Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 06

Hofterups IBF F05/Lomma FBC F06
3 - 1
Åstorp/Kvidinge IBS F06
Hofterups IBF F05/Lomma FBC F063 - 1Åstorp/Kvidinge IBS F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 januari, 10:00
Plats:Lödde Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor D   Tabell >>
Samling:09:00, Marknadsvägen 8, 246 42 Löddeköpinge
Karta:Klicka här >>
Förlust mot Hofterup med 3-1
2020-01-18 12:51

Fler bilder (+9) >>
Foto: Bonny Lindberg
Idag var det Hofterup som stod på menyn. Det var lite halvtrötta spelare som samlades i omklädningsrummet men efter en uppfriskande promenad så piggnade de på sig. Vi snackade ihop oss om att vara positiva och peppa varandra på bänken. 

Vi har bra fart i benen och det är ställningskrig i hela första perioden. 


I andra perioden så tar vi ledningen med 0-1 vid 2:51. Det är Julia P som får på ett bra skott som lite turligt går via deras backs klubba och sedan stolpe in. Hofterup svarar direkt och kvitterar till 1-1 vid 4:41 då vi tappar markering och det blir en 2 mot 1 med Ida. Vi försöker och har ett par lägen men får inte till det. Vi går för mycket med boll och låter inte bollen göra jobbet. 


Matchen väger långt in i tredje perioden och vid 10: 00 så utökar Hofterup till 2-1. De snappar upp bollen i vårt uppspel och vänder direkt och  skjuter in den högt otagbart för Ida. De gör sedan 3-1 vid 12:24 när de kommer fritt på kanten och kan ta ett avslut. 


Poängfördelning:

Julia P 1+0


Summering av matchen. Vi har problem med uppspel och vill gärna dribbla upp med bollen i starten av våra anfall. Det neutraliserar Hofterup direkt och vi får problem. Vi fastnar ofta i egna sarghörn vid uppspel. Vi har lite att jobba på för att bli bättre på detta. Vi hade ett par gånger när vi spelade upp bollen och då blev det helt annat. Tyvärr så lyckades vi inte sätta de bollarna. 


Guldbollen delade Moa ut till Ea med motiveringen att hon hade varit duktig med att slå många bra passningar och kämpat på bra!


Vi biter ihop och tar nya tag!


Bra jobbat tjejer!


//Bonny, Ditte, Peter och Kim. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort