Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Eslövs IBF FP06/08
5 - 8
Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08
Eslövs IBF FP06/085 - 8Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 februari, 19:30
Plats:Sallerupshallen
Serie:Pantamera Pojkar B (P07) Mellan   Tabell >>
Samling:18:30
Fredagsseger mot Eslöv
2023-02-07 17:27

Fler bilder (+8) >>

Bortamatch mot Eslöv en fredagskväll vad kan vara bättre? Idag så skulle vi möta ett lag i mellanserien som borde vara en enkel mumsbit. Den stora frågan var om killarna skulle falla i underskattningsfällan eller ej.

Första perioden kör igång och vi kommer inte riktigt igång och det är Eslöv som tar ledningen med 1-0 efter 3:33. De har ett frislag på högerkanten. Skottet går via Oskar i täcket och in i mål. Vi trummar på och vid 5:11 på kommer kvitteringen till 1-1. Det är Viggo som passar Hugo R. Har tar och lastar ett backskott på mål. Zachris täcker framför målvakten och bollen smiter in. Vid 9:14 så åker Eslöv ut 2min för slag. Vi har ett hyffsat bra PP och vi sätter 1-2 vid 10:22. Det är Friberg som slår en lös pass in till Melker framför mål  och kan styra in bollen i mål. Lyckan blir inte långvarig för 2-2 kommer vid 12:58. Det är ett skott från högerkanten som går via vår back in i målet till vänster om Oskar i kassen. 15:00 så åker Harry ut 2min för hårt spel.

 

Elsöv förvaltar sitt PP bra och kan ta ledningen med 3-2 efter 1:26 in i andra perioden. Skottet kommer från vänsterkanten in i mål. Inte riktigt vad vi hade önskat. Men det får killarna att tända till. 3-3 kommer redan vid 1:38. Det är Elof som passar Harry som stänker in bollen från höga slottet. 4-3 kommer vid 2:10. Friberg passar Albin som tar skott i mål från slottet. Vid 6:10 så kommer även 5-3. Åter är det Viggo som passar Hugo R skott från mitten och nu är det Olson som täcker målvakten. Nu rullar det på och 6-3 kommer vid 6:54. Det är Jakob spelar fram till Henri som kommer med fart på högerkanten och han smäcker upp ett handledsskott i nättaket. 7-3 kommer vid 8:55, det är Albin som passar Schüler som skjuter och tar sin egen retur och stänker in den låg till höger om målvakten. Vid 9:40 åker Olsson ut 2 min för slag. Vi spelar bra i boxen men klarar det inte hela vägen för 7-4 gör Eslöv vid 11:25 på ett  skott från vänsterkanten som går in lågt vid sidan om Oskar. 

 

Vi får en smakstart på tredje perioden och kan göra 8-4 redan efter 1:03. Det är Melker som kommer i mitten och slår fram bollen till Zachris som stänker in bollen från högerkanten. Vid 3:53 åker Eslöv ut 2min obstruktion. Vi lyckas inte att få till något mål även om vi har ett bra uppställt PP. Vid 5:51 så är det Henri som åker på 2min för avstånd. Vi håller tätt i boxen. 8-5 kommer vid 11:20 då deras forward går igenom försvaret och snurrar upp oss med ett par snabba dragningar och lägger upp den med en snygg backhand i krysset. Inter mycket att säga om det. Vid 14:03 så åker Eslöv ut 2min för upprepade förseelser. Vi spelar bara av matchen.

 

Summering:

Det blev en annorlunda match där vi inte kom igång ordentligt och tidvis så spelar vi inget vidare. Det finns ingen riktig glädje när vi gör mål. Kanske är det underskattningen av motståndet som gör att vi beter oss så här. Men även om vi gör en ”dålig” match så vinner vi ändå med 8-5 vilket man får säga är helt ok.

 

Stolta tränare!

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort