Åstorp/Kvidinge IBS P066 - 2IBK Höllviken P06

Serie:Pantamera Pojkar D (P06) Svår   Tabell >>
Aktivitetsinfo: Kiosk: Filip & Alvin
Sekretariat: Elias & Oliver
Åter i hemmaborgen
2019-12-11 00:14
Med två vinster och en förlust var vi åter i hemmaborgen - denna gång mot Höllvikens 06or.
Matchen inleder något trevande från båda lag. Men det skulle bli ett mål innan periodpaus. I boxplay tar vi tillfället i akt och tar ledningen i matchen. Men det blir ingen utdelning i de powerplay vi har ... så vi går till pausvila och samlar styrkorna.

Andra inleds lika trevande och det tar 7 minuter innan Höllviken reducerar, och tre ½ minut senare tar ledningen. Vi kommer inte upp i kvalité och får inte till avslut som leder till mål. Tack och lov reducerar vi till 2-2 innan periodpausen.

Men sen får vi ordning på det! Vi hittar vårt spel. Kombinationer börjar ge resultat, press och rörelser om vart annat. I tredje gör vi 4-0 och säkrar vinst nummer tre, 6-2. Härligt!