Serie:Pantamera Pojkar C (P07) Svår Vår   Tabell >>
Samling:11:15
P07/08 vinner med 4-3 mot FCH Vit
2022-03-21 20:58

Dagens match mot FCH var viktig för killarna. Sist vi möttes så blev det uddamålsförlust så killarna var revanschsugna!

Matchen startar och båda lagen har ett par chanser men det är Oskar som får visa vad han går med genom ett par ruskiga

fantomräddningar! Första perioden slutar mållös.

Andra perioden rullar igång och vid 3:30 så åker FCH ut 2min för otillåten trängning. Vi lyckas inte få in bollen under vårt PP. Vid 09:32 så åker en FCH spelare ut 2min för hårt spel. Sekunden efter de blir fulltaliga så gör vi 1-0. Det är en passning ut från hörnet av Elias och Noah tar skott och bollen sitter högt i målet.

4:14 in I tredje perioden så kvitterar FCH till 1-1, bollen passas in från vänsterkanten och den studsar genom alla spelarna via fötter fram till en fri spelare som slår in den i mål. Vid 7:08 så utökar FCH till 1-2 genom att gå in köksvägen med bollen. Vi svarar snabbt genom att kvittera till 2-2 vid 8:45. Albin passar från hörnet upp till Oskar som sätter bollen i krysset från slottet.

Nu är vi på gång igen och trycker in 3-2 vid 8:56. Det är Noah som kommer på högerkanten och skjuter på målvakten och bollen går i en bana över målvakten i mål. Glädjen blir kortvarig för knappa 30 sekunder senare så kvitterar FCH igen. Deras forward bågar och får ett skott som går in lågt vid sidan om Oskar. Det är nu väldigt tajt i matchen och Oskar får gång på gång visa upp sina skills. Det hänger ett FCH mål i luften när Hugo R tar bollen upp i anfallet. Han får ett slag på klubban vid mittlinjen och domaren höjer handen för avvaktande utvisning. Hugo fortsätter och får ytterligare ett slag och domaren blåser och plockar båda utvisningarna. Starkt gjort av domaren att ta båda. Klockan står på 12:21. Det blir nu tjafs från FCH spelarna som snackar sig till ytterligare 10 minuter och så småningom även matchstraff 1. Det utbyttes ord och gester får FCH spelarna som vi inte noterar här. Vi får spela resten av matchen i 5 mot 3. Vi tar det lugnt och metodiskt och vid 13:19 så gör Hugo R 4-3 på ett skott som går via målvaktens hjälm, assisten står Harry för. Resten av matchen spelar vi av lugnt och kontrollerat för att inte riskera en kontring och ett baklängesmål. Nu har vi allt i våra egna händer och med två matcher kvar har vi chans att säkra silver i serien.