Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 07/08

Välkommen till F07/08
 
Förlust i Båstad
2022-11-30 21:04

På söndagen var det dags för bortamatch, denna gång mot Båstad.

 

Båstad har också haft det tufft i inledningen av säsongen med fem raka förluster och känslan är ganska god inför matchen då vi gjorde en rätt bra insats helgen innan. Vi hade dessutom förstärkt truppen med Selma från F09/10 till denna match.

 

Matchen startar och vi håller ett rätt bra tempo inledningsvis. Det är chanser på bägge hållen men dessvärre får hemmalaget göra första målet vid ett frislag strax ovanför mittlinjen. Petning och direktskott och bollen letar dessvärre sig in bakom Celine vid 06.37. Vid 13.46 kvitterar dock ÅKIBS när Elin, från backplats, tar sig hela vägen upp i vänster hörn vart ifrån hon snyggt frispelar Selma som säkert trycker bollen i mål från slottet.

 

I pausen finns inte mycket att tillägga då alla verkligen gör sitt bästa. Om vi bara fortsätter så här kan matchen sluta riktigt bra.

 

Andra perioden blåses i gång och vid 12.12 gör tyvärr Båstad 2–1 på ett sätt som liknar det första. Skott långt utifrån och en skymd Celine ser dessvärre inte bollen innan den går i mål. Vi krigar på men resultatet står sig perioden ut.

 

Vi hänger ändå med bra i matchen men det är på intet sätt kört.

 

Tredje perioden startar och vi kämpar och sliter men lyckas inte göra mål utan Båstad gör i stället 3–1 vid 11.05. Vår back pressar lite högt, blir överspelad och Båstadspelaren kommer fri med Celine och sätter den högt i mål. Vi får strax därefter möjlighet att spela PP i två minuter efter en förseelse av en Båstadspelare. Dessvärre åker Elin ut i två minuter strax därefter då hon varit lite för ivrig vid sargen. Inga mål görs i fyra mot fyra och resultatet står sig matchen ut.

Vi tycker, trots förlusten, att vi gör en bättre insats än tidigare i säsongen och är med i matchen från start. Vi spelar med bra fart och har ändå chanser att göra mål på. Givetvis är det jättetufft med ännu en förlust men vi måste fortsätta att kämpa. Så länge alla gör sitt allra bästa kan vi inte begära mer av tjejerna. Med en bra inställning, gott stöd från läktaren och kanske även en liten portion tur så kommer segern snart.

 

/Stolta ledare.

Oavgjort i Arenan
2022-11-23 21:56

På lördagen var det dags för hemmamatch i Arenan och det var Häljarp som kom på besök.

Trots förlusten i förra matchen hade vi ändå en del positivt med oss från den matchen som vi skulle försöka få med oss in i denna.

 

Matchen blåses igång och vi krigar på bra med bra fart i fötterna men gästerna inleder starkt med några skott som Celine räddar. Med 6.00 på klockan är blir det kamp framför Häljarps mål och Filippa får träff på bollen. Målvakten räddar men lämnar en retur som Nova petar in i mål. 1-0 står sig perioden ut och vi tjejerna får vila en stund.

 

Andra perioden startar och efter ca 90 sekunder åker Häljarp på utvisning efter att ha varit för många spelare på plan. Vi får spela PP, men inte i mer än 50 sekunder då ÅKIBS också åker på utvisning när Filippa spelar lite tufft vid sargen. Det blir inga mål under utvisningarna, men vid 13.07 kvitterar Häljarp när de skjuter från vänsterkanten och bollen oturligt går på Julias ben och ställer Celine i målet.

 

Tredje perioden blir en kamp om matchen men det blir inga fler mål, men en välbehövd poäng kvitterar vi åtminstone in.

 

Vi gör en helt ok match, men Häljarp har absolut flest avslut på mål och Celine storspelar i målet  med riktigt många fina räddningar.

 

/Stolta ledare.

Förlust i Gantofta
2022-11-14 22:08

Bortamatch I Gantofta denna lördagkväll och efter de senaste förlusterna var vi alla överrens om att något måste förändras om vi ska bryta denna tråkiga trend. Mer fart och mer kamp. Helhjärtat in i varje situation!

 

Första perioden drar igång och det är verkligen bättre fart under fötterna på tjejerna i inledningen av matchen. Det är chanser på bägge hållen och Celine gör några fina räddningar och det blir inga mål i första perioden.

 

Vi är i stort nöjda med spelet och det ser mycket bättre ut än i tidigare matcher.

 

Andra perioden startar och ÅKIBS får göra första målet när Julia kliver upp från backplats och skjuter ett skott som smiter in mellan benen på Gantoftas målvakt med 1.33 på klockan. Dessvärre kvitterar Gantofta efter bara 9 sekunder när Gantofta spelar in framför mål och vi tappar markering. Vi fortsätter kämpa på med flera chanser men det saknas lite skärpa i avsluten och de resulterar inte i något Filippa. Efter 9 minuter tar Filippa bollen djupt nere på egen planhalva och driver den hela vägen mot Gantoftas mål och sätter den snyggt i krysset och vi tar ledningen igen. Dessvärre kommer ännu en kvittering vid 10.02 och det är återigen ett inspel från hörnet in framför Celine. Backen är på plats men trots hopslaget på bollen går den via stolpen oturligt i mål. Vid 11.37 är det Gantoftas tur att ta ledningen när de får stå omarkerade och prickskjuta 3-2. 4-2 kommer vid 14.14 när vi misslyckas i back-back passningen och en anfallare får skjuta ostört på Celine.

 

I pausen pratar vi om att inget är kört och att vi måste fortsätta tänka positivt och kämpa på.

 

Tredje blåses igång och vi håller emot ganska bra men vid 6.28 gör Gantofta 5-2 när de får skottläge från vänster. 6-2 kommer vid 6.50 efter bolltapp i hörnet och en hemmaspelare skjuter mål från snäv vinkel. Efter 8.58 kommer även 7-2 när en Gantofta-back kliver upp i banan och får skjuta oattackerad. 8-2 kommer när de i stället får kliva upp till höger. Skott kommer utifrån som Celine är på, men vi lyckas inte vara först på returen och den petas i mål med 13.07 på klockan. Slutresultatet fastställs till 9-2 vid 13.20 när vi inte lyckas få undan bollen från slottet och de får sätta den i mål.

 

Vad säger man om det här då? Ja, i första perioden spelar vi mycket bättre än tidigare matcher med mer vilja, högre fart och större moral. Andra perioden gör vi ju till slut mål men båda Gantoftas kvitteringar kommer ju mindre än minuten efter våra ledningsmål och det är ju klart demoraliserande. Vi saknar tyvärr lite skärpa i avsluten och går bort oss lite ibland. Vidare så är Gantofta riktigt effektiva i sina avslut och även om Celine gör många fina räddningar under matchen så rinner det likväl iväg på slutet då vi släpper till för många chanser. Vår första period har i alla fall visat på vad som krävs av oss för att leverera bra innebandy. Fortsätter vi bara så framöver och tar det lite lugnare i avsluten så kommer det säkert att se bättre ut framöver.

/Stolta ledare

Svidande förlust mot Bjärred.
2022-11-07 22:16

Efter ett litet uppehåll var det dags för match igen, denna gång mot Bjärred på hemmaplan.

Med nederlaget mot Lönsboda färskt i minnet, undrade man ju hur det skulle gå. Det var rätt tydligt vad som inte funkat så bra i förra matchen och detta pratade vi om innan matchstart.

Likväl gjorde vi till stor del samma misstag denna morgon.

 

Matchen hinner precis börja och 0-1 kommer efter 52 sekunder när vi är väldigt passiva i pressen och missar i markeringen. Bjärreds back får ohotad slå en passning till omarkerad spelare som vänder upp och skjuter mål. Efter den jobbiga öppningen lyckas vi ändå skaka fram ett flertal vassa målchanser, men bollen vill tyvärr inte in. Vid 14.23 gör Bjärred 0-2 vid en snabb kontring och ett skott utifrån.

 

Hoppet lever i pausvilan efter alla målchanserna vi fått, men vi behöver lägga i en växel till.

Andra perioden blåses igång och efter 2.02 gör gästerna 0-3 när de erövrar bollen i hörnet och slår in bollen till en helt omarkerad motståndare som lätt lägger in bollen. 0-4 kommer vid 6.26 på kontring när vi går bort oss i försvaret och en Bjärred-spelare kommer fri med Celine och skjuter mål. Dryga minuten senare kommer även 0-5 när en Bjärred-back slår in bollen i slottet och vi inte lyckas hålla rent framför Celine. Centern slår bollen via Celines ben och den letar sig dessvärre in i mål. Bara 21 sekunder senare gör motståndarna även 0-6 i en spelvändning. Ett skott utifrån räddas av Celine, men returen går ut till Bjärreds högerforward som slår in bollen från snäv vinkel.

 

Inför tredje perioden får tjejerna ganska klart för sig att detta inte duger. Vi måste kämpa för varandra och inte gå på halvfart. Vi mer än dubbelt så många som motståndarna men likväl öser vi inte på.

 

Sista perioden drar igång och efter endast 27 sekunder kommer 0-7 när back missar i markering och gästernas anfallare får stå helt själv och lägga in bollen. Efter ca 8 minuter får Bjärred straff, men den räddar Celine snyggt. Vid 12.01 kommer så 0-8 också när back stöter högt och blir överspelad. Bjärreds anfallare skjuter utifrån och bollen går tyvärr i mål. Detta blir också slutresultatet.

 

Vad ska man säga om det här då?

Vi började matchen rätt bra med ett flertal målchanser men lyckades inte få hål på motståndet. Vi gjorde samtidigt många olika misstag som Bjärred utnyttjade effektivt matchen igenom.

Bjärred kom dessutom till match med 8 utespelare och vi borde rimligtvis kunnat springa sönder dem med våra tre hela kedjor, men arbetsmoralen finns där inte riktigt. Vi krigade inte på ordentligt och samtidigt var det väldigt tyst på planen och bänken. Vi gjorde verkligen Bjärred bättre än vad de egentligen var.

 

På lördag är det match igen och då måste vi alla höja oss ett par snäpp och få tillbaka självförtroendet. För vi är bättre än så här.

 

/Ledarna

Tuff kväll i Lönsboda.
2022-10-16 19:37
Ladda album (+14 bilder) >>
Foto: Björn Nilsson

Säsongens andra match skulle spelas på fredagkvällen i Lönsboda. Tjejerna var taggade och att åka så långt för att åka på däng var uteslutet... Men däng var just vad åkte vi på. 

 

Vi börjar matchen rätt hyfsat med några lägen, men efter drygt 6 minuter åker hemmalaget på utvisning pga för många spelare på plan. Vi sätter in PP-formationen, men Lönsboda är inte sugna på att sätta upp sin box utan pressar oss rätt rejält och vårt övertag resulter inte i något mål.

Efter ca 9 minuter gör hemmalaget i stället mål när vår forward inte lyckas i mottagningen utan bollen studsar in till de rödas center som avancerar och skjuter mål.

2-0 kommer när vi är passiva och låter deras högerforward driva med bollen längst kanten och skjuta hårt i mål.

Resultatet står sig perioden ut. Vi har också haft lägen men bollarna skjuts utanför.

 

Andra blåses igång och efter 13 sekunder åker Julia ut 2 minuter för en tveksam hög klubba. Vi sätter upp en bra box och jobbar rätt bra. PP är nästan slut när de ändå lyckas skjuta 3-0 från backplats. 4-0 kommer vid 2.39 när de slår en boll rätt genom slottet till en omakerad spelare som sätter bollen enkelt. Minuten senare , vid 3.40 kommer 5-0 efter att en spleare bakom vårt mål passar in till en helt ren center som enkelt lägger in bollen. Resten av perioden blir mållös och vi får vila och snacka ihop oss.

 

Tredje perioden startar och trots ett konstruktivt snack tar det bara 13 sekunder innan det står 6-0 på klockan. Ännu en genomskärare genom slottet till fri spelare som står vid stolpen och lägger in den. Vid 1.42 kommer 7-0 när vår back passar genom mitten och en motspelare bryter passen och får skjuta mål. 2 minuter senare kommer även 8-0 när vår back misslyckas med sitt uppspel som dessvärre hamnar hos en motspelare som får ett enkelt läge att göra mål på. Vid 8.37 görs 9-0 när Lönsboda vinner boll en liten bit in på vår planhalva och skjuter. Trots hopslag med klubborna går bollen i mål. 10-0 sker vid 13.42 när de slår ett hårt uppspel längst mitten och bollen bara förlängs från deras center. Bollen smiter retligt in mellan benen på Celine. Med 10 sekunder kvar på klockan kommer även 11-0 när de springer runt vårt mål och slår in bollen till en medspelare som skjuter mål.

 

Det var inte alls såhär kvällen skulle sluta. Lönsboda är ett bra lag, med mycket rörelse och bra skott. Vi kämpar på bra, har chanser och avlossar en del skott men det saknas precision denna kväll. Vidare så tittar vi för mycket på boll i försvaret och missar i markeringarna. Sex insläppta i sista beror till stor del på den desperation som uppstår när vi försöker lite för mycket och gör det på tok för svårt för oss.

 

Nu glömmer vi denna och så vinner vi nästa match i stället.

 

/Stolta ledare

 

 

 

 

Förlust i premiären
2022-10-11 22:59
Ladda album (+8 bilder) >>

Så var det dags för seriepremiär.


I seriens första match skulle vi möta Munka Ljungby hemma i Tingdalshallen.
Efter sedvanlig uppvärmning och pepp drog matchen igång.


Det är tyvärr Munka Ljungby som öppnar målskyttet, när Munkas center bryter ett uppspel och kommer fri med Celine och sätter 0-1 efter drygt 3 minuters spel. Munka gör sedan 0-2 efter att vi tappar boll i hörnet som sedan spelas in till samma center som sätter den säkert i mål efter 4.32. Vid 14.23 skyddar Leona bollen snyggt i högra hörnet för att till slut spela bollen in i slottet till en helt fri Alvina som inte gör något misstag. Snyggt mål och 1-2 på tavlan.

 

Andra perioden startar och efter 5.50 misslyckas vi i uppspelet och bollen går via en Munka-spelares klubba till en helt friställd forward som enkelt sätter den i mål. 1-3 till bortalaget. Tjejerna kämpar på och skakar fram några bra chanser men dessvärre kommer 1-4 vid 13.19 när bollen i ett anfall går bak till Munkas back som, trots ett hopslag i skottet, ändå lyckas sätta bollen i mål.

 

Tredje perioden blåses igång och Munka fortsätter med sitt målskytte när vi är lite efter i försvaret och tappar markering. Celine kommer ut bra och räddar, men vi lyckas inte få undan bollen och Munka skjuter 1-5 efter 4.47. 1-6 kommer vid 7.53 när en Munka-forward får tag på bollen till vänster, avancerar mot mål och sätter den till vänster om Celine. Munka Ljungby fastställer slutresultatet när de i en spelvändning kontrar och överspelar Celine och sätter 1-7.

 

Tung förlust då resultatet inte helt återspeglar matchbilden enligt mig. Vi blir inte på något sätt utspelade utan det är lite misstag i farliga lägen som Munka Ljungby utnyttjar synnerligen effektivt vid några av målen. Vi har en hel del målchanser och med lite flyt så hade vi haft ett par mål till.
Om vi bara fattar fler rätta beslut, spelar lite noggrannare och krigar på ännu hårdare så kommer det att se bättre ut framöver. 

 

/Stolta Ledare

Matchledarutbildning 27/9 18:00
2022-09-23 10:15

Nu är det dags för den obligatoriska Matchledarutbildningen för flickor födda 08.

För de som är födda 07 så kan man vara med om man vill döma.

 

Matchledarutbildningen är 27/9 18:00 i Kulturhuset Björnen.

 

Se till att komma i tid!

 

Träningen denna dagen är inställd.

Det tog stopp i kvartsfinalen...
2022-09-18 16:40

Det blev en bra dag med flera spännande matcher.

 

Först ut idag var Emmaljunga. Det är ett lag som vi har mött tidigare i jämna matcher. Vi får på ett bra tryck och Loella spelar in bollen till Nova framför mål. Hon blir låst i skottögonblicket och vi får straff. Leah tar straffen och sätter den mycket säkert till 1-0 vid 2:53. Sedan går det snabbt för Emmaljunga kommer igenom med en kontring och gör 1-1. Kort efter så skjuter de ett skott som går via vår backs klubba in i mål helt chanslöst för Celine i kassen. Vi har underläge inför andra perioden men det känns som att vi har ett bra go i laget. Redan vid 2:09 in i andra perioden så gör vi 2-2. Det är Elin som passar fram en boll till Leah som hon löper på och lyfter in över målvakten. 3-2 kommer efter att Iga har dribblat upp hela försvaret på läktaren och avlutar med ett hårt skott från vänsterkanten, tid 13:02. En härlig seger och en bra start på dagen.

 

Match två var mot Warberg. De var ett nummer för stora för oss och de går upp i en 4-0 ledning efter första perioden. Vi snackar ihop oss i pausen och ställer om vårt spel. Vi lyckas reducera till 1-4 vid 11:17. Det är Leah som kommer fri med målvakten och sätter kallt den vid sidan av henne med ett kliniskt skott. Det vi tar med oss från denna matchen är att vi kan ställa om och vi vinner faktiskt andra perioden med 1-0. Starkt jobbat tjejer!!

 

Nu var det dags för kvartsfinal mot Kustens IF. Vi hade snackat mycket om att backarna var tvungna att kommer högre upp i anfallet. Det visade sig funka bra när Leah slår en diagonalpassning vrån vänsterkanten till Elin som lastar på ett skott från backplats rakt upp i krysset till 1-0. Vi har ledning i periodpaus och det känns som att vi har det som i en liten ask. I andra perioden så kommer Kustens på en kontring och skjuter ett skott mellan två täckande backar som skymmer Celine i kassen och bollen kan retfullt gå in i mål. Att de sedan lyckas göra 1-2 känns lite oförtjänt. Vi pressar på och sliter för att få in en boll till men det vill sig inte. I slutsekunderna så plockar vi ut målvakten för att göra ett sista försök till att få in bollen men Kustens lyckas hålla undan.

 

Vi gör en bra turnering och med lite mera flyt så hade vi gått vidare till semifinal.

 

Bra kämpat tjejer!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Mikael & Niclas

Matchbilder FCH Cup 2022
2022-09-18 16:11
Ladda album (+17 bilder) >>
Foto: Bonny Lindberg

Här kommer lite härliga matchbilder från FCH Cup 2022.

FCH Cup 2022
2022-09-16 18:11

Nu är det äntligen dags för FCH Cup och lite riktiga matcher för att komma igång ordentligt!

 

Se till att ni har med vit och start matchtröja samt den nya vita uppvärmningströjan, glasögon, klubbor, skor, målvaktsutrustning i vanlig ordning. Det kan vara bra att ha med extra strumpor och underkläder om man vill byta under dagen.

 

Se även till att ha med mat, dricka och frukt för hela dagen då vi kan räkna med en lång dag.

 

Samling 08:40 vid Helsingborg Arena B.

 

Vi spelar i Grupp 2.

 

Spelschema är enligt följande:

09:40 Emmaljunga Gymnastik-och IF  -  Åstorp/Kvidinge IBS Helsingborg Arena B
10:40 Åstorp/Kvidinge IBS - Warberg IBF Idrottens Hus A

 

Slutspel för oss spelas enligt följande:

  Tid   Lag   hall
A-kvartsfinal:02 13:10 2:an från Grupp 2  -  3:an från Grupp 1 Helsingborg Arena C
A-kvartsfinal:04 13:20 2:an från Grupp 1  -  3:an från Grupp 2 Idrottens Hus A
A-semifinal:01 14:40 1:an från Grupp 1  -  Vinn.kvart : 2 Idrottens Hus A
A-semifinal:02 15:00 1:an från Grupp 2  -  Vinn.kvart : 4 Helsingborg Arena B
A-final 16:20 Vinn.semi  -  Vinn.semi Helsingborg Arena B

 

För att se poäng och slutspel så gå in på FCH Cups hemsida. Klicka här!

 

Nu kör vi!!!

Information om Kick-off
2022-08-30 20:00

Nu är det dags för Kick-off!

 

18:45 vi börjar med en kort föreningsinformation i Hall B.

19;15 går vi till Hall A och provar klubbor, kläder, skor m.m.

Det är viktigt att vi väntar på sin tur innan man går in i respektive hall.

 

Utbudet av kläder, skor och klubbor kommer se ut ungefär som föregående säsong då vi har samma avtal. Inköp som gör under denna kväll kommer med 25% rabatt. Gäller dock inte Å/K IBS kläder som redan är rabatterade.

 

Träningskit Ungdom:

Vi kommer att göra som tidigare år där varje lag provar ut vilka storlekar spelarna behöver och fyller i detta på lappar som finns i lokalen. Sedan lämnar spelarens förälder över den lappen till lagets ledare. 
Kläderna som alla ungdomar ska prova är följande:
• Tröja Craft Evolve (stl 122-128, 134-140, 146-152, 158-164 är juniormodell, XS-XXL är dam eller herrmodell)
• Shorts Craft Squad (stl 122-164 är juniormodell, XS-XXL är dam eller herrmodell)
• Strumpor Craft Squad Solid (stl 28-30, 31-33, 34-36, 37-39, 40-42, 43-45, 46-48) 

 

Välkomna!

Matchbilder - FCH Påskcup by Scandic 2022
2022-04-18 20:58

Fler bilder (+48) >>
Foto: Björn Nilsson
 
Guld i säsongens sista tävling
2022-04-18 14:21

Efter en något trevande och trög inledning visade tjejerna var skåpet ska stå. Vi hade motståndare från Rungsted i Danmark liksom från Munka och Höganäs. Munka slog vi i DM och då vi även mött dem många gånger tidigare visste vi att det skulle bli en tuff och jämn match.

Båstads GIF - ÅKIBS (Skånemästerskapet)
2022-03-27 23:37

Dagens sista match var mot Båstads GIF, en match vi var tvungna att vinna för att få spela i A-slutspelet.


Efter en kort uppvärmning drar matchen igång och det märks att vi vet vad som står på spel, för det ser riktigt bra ut. Vid 8.25 åker Filippa ut för otillåten trängning men vi spelar bra boxplay och Båstad har inget att komma med. Vi äger större delen av perioden och radar upp chanser, men målen uteblir och när tutan för periodpaus ljuder står det fortfarande 0-0 på tavlan.


Tjejerna sköter det mesta av snacket i pausen och alla vet vad som gäller, bollen ska in!


Sista perioden startar och vi fortsätter där vi slutade, dvs radar upp chanser med skott både på och utanför mål. Vi börjar känna oss lite smått desperata och med mindre än tre minuter kvar av matchen tar vi time-out. Vi snackar ihop och stuvar om lite för att få bra tryck och en sista urladdning. Spelet återupptas och en minut senare driver Saga bollen längst med sargen in på Båstads planhalva, lägger en fin passning in i slottet där Leah bara smäller in bollen till höger om målvakten och ett öronbedövande tjut ekar i hallen. Ståpäls på armarna, 13.06 på klockan och 0-1 till ÅKIBS! Vi fortsätter att trycka på men Johanna  verkar inte tycka det är tillräckligt spännande då hon, med 9 sekunder kvar på klockan, sätter in en lite för tuff tackling på en motståndare, vilket resulterar i två minuter på stolen. Båstad gör vad de kan för att få till något under de sista sekunderna av matchen men Alvina avstyr detta snyggt med ett stenhårt jobb på deras planhalva och 0-1 står sig tiden ut. 


En fantastisk insats av tjejerna!


/Stolta Ledare

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 30/11 17:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 22/11 11-22 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/11 10:41 
Åstorp/Kvidinge IBS, 17/11 17:40 
Åstorp/Kvidinge IBS, 16/11 22:55 
Åstorp/Kvidinge IBS, 13/11 19:12 
Åstorp/Kvidinge IBS, 06/11 11-06 
Åstorp/Kvidinge IBS, 01/11 16:50 
Åstorp/Kvidinge IBS, 29/10 10-29 
Åstorp/Kvidinge IBS, 26/10 10-26 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/10 10-19 
Åstorp/Kvidinge IBS, 11/10 10-11 
Åstorp/Kvidinge IBS, 04/10 10-04 
Åstorp/Kvidinge IBS, 29/09 18:40 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort