Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS
vs
Fagerhult Habo IB
Åstorp/Kvidinge IBSvsFagerhult Habo IB

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 april, 12:30
Plats:Arena A
Samling:11:45
Stabli seger mot Fagerhult i Semin
2023-04-14 01:20

Fler bilder (+4) >>

I semifinalen möter vi Fagerhult Habo IB. Ett bra lag som vi inte har mött tidigare. De kom från att vinna den andra gruppen så här skulle vi få lite att bita i.

 

Vi rullar på bollen bra och har flera bra chanser men det har även Fagerhult. Vid 7:14 åker Olsson ut 2 min avstånd vid ett frislag.  Vi spikar igen i boxen utan större problem. Vi tar ledningen med 0-1 vid 11:28. Det är Noah som snurrar upp tre motståndare och kliver in mot mål och sätter ett handledsskott i bortre burgaveln. Direkt efter tekning så vänder vi spelet när Friberg bryter i försvaret och transporterar upp bollen och passar ut till Elias som sätter ett direktskott vid första stolpen och vi har 0-2 vid 11:55. Lyckan är kortvarig för Fagerhult reducerar till 1-2 vid 13:02. Det är ett ströskott från mittlinjen som dimper in mot mål och går via deras forward utan att han vet om det och vidare på Oskars ben och in i mål. Inte helt rättvist kan man tycka men så är det i innebandy. 2-2 kvittering låter inte vänta länge för redan vid 13:44 sitter den. Det är en boll som letar sig mellan benen på Melker och ut till en forward som bågar genom slottet och stänker in den i krysset med en riktigt rökare. Vi har gått från en stabil ledning till lika inom loppet av 40 sekunder.

 

Andra perioden börjar med böljande spel när båda lagen radar upp kontringschanser. De kommer helt fria och Ralle gör en grym räddning och bollen dansar i mål området innan han fångar upp den igen. Vid 7:20 sätter vi 2-3. Det är Melker som vinner boll i hörnet och spelar upp till Albin som kliver in i banan och sätter den i bortre burgaveln stolpe in. 

Vid 8:12 så åker Fagerhult ut 2 min för slag. Vi har ett par vassa chanser men får inte in bollen. Vid 12:52 tar Fagerhult time-out och de försöker sätta press på oss men vi kan spela av matchen komfortabelt.

 

Summering:

Vi gör en stabil match och det känns som att matchen är avgjord när vi sätter 0-2. Men det går snabbt i innebandy och Fagerhult kvitterar och är med i matchen igen. Dock så kändes det som att vi hade matchen under kontroll och kan vinna stabilt med 2-3 och ta oss till final.

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle.

 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort