Malmhaug IBF P063 - 5Åstorp/Kvidinge IBS P06

Serie:Pantamera Pojkar D (P06) Svår   Tabell >>
Härlig bortaseger för P06
2019-12-11 00:36
En timmes bilresa ... Då sitter segern som en smäck!
Förlust - och den längsta timmen tar aldrig slut!

Åter i DM-hallen och senast vi var där blev det oavgjort i premiärmatchen mot just Malmhaug, som sedan tog sig hela vägen ... Och klacken var där!
Vi får en bra start i matchen, men Malmhaug inleder målskyttet efter knappa 3 minuter. Vi har kontroll men kommer inte till några vassa avslut. Hellre en pass för mycket.... eller slarv.
Vid några tillfällen kontrar Malmhaug men vi står står upp och perioden slutar 1-0.

Vi behöver några minuter för att komma till ett avgörande avslut i början på andra perioden. Vi reducerar och fortsätter att försöka få igång spelet. Malmhaugs första lina fortsätter att hota gång på gång och vi lyckas inte riktigt värja oss. Malmhaug både gör 2-1 och 3-1 innan perioden tar slut.

Men sen får vi ordning på flöden och kombinationer.
Vi stänger igen hemåt och börjar leverera framåt... Vi kommer till avslut som ger 1-2-3-4 mål i perioden. Det sista kommer med 1 sekund kvar av matchen - Gott om tid!

Härligt jobbat och bilresan blev så mycket lättare ...