Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

FC Helsingborg
vs
Åstorp/Kvidinge IBS
FC Helsingborg vsÅstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 april, 12:00
Plats:Arena B
Serie:FCH Påskcup   Tabell >>
Samling:11:15
Stabil 0-7 seger mot FCH
2023-04-08 13:47

Lördagens första match var mot FCH. FCH hade förlorat mot Landvetter med 0-19 på fredagen så det gällde inte att underskatta motståndet. 

Vi får en smakstart  och gör 1-0 redan efter 23 sekunder. Det är Hugo R som spelar in bollen till Henri som drar målvakten och spelar in bollen med en läcker backhand. Vi utökar till 2-0 vid 13:00. Noah spelar upp bollen från hörnet till Frippe som stänker in ett dragskott till höger om målvakten. Vi utökar till 3-0 med bara 5 sekunder kvar på perioden. Melker spelar fram till Albin på högerkanten som spelar över till Henri till vänster om målet som klappar in bollen med en backhand. 
 
Vi får även en bra start på andra där vi gör 4-0 efter 19 sekunder. Noah krigar om bollen bakom målet. Han spelar in Zachris framför mål som stänker upp den i nättaket. Vi gör 5-0 vid 10:29. Harry får bollen på mitten och skjuter in den lågt till vänster om målvakten. 6-0 kommer vid 10:46. Melker passar upp till Henri som spelar tillbaka den till Melker som passar Albin som sätter den ett härligt klapp klapp spel. 7-0 sitter vid 13:38. Harry spelar bak bollen till Frippe som sätter ett dragskott i mål.
 
Summering:
Vi äger matchen från start även om vi inte riktigt kommer igång. Vi spelar såklart en tidvis bländande innebandy men energin saknas lite. Nu taggar vi igång för nästa match mot Landvetter IBK Wings.
 
Stolta tränare
 
//Bonny, Christian, Henrik, Daniel och Kalle.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort