Serie:Pantamera Flickor E (F06)   Tabell >>
Samling:14:00
Å/K IBS - Gårdarike 17-0
2019-01-20 20:23
Vi hade 13 taggade tjejer inför dagens match mot Gårdarike. Förra gången så vann vi övertygande med 0-12. Men hur skulle det gå idag?

Det var lite blandade chanser i första perioden men det är vi som gör 1-0 på ett frislag. Det är Flippa O som passar Amanda P som sätter skottet vid 10:26. Vi spelar bra men är lite passiva och försiktiga och får då ingen utdelning. Vi sa till tjejerna i pausen att ligga tätare och ta för sig mera.

Andra perioden drar igång och Flisan tog oss på orden. Hon kämpar till sig bollen bakom kassen och trollar in 2-0 köksvägen efter blotta 30 sekunder in på andra perioden. 3-0 är det Julia N som krigar in efter en retur framför mål vid 4:58. 4-0 kommer vid 6:15 och det är åter Flisan. Hon knycker bollen på vänsterkanten och anfaller vispar in den snyggt! 5-0 är det Julia P som sätter efter en passning från Julia N vid 7:25. Vi fortsätter med högt tryck och då kommer 6-0 från Felicia på ett vasst skott och det är Julia P som står för assisten vid 10:10. 7-0 kommer vid 12:00. Det är Julia P som bågar i mitten och sätter den. Det är syrran Filippa P som står för assisten. Periodens sista mål kommer 14:12. Det är Amanda P som frispelar Julia L på högerkanten. Julia L sätter bollen säkert i kassen till 8-0.

Det tar ett tag innan vi får igång spelet i tredje perioden men det är Flisan som är het idag som sätter 9-0 på ett skott till vänster om målvakten, passen står Julia L för, tid 6:16. Nu är det Julia P som ska ha lite roligt. 10-0 kommer vid 8:20 från Julia P och det är Emily som gör en läcker assist från bakom målet. 11-0 kommer vid 9:53, det är ett frislag och Julia P passar till Filippa P som sätter bollen. Nu är vi heta och 12-0 kommer 10:01. Filippa O gör mål i slottet. Alvina passar från kanten. 13-0 gör Julia P med ett skott från mitten vid 10:51. 14-0 gör Julia P på ett skott i slottet som Emily passar fram vid 12:53. 15-0 gör Julia P köksvägen vid 14:04. 16-0 sätter Alvina på ett dragskott till höger om målvakten, Filippa O passar fram bollen snyggt vid 14:40. I matchens sista sekund så sätter Julia P 17-0 efter en pass från TildaLi.