Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 07/08

Åstorp/Kvidinge IBS F07
7 - 1
VV-84 SK Bjuv 06-08
Åstorp/Kvidinge IBS F077 - 1VV-84 SK Bjuv 06-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 oktober, 11:45
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor E   Tabell >>
Samling:10:45
Seriepremiär!
2019-10-13 08:33
12 oktober 2019 var det seriepremiär för ett omstöpt F07/08 inför säsongen både på spelarsidan och på ledarsidan.  Höstens träningar har fokuserat på att få till ett spelande lag som hjälper varandra i alla situationer på och utanför plan som mynnat ut i ett grymt gäng tjejer som har höjt sina lägstanivåer och spelar stundtals fantastisk innebandy. Tjejerna har kämpat bra under hösten uppstartsträningar och gänget har ett härligt humör och stämningen brukar vara på topp när de träffas. Tack för allas (föräldrar, ledare och spelare) för att få till allt och alla inför säsongen!

Igår hade vi seriepremiär och vi hade lite svårt att förutse hur detta skulle gå då vi enbart kunnat få till en träningsmatch innan premiären som var mot Munka-Ljungby, där vi fick med oss en del att träna vidare på, efter en tuff och match som mynnade ut i en förlust med rätt stor målskillnad.

Men tjejerna var taggade, ledarna förberedda, taktiken och femmorna klara och på pappret stod vårt 08/07/06 lag mot ett VV84 med enbart tjejer födda 06 och en född 07. 

Signalen gick och matchen var igång inför rätt så välfyllda läktare.

Första perioden gick i rasande tempo och det dröjde inte länge förrän första målen trillade in, till ÅKIBS fördel. Vad hände? Tjejerna sprang, hittade passningar, tog fighterna i hörnorna i anfall och i försvar och man hjälpte varandra! Första perioden tror vi slutade med 4-0 (vi ledare hade lite puls vi med och hade inte så bra koll på det administrativa under denna match...)

Domarna som gjorde en kanoninsats varnade oss redan under första perioden att vara försiktiga med klubborna då det kom en del oskyldiga och kanske omedvetna slag som mynnar ut i utvisning för spelaren som utför detta.

Paus, snack och vila.

Period två blev lite av en mellanperiod pga av den första perioden som gick så bra. Tjejerna fick lite övermod och gjorde inte jobbet som krävs, som man gjorde i första perioden. Hamnade lite på efterkälken i vissa situationer och nu började utvisningarna komma mot oss. Laget har inte riktigt hunnit eller fokuserat på dessa situation när det uppstår avvaktande utvisnings, sedan verkställande av utvisningen, box play med 4 spelare på plan och sedan tillbaka till normalt läge igen. Men laget löste det även om det var lite förvirrat ibland som vi ledare även kan ta på oss att coacha lite bättre under dessa situationer.
Perioden slutade med 2-1 om jag minns rätt.

Paus, snack och vila igen. Snacket handlade mycket om att komma tillbaka till hur man spelade i första perioden. Ta tag i bollen, passa, hjälpa varandra och ta fighterna i hörnorna.

Period tre började och laget var på gång igen. Bättre spel och kontroll igen på matchen. Dock trötta ben och därmed trötta hjärnor som gör att man tar lite fel beslut ibland. Perioden innehöll 2 utvisningar (slag och hög klubba) till för ÅKIBS och en för VV84. Bara att ta och träna vidare på box play och power play i matchsituation...
Perioden slutade till slut med 1-0 och  matchen sammanlagt med 7-1 efter några grymma insatser av våra målvakter som räddade många givna målsituationer i matchen.

Ett trött och glatt gäng tackade för matchen och publiken och jag tror att alla hade en härlig lördagseftermiddag med denna matchen i bakhuvudet.

Tack föräldrar som ställde upp i kiosk och sek. Tack publiken och tack tjejer för en grym insats idag!
Nu kör vi vidare mot nya utmaningar under hösten!

//Ledarna






<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort