Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 06

Häljarps SK
0 - 2
Åstorp/Kvidinge IBS
Häljarps SK0 - 2Åstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 november, 16:00
Plats:Häljarps Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor E (F06)   Tabell >>
Samling:15:00, Idrottshall Häljarp, Sandvägen 11, 261 73 Häljarp
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Svara snarast på denna kallelse!

Vi samlas 15:00 i Häljarps Idrottshall

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
Härlig seger för F06!
2018-11-18 09:06
Foto: Bertil Bebben Lindberg

Idag var det Häljarps SK som stod på menyn. Hur var läget i laget? Stabil seger i första matchen och uddamålsförlust i andra. Ny i kassen idag var Hannah. Det var en lite nervös och dämpad stämning i omklädningsrummet inför matchen. Vi snackade ihop oss om hur vi skulle spela. Tätt på motståndaren, gå in med kroppen. Hålla undan ordentligt i försvaret. 

Första perioden är det väldigt jämt mellan lagen och Hannah får visa sina talanger i målet. Häljarp får en utvisning för hårt spel vid 8:33. Vi får inte till något vidare Powerplay och perioden slutar 0-0. Det är lite tafatt ibland och vi går inte in helhjärtat i närkamperna och det är ofta bara en hand på klubban. Detta snackar vi igen om inför andra perioden. 


Vi krigar på i andra perioden och det finns flera chanser för båda lagen att göra mål men målvakterna är stabila i de båda lagen. Vid 8:21 kommer första målet. Moa slår ett frislag på vänsterkanten in till Filippa Pålsson som står på backplats i mitten. Filippa laddar kanonen och får på ett skott som tar på en Häljarps försvarare och i en vid båge upp i luften. Emeli står framför målet och skymmer målvaktern som inte ser när bollen trillar in och vi tar ledningen med 0-1. Häljarp visar att de vill vara med och har ett par vassa anfall som vi reder ut. Bland annat ett ruskigt stolpskott. 


Vi stuvade om lite inför tredje perioden. Julia Pålsson går in som Center och Amanda T som vilat det två första perioderna går in som högerforward i första linan. Tredje perioden blir ett likartat spel där båda lagen radar upp chanser. Det är dock vi som sätter 0-2 vid 3:50 och det är åter Filippa Pålsson som är framme med ett vasst skott och gör målet på en passning av Felicia. Filippa kommer in perfekt i slottet och snappar upp passningen och sätter bollen låg till vänster om målvakten med ett dragskott. Häljarp ökar trycket och tar även en time-out för att snacka ihop sig. Vi manar på lugn i laget och förklarar att vi inte behöver göra flera mål. Försvara och spela smart och se till att tiden rullar är våra instruktioner. Direkt på tekning så går våra tjejer till full attack i ett anfall helt emot vad vi hade sagt. Häljarp bryter och vänder snabbt anfallet. Hannah får göra en svettig räddning och vi ledare blir rent nervösa. Vi manar på att de ska lugna ner sig och nu spelar tjejerna smart och vi reder ut stormen och står som segrare med 0-2 när hesa Fredrik ljuder. Tjejerna stormar in på planen och omfamnar varandra i ett glädjerus!


Häljarp SK - Åstorp/Kvidinge IBS 0-2(0-0,0-1,0-1)

Poängfördelning:

Filippa P 2+0

Moa B 0+1

Felicia 0+1


Summering av matchen: Vi är lite för snälla i närkamperna framförallt i början av matchen det blir bättre under matchens gång. Vi har ett bra försvarsspel och tjejerna kämpar på som ett lag. Extra kul att det är två backmål som gör att vi vinner dagens match vilket visar att alla spelare är lika viktiga i såväl anfall som försvar. Vi har nu klivit upp på andraplats i serien!


Grymt bra jobbat idag tjejer!


Stolta tränare


//Bonny, Ditte, Peter, Lisa och Linda-Marie.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort