Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08
5 - 5
Höllvikens IBF P07
Åstorp/Kvidinge IBS P 07/085 - 5Höllvikens IBF P07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 mars, 11:00
Plats:Kvidinge Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar B (P07) Svår   Tabell >>
Samling:10:00, Kvidinge Sporthall
Säkrat silver i serien!
2023-03-24 15:14

Sista seriematchen för säsongen och det var en andraplats som stod på spel. Vid seger var det klart och vid oavgjort så krävdes att FCH inte förlorade med fler än 4 mål mot IBK Lund.

Det är en tung fight och lagen känner på varandra. Det viktiga 1-0 målet kommer vid 11:14. Det är Zachris som spelar in bollen från högerkanten till en fri Albin som sätter den i tom bur. Vi utökar till 2-0 vid 14:05. Hugo R lastar skott från mitten och Noah styr snyggt in bollen i mål.

 

 

En smakstart på andra perioden och vid har 3-0 efter 1:22. Jakob spelar upp bollen på Melker i mitten. Han spelar ut till Isac som vänder in i mitten och sätter ett dragskott till vänster om målvakten.

Vid 2:52 reducerar Höllviken till 3-1. De bryter bollen från vår center och gör en spelvändning och skottet går via Oskar i mål.

Vid 9:19 så åker Höllviken ut 2min fasthållning och 2 min hårt spel. Vi har ett bra PP och sätter 4-1 vid 9:53. Henri slår en pass från högerkanten till Friberg som sätter ett dragskott i kassen.

Vid 13:40 så får Hugo R 2min upprepade förseelser. Vi har en bra box men de gör 4-2 vid 14:56 genom ett skott som letar sig in vid högerstolpen.

 

 

Smakstart på tredjeperioden med oc vi har 5-2 efter 1:41. Melker vinner boll på mitten. Går igenom backar och spelar över till Henri som stänker in ett direktskott. Höllviken är med i matchen och reducerar till 5-3 vid 2:58. Vi tappar boll ute på vänsterkanten skott som går in till vänster om Oskar. Vid 5:19 så blir det 2min hårt spel för Melker. Höllviken tar tillvara på drt och sätter 5-4 vid 5:32. De har ett snyggt klapp klapp i PP.

Vid 5:32 så åker Höllviken ut 2min för hårt spel. Vi lyckas inte göra mål.

Höllviken kommer i ett anfall och Hugo R håller undan spelare och det döms straff.

Vid 7:41 så får vi 2min osportsligt uppträdande på  Henri för att han besviket kastar klubban.

Straffen plockar Oskar iskallt.

Tumult brute ut och Höllvikens spelare får 2+2min osportsligt och rött kort. Höllviken kvitterar till 5-5 vid 9:57 på ett skott från mitten som slinker in bakom en skymd Oskar. Höllviken tar time-out vid 13:31 och sattsar allt framåt för att knipa andraplatsen. Vi lyckas hålla tätt och matchen slutar oavgjort.

 

Summering:

Vi gör en bra match och i början av tredje så kändes det som att det var klart men Höllviken visade att de är ert starkt lag och kämpade sig tillbaka i matchen. Nu var det till att matchen mellan FCH och Lund skulle spelas på söndagen. Det sågnjobbogt it då Lund gick upp i en 0-3 ledning. Men FCH för 1-3 och där slutar matchen. Vi kniper därmed andra platsen i serien!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel och Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort