Serie:Skånemästerskapen Pojkar C Grupp D   Tabell >>
Samling:16:15
Gruppseger och stabil seger mot Höllviken
2023-03-26 12:46

Då vi hade oavgjort i matchen mot FCH så var det viktigt att inte förlora denna matchen. Vi gick för vinst.

Det är böljande spel under första perioden där de båda lagen har blandade chanser. Vi gör 0-1 vid 13:44. Det är Melker som lägger ett skott på mål och Henri slår in returen.

Vi får en perfekt start på andra perioden och utökar till 0-2 vid 2:22. Melker vänder bort sin back fullständigt bakom mål och kliver in och frispelar Albin på andra sidan som slår bollen i tom bur. Vi gör även 0-3 vid 6:39. Viggo bryter boll på mitten på vänsterkanten och kliver fram och stänker upp den i nättaket. Nu har det släppt för killarna och vi gör 0-4 vid 7:50. Deras back slår en indianare till Melker på mitten som har fri gata till mål. Han gör en iskall dragning och lägger in bollen med backhand.

0-5 kommer vid 10:50. Hugo R spelar till Zachris bakom målet som snabbt spelar in bollen framför målet till Henri som sätter bollen i kassen.

Summering:

Vi gör en stabil match från start och har full kontroll. Killarna kämpar som ett lag genom hela matchen och vi kan komfortabelt plocka hem gruppspelssegern.