Åstorp/Kvidinge IBS P064 - 6FC Helsingborg P06-Blå

Serie:Pantamera Pojkar D (P06) Svår   Tabell >>
Sekretariat: Elias & Hampus.
Motigt värre ... Nya tag
2019-11-12 22:56
Under onsdagen så tog vi emot FCH på ordinarie träningstid och bjöd upp till match ...
Matchen inleddes något nervöst med två lag försökte ta kommandot. Efter drygt 9 minuter tar vi ledningen men säg den lycka som varar ... 37 sekunder senare replikerar FCH och med 2½ minut kvar av period 1 tar FCH ledningen.

FCH inleder andra perioden starkast och dryga 2 minuter in fullföljer deras meste målgörare sitt hattrick. Sen tar vi upp jakten. I den nionde minuten gör vi två snabba reduceringar och det står 3-3. Vi har trycket men tappar åter initiativet och innan perioden är till ända så har målgöraren gjort ytterligare två mål, det står 3-5 och en period återstår.

Tredje perioden blir inledningsvis en jakt och efter den sjätte minuten så har båda lagen gjort vars ett mål och FCH kontrollerar sin tvåmålsledning till matchens slut.

Vi laddar om och tar nya tag till nästa match, hemma, i Kvidingehallen den 17/11 kl 1300!