Serie:Pantamera Pojkar C (P07) Svår Vår   Tabell >>
Samling:08:30
Förlust mot Höllviken
2022-02-19 09:56

Idag så var det en tidig lördagsmatch. Det var Höllviken som stod för motståndet. Det är ett lag som vi har spelat jämnt mot tidigare. Idag så skulle det bli spännande.

Första perioden är ett rent ställningskrig och de båda lagen känner på varandra och spelar smart i både anfall och försvar utan att blotta sig.

Andra perioden fortsätter i samma anda och även den blir mållös.

I tredje perioden så kommer matchens första mål. Det är Höllviken som bryter igenom vårt försvar och sätter bollen högt till 0-1 vid 3:27. Vid 4:27 så åker Höllviken ut 2 min för låsning av klubba. Vi får inte till vårt PP och de reder ut stormen. Vid 6:49 så kontrar Höllviken i en snabb spelvändning och bollen går ut på höger kanten. De spelar in till en fri spelare i mitten som slår in 0-2 bollen. Vid 7:26 så åker Höllviken ut 2 min för otillåten trängning. Vi har nu ett bra PP och får se err tiktigt snygg klapp klapp då Okar passer Melker som passar en fri Noah som stänker in 1-2 bollen vid 8:59. Nu tänds ett hopp hos killarna. Vid 9:08 så åker Höllviken ut 2 min för slag och efter 10:32 ytterligare 2 min för obstruktion. Vi har nu 5 mot 3 i PP och killarna spelar tålmodigt för att få till en kvittering men Höllviken lyckas hålla undan. Det känns lite surt att Höllviken lyckas kontra upp ett anfall med en spelare och vi har tre försvarare som kämpar för att få bort bollen men Höllviken spelare lyckas ändå få träff på bollen och den går in i mål till 1-3 vid 13:33.

Summering av matchen:

Vi gör en riktigt bra match spelmässigt och kanske 2-2 hade varit lite mera rättvist om man har ÅK glasögon på sig. Hur som helst så kan vi inte vara bittra när vi gör en så pass bra match.