Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 06

IBK Lund P06 Sandby
5 - 3
Åstorp/Kvidinge IBS P06
IBK Lund P06 Sandby5 - 3Åstorp/Kvidinge IBS P06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 november, 15:15
Plats:Vipeholmshallen
Serie:Pantamera Pojkar D (P06) Svår   Tabell >>
Samling:14:15, Vipeholmshallen
Tuff bortamatch
2019-12-10 23:46
Foto: Jörgen Andersson
Vi mötte dem i Mölndal och förlorade finalplatsen, efter en rafflande semi som mest innehöll kamp och frustration. Uddamålsförlust ... Så hur skulle den nu gå?
Vi får en bra start på matchen, bra press och tempo.
När Lund drabbas av utvisning ca 8 minuter in i första är vi effektiva i powerplay och tar ledningen.
Lund kommer igen och reducerar med ca 2 minuter kvar och vi tar periodvila, 1-1.

Då vi drabbades av utvisning med minuten kvar på första så inleder vi första minuten i boxplay och vi gör det bra. Efter ca 5 minuter så tar vi åter ledningen. Men sen gör vi ett felaktigt byte, där domaren felaktigt visar ut vår lagkapten. I detta boxplay reducerar Lund. Med 1½ minut kvar tar Lund ledningen i matchen. Vi har tappat vår press och Lund kommer allt oftare till avslut.

I tredje försöker vi ställa om snabbt och kontra men får inte in bollen. Vi har ett powerplay som inte ger något resultat. Lund får enkelt utdelning, 4-2 då vi jagar för att komma ikapp. Vi tar timeout. I ett sista försök, med tom målbur, lägger Lund in 5-2. Vi svarar direkt med ett bra frislag 5-3 och det är 1min och 15sek kvar av matchen. Men vi kommer inte närmare - Lund tar hem segern.

Vi får ta nya tag, och ser fram emot returmatchen i hemmaborgen.
Heder till domaren som kontrollerade regelverket, återvände till arenan och bad lagkaptenen personligen om ursäkt för sitt misstag, en klen tröst i tillvaron denna söndag.  

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort