Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 06

Välkommen till Röd C!

Träningstider för 2020-2021 (augusti - april)

Måndagar KVIDINGE 18.30-20.00

Onsdagar SPORTHALLEN 17.00-18.30

 

Matcher

Laget spelar seriematcher på RÖD C svår

Titta i flikarna KALENDER & MATCHER för mer information.


Information

Titta i fliken DOKUMENT för mer info om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU), regler, seriedirektiv och lagets säsong.

 

/Ledarna

P06 - Information
2021-04-28 17:55

Träning:

Från och med nästa vecka så går vi över till en träning per vecka,

 

Onsdagar samma tid som nu 17:00-18:30. Vi kommer fortsätta kalla till träningarna och skulle deltagandet vara under 9 st + 1 målvakt anmälda så kommer det träningstillfället ställas in.

 

Tanken är att vi kör så hela maj ut (till att börja med).

 

Städning:

Den ordinarie säsongen är slut men städningen för laget fortsätter över sommaren (städschemat är uppdaterat).

 

Här är det viktigt att fullfölja sin uppgift så länge man tillhör laget, ingen ska behöva städa ensam.

Information om seriespel, städning och avslut etc.
2021-04-07 20:37

Vårserie 2020

Vi ledare tog under det senaste träningspasset ett beslut om att hoppa av den tilltänkta vårserien som var tänkt att starta nu i april.

 

Anledningen till det beslutet är att vi ser en ökning i antal smittade i samhället samt att folkhälsomyndigheterna har skjutit fram lättnaderna som förväntades komma i april till maj.


Detta är givetvis supertråkigt för alla killarna, tränarna och givetvis även er föräldrar som tyvärr inte fått se hur de utvecklats under det senaste året.

 

Spelarutveckling 21/22

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar och upplägget/innehållet är framtaget i enlighet med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell. 

 

Vi vill betona och understryka att spelarutvecklingen är en kompletterande utbildning till den som redan sker ute i föreningarna genom träningar och seriespel. 

 

Vår ambition är att ha spelarutvecklingsträffar med hög kvalitet där deltagarna får med sig såväl nya innebandyintryck som nya vänner. Alla som gillar att spela innebandy är välkommen på vår spelarutveckling!

 

För mer information och anmälan Skånes innebandyförbund

https://innebandy.se/skane/spelare/spelarutveckling/spelarutveckling-15-ar/Storstädning / säsongsavslutnig

Efter ett mycket konstigt innebandy år så är det nu dags att avsluta säsongen, och det gör vi i kombination med storstädning och sedan Pizza i klubbrummet med lite prisutdelning.

 

När: 21 april

Tid: 17:00 - ca 19:30

Plats: Samling på SITA

 

Vi kommer att ta in beställningen via kallelsen som kommer ut i samband med detta.

 

Sommarträning

Vi kommer även i år köra på med sommarträning, mer information kommer att läggas ut på lagets hemsida inom kort. Vi kommer även skicka ut kallelser inför varje tillfälle för att se hur många som kommer för att underlätta planeringen för tränarna.

 

Säsong 21/22

För att kunna planera den kommande säsongen 21/22 så bra som möjligt, önskar vi att killarna fyller i formuläret på länken nedan innan avslutningen den 21 april.

Formulär - Inför säsongen 2021/22

// Ledarna

Information
2021-02-15 19:13

Seriespel

Seriepausen förlängs till den 28 februari vilket innebär att vi max har 1 match att spela på ordinarie seriespel.


Skånes innebandyförbund har gått ut med att de sätter upp en extra serie (vårserie) som spelas mellan 10 april till den 30 maj. Max 8 lag och det spelas enkelmöte (om omständigheterna tillåter det).


Vi kommer att anmäla killarna till denna serie och håller tummarna för att vi får spela


Cup


Falkenberg Cup är tyvärr Inställd så nästa cup som står på schema är FCH Påskcup som spelas 2-4 april, mer info kommer så fort vi vet något.


Träning

På senare tid har uppslutningen varit lite upp och ner, vilket lett till att vi lånar in några spelare och målvakter för att få så kvalitativa träningar som möjligt.


Det är också viktigt att killarna anger en orsak till varför de tackar nej till en träning

// Ledarna


Inställd träning
2021-01-17 17:38
Träningen imorgon (måndagen den 18 januari) är tyvärr inställd och vi planerar istället att genomföra den på onsdag.

Tid och plats återkommer vi med på tisdag eftermiddag. Givetvis är det egna vattenflaskor som gäller och även kläder efter väder.

*** Skulle ni inte få en kallelse så är träningen helt inställd denna vecka ***

// Ledarna

Information
2020-12-14 19:06
Sista passet

Sista träningspasset innan jul kommer att bli på onsdag 16 december och sedan börjar vi igen måndagen den 11 januari.

Internmatch

På grund av för mycket sjukdomar inom laget så blir vi tvungna till att ställa in vår internmatchen och kommer istället bedriva ett vanligt träningpass.

Inför våren

Inför våren så har vi har anmält killarna till Falkenbergs Ungdomscup som spelas söndagen den 28 mars och vi kommer även att anmäla killarna till FCH Påsk cup som spelas helgen efter den 2-4 april.

Nu håller vi tummarna så att killarna kan få spela lite matcher till våren.

God Jul och Gott Nytt År!

//Ledarna


Publikrestriktioner för hemmalaget
2020-10-15 07:56

Publikrestriktioner

Inför helgens match så begränsar vi det först och främst till en person per spelande barn.


Sedan på plats ser vi hur många föräldrar som bortalaget har skrivit upp på sin blankett som är utskickat sedan tidigare. (Enligt klubbens information så behöver de endast ta med det till speldagen och är alltså inget som vi kommer jaga för att få in.)


Det innebär åtminstone till denna match att om man är två i hushållet så kom ner och kolla läget om vi kan släppa in er eller inte.


OBS: Till detta räknas inte funktionärerna in, utan är en av er funktionär/står i kiosk/sitter i seket/ så kan den andra föräldern gå.


Till nästa hemmamatch så kommer vi be er i kallelsen till matchen att ange hur många som vill gå på matchen, så får vi redan där en indikation på hur många det blir.

//Ledarna

Nytt reviderat Kiosk & bemmaningsschema
2020-10-14 15:02
Då ligger det ett nytt reviderat kiosk/bemanningsschema uppe under dokument pga de nya covid-19 restriktionerna som klubben satt. 

Skulle ni inte kunna så är det upp till er att byta med någon annan.

Kioskschema 20-21.pdf »

Tack för er förståelse under dessa tider.
//Ledarna
Städning, Extra matcher, Bemanning, Gothia
2020-10-12 19:01

Storstädning

Fredagen den 23 oktober klockan 17:30 samlas vi för en storstädning (samma plats som vanligt). Vi beräknar att detta kommer att ta ca 1 timme att då vi är en stor trupp.


Efter det fortsätter städningen som normalt varje vecka, nytt städschema ligger nu ute under dokument. Städschema SITA 20-21.pdf »


Vi lägger ner städpåsen, killarna får själva ta med sig den utrustningen som den anser de behöver för att utföra arbetet ex handskar och en soppåse.


Extra matcher

Vi har tillsammans med förbundet och några andra lag i serien skapat en liten “extra serie” som ger oss 4 extra matcher under säsongen.


2 på hösten och 2 på våren. Tider håller på att fastställas och kommer så fort de blivit bekräftade.

Bemanningsschema

Ett nytt bemanningsschema kommer att läggas ut inom kort då även inklusive 2 matchvärdar och en som filmar. Tyvärr är detta något som krävs för att vi ska kunna spela våra matcher.


Kioskschema 20-21.pdf »


Gothia Cup

På grund av rådande omständigheter har vi tagit beslutet att inte anmäla laget till Gothia cup detta året. Vi kommer istället försöka hitta en cup längre fram till våren.


// Ledarna


Träningsmatchen den 22 september
2020-09-22 23:30

Fler bilder (+10) >>
Foto: Jörgen Andersson
Under tisdagskvällen spelade två av klubbens ungdomslag träningsmatch mot varandra och det bådar gott för säsongen! Längtan efter att få komma gång med matcher är stor.

Som en del i uppladdningen så bjöd båda ungdomslagen, F04/05 & P06 på en härlig träningsmatch under tisdagskvällen. Matchen bjöd på tuffa dueller och kamper över hela plan blandat med felpass, underbara räddningar och härliga avslut, så underhållningsvärdet var det inget fel på. 
Stort tack till våra domare och glöm inte kolla in klubbens framtid i fotoalbumet. 

Lycka till med säsongen 2020-21!  
Schema för kiosk och sekretariat
2020-09-21 18:49
Då har vi lagt till årets schema för kiosk och sekretariat under dokument.

Passar inte tiden så är det upp till er att byta med någon annan.

Första passet är redan på fredag och då är det Robin och Oliver som bemannar kiosken.
STÄDSCHEMA SITA
2020-04-14 18:41
Nu ligger det nya städschemat på hemsidan under dokument. Den enda ändringen är att Gustav och Olle städar tillsammans./ Ledarna
INFO OM CORONAVIRUSET
2020-03-13 18:49

Som säkert många redan har läst så har Skånes innebandyförbund beslutat att seriespel på blå, grön och röd nivå är färdigspelat så det betyder att vår serie är slut för i år. Beträffande skånemästerskapet så vet vi inget än. Vi kör vidare med träning som vanligt måndag och onsdag.// LedarnaFör mer info https://www.innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/SPELARUTVECKLING
2020-03-10 21:32

För er som vill utvecklas mer som innebandyspelare så kan ni gå in och anmäla er via länken här nedan. Detta är något frivilligt som var och en betalar själva.

Sista anmälan 20/3.

Nu är anmälan till Spelarutvecklingen säsongen 2020/2021 öppen! 

 

Syftet med Skånes Innebandyförbunds Spelarutveckling är att utbilda och utveckla våra spelare på röd nivå 13-16 år. Spelarutvecklingen är öppen för ALLA licensierade spelare i skånska föreningar och upplägget/innehållet är framtaget i enlighet med Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU).  

 

Förra säsongen 19/20 slog vi rekord i antalet deltagande spelare och vi hoppas såklart på samma utveckling denna säsong!

Ni som tränare får gärna skicka informationen vidare till era spelare som är födda 2007-2004 för att de ska ha möjlighet att anmäla sig till Spelarutvecklingen. 

 

I nyheten, via länken här nedan, kan man läsa om upplägg, innehåll, kostnad, anmälan m.m. för respektive åldersgrupp:

https://innebandy.se/skane/inlagg/lista/anmalan-oppen-till-spelarutvecklingen-20-21/

 

Referat: Munka Ljungby IBK Akademi - Åstorp/Kvidinge IBS P06
Härlig kämpainsats
2020-01-12 16:56
Foto: Jörgen Andersson
Med juluppehållet och Gothia bakom oss samt en tuff inledning på våren, när serien vänder, drog vi det längsta strået idag i bortamatchen mot Munka. 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 18/04 12:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 03/03 22:22 
Åstorp/Kvidinge IBS, 24/02 22:28 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/01 12:11 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/12 13:48 
Åstorp/Kvidinge IBS, 12/09 11:22 
Åstorp/Kvidinge IBS, 11/09 10:42 
Åstorp/Kvidinge IBS, 28/08 19:40 
Åstorp/Kvidinge IBS, 12/06 12:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 04/03 10:33 
Åstorp/Kvidinge IBS, 07/01 12:05 
Åstorp/Kvidinge IBS, 24/12 20:37 
Åstorp/Kvidinge IBS, 07/12 11:17 
Åstorp/Kvidinge IBS, 18/11 22:30 
Åstorp/Kvidinge IBS, 23/10 22:46 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort