Välkommen till P04/05

Hej!


Vad roligt att du har hittat vårt lag på hemsidan. Är du sugen på att spela innebandy med vårt gäng är du välkommen till våran träning.  Träningstiderna  för säsongen 17/18 är följande:


Måndagar i Kvidinge sporthall 17:00-18:15

Torsdagar i Sporthallen Åstorp 16:30-18:30


Vi startar träningen måndag den 28 augusti!


Vill du kontakta någon ledare hittar du kontaktuppgifterna under fliken kontakt.


Hjärtligt välkommen!!


Lika mot Ängelholm
2018-02-03 15:00
Förra helgen tog vi emot Ängelholm för en tidig match i Kvidinge hallen, vi viste att det skulle bli en tuff match då Ängelholm är ett av topplagen i serien.

Vi startar lite avvaktande idag och ligger under med 1-3 efter första även om vi gör en bra period så är Ängelholm lite hetare.
Men i andra spelar vi upp oss rejält, framförallt vårt försvarsspel fungerar riktigt bra och vi vinner andra perioden med 1-0
Vi går in i tredje med en riktigt bra känsla, och spelar riktigt bra över hela banan, vi går upp i ledningen till 4-3 men släpper tyvärr in en retur med 5 minuter kvar och med 4-4 så blir det en riktigt spännande avslutning, med 1 minut kvar så drar vi på oss en riktigt onödig utvisning som om det inte var spännande nog.
Vi gör ett riktigt bra boxplay, jag tror inte Ängelholm fick något avslut alls under detta boxplay. 

Karl gör debut i målet idag och gör 2 riktigt bra perioder, det var bestämt i förväg att Tim skulle stå sista och även Tim gör en kanon match, känns skönt att ha två duktiga målvakter igång.

Utöver bra målvakter så fungera samarbete mellan försvar och centrar riktigt bra idag och vi blockerar bort näst in till alla skott utifrån idag.

Riktigt bra spelat idag killar 

Ledarna 
Match mot Frosta
2018-01-20 20:00
Idag så var det dags för Frosta P02 hemma, vi samlas vid lunch för att ta vår vanliga promenad, ett riktigt taggat lag idag.
Vi tar detta med oss i genom uppvärmningen och genom hela första perioden, spelmässigt en riktigt bra period från vår sida med ett ganska jämt spel, vi lyckas göra ett mål genom Johan som snurrar upp sin back i hörnan sedan går han in i banan och drar på ett skott som tar på deras back och rullar in.

Vi går in i andra med en bra känsla, men tyvärr så tar vi inte jobbet som behövs i andra och Frosta drar ifrån på tavlan.

I tredje så fortsätter vi spela ganska bra innebandy i 5-6 minuter sen händer något som varit vårt stora problem i flera matcher, några spelare tappar humöret och klagar på allt och alla, samt slår i sargen och spelar riktigt fult, vi pratade om detta efteråt och framöver så kommer de spelarna som tappar humöret sitta på bänken resten av matchen.

Domarna gör en riktigt bra match idag och håller en lagom nivå hela matchen igenom.

Vi har stundtals riktigt bra spel men får tyvärr inte in bollen framförallt i första perioden, mest beröm till backarna och Tim idag.

Vandringspokalen går vidare till Arvid idag, med motiveringen har är positiv hela matchen.

Nu laddar vi om för ny match nästa helg.

Ledarna 
Äntligen var vi igång igen efter juluppehållet
2018-01-13 22:00
Idag var det dags för match mot Lönsboda på bortaplan,  sist vi mötte dem så var vi mer eller mindre utspelade, men idag så står vi upp riktigt bra i två av tre perioder, men tyvärr så förlorar vi matchen i andra perioden,  vi gör helt enkelt inte vårt jobb i den perioden utan spela lite avvaktande vilket vi får betala dyrt för.
Vi måste även berömma deras målvakt som är riktigt duktig idag.

Anton gör sin debut i laget idag och han gör en riktigt bra match.

Vi lyckas göra 3 mål idag, första slår Casper ett frislag från egen hörna till Loke över hela planen, Loke lurar upp sin back på läktaren och driver in mot mål för att enkelt lyfta in bollen under armen på deras jätte stora målvakt. 
Andra så tar Melker bollen från deras forward vid mittlinjen tar ett par steg upp i banan och drar på ett skott rakt upp i bortre krysset.
Tredje så tar Gabbe bollen från deras forward på egen planhalva, Gabbe driver upp i banan och lurar spelare efter spelare på ett sett som bara Gabbe kan med kraft och kämpaglöd när han kommit en bit över mitten så drar han på ett skott som går stolpe, stolpe sen tar det i baken på målvakten för att sedan rulla in i mål.

Jag vill att vi tar med oss första och sista perioderna från dagens match till nästa helg så glömmer vi mitt perioden idag,

Casper skickade vidare Vandringspokalen till Loke med motivering att han kämpade hela matchen och gjorde första målet.

Ledarna 
Viktiga datum i april
2017-12-30 23:50
Boka följande datum i era almanackor. 

7-8 april spelar vi skånemästerskap i 04.

20-22 april åker vi till Mölndal för att spela en cup, mer info kommer inom kort. Vi kommer spela i 04 med dispans på våra 03:or, så det gäller alla. 

Ledarna 


Helgens match mot Osby
2017-12-19 22:30
I lördags så kom Osby på besök i Kvidinge hallen, vi kom igång med matchen lite sent då vi saknade en domare, så vi körde igång matchen med en domare för att se om där dök upp en till, vilket där inte gjorde, men Nilon gjorde en riktigt bra insats som ensam Domare, även om det var lite hetsigt på planen emellanåt. 

Vi börjar matchen lite avvaktande, men vi spelar bra innebandy, tyvärr så går vi bort oss lite då och då vilket leder till att vi släpper in några mål och ligger under med 1-2 efter mål av Philip, när vi går till paus

Vi börjar andra på samma sätt med bra spel men Osby går ifrån till hela 1-5 innan vi får igång vårt målskytte,
Vi lyckas hämta upp till 4-5 genom mål av Arvid, Julle och Gabbe, därefter tar Osby timeout som de utnyttjar på ett bra sätt då de rycker i målskyttet igen till 4-7, sen kommer vi tillbaka till 6-7 genom mål av Philip och Casper, men tyvärr så hinner vi inte kvittera innan slutsignalen går utan matchen slutar 6-7.

Otroligt bra kämpat av er grabbar, så mycket hjärta som ni visar denna matchen har jag aldrig sett innan, sen att det blir lite mycket mot slutet så det resulterade i ett matchstraff till båda lagen är inte bra, men förutom det så gör ni en kanon insats.
Sent referat från förra helgen
2017-12-19 22:00
Förra helgen mötte vi Gantofta på bortaplan.
Vi startade matchen riktigt bra och redan efter 6 minuter så har Julle tryckt in 2 mål vilket står sig till pausvilan.

Vi kommer ut i andra och har planer på att fortsätta spela vått spel, vilket vi gör men Gantofta har totalt ändrat taktik till att bara springa, slå och köra våra spelare över sargen, vi klarar inte av att hantera detta och Gantofta leder med hela 6-3 efter måla av Oskar, när vi går till paus, jag pratade med domaren under perioden då framförallt deras nummer 9 gick för att skada våra spelare vid ett flertal tillfällen, men till min förvåning så svara domaren jag ser också det men jag kan inte blåsa av honom hela tiden??

Vi går ut i tredje och vi lyckas spela runt Gantofta på ett bättre sätt även om de fortsätter sitt aggressiva spel och vi vinner tredje med 2-1 efter mål av Loke och Gabbe, men tyvärr räcker det inte hela vägen utan vi förlorar matchen med 7-5.

Men vi gör två riktigt bra perioder 1&3, period 2 får vi ledare ta på oss då vi inte lyckas ge er verktygen för att stå emot deras aggressiva spel.

Där satt den!
2017-11-19 23:00
I lördags så samlades vi till en sen match i Kvidinge hallen, det var bra fokus redan när vi gick genom laget och planen för dagen.
Vi hade ganska många borta idag vilket gjorde att ganska många fick spela på platser de inte var vana vid, men det löste alla på ett underbart sätt. 
Efter uppvärmningen precis innan match start så samlar vi killarna för att ändra lite på vår spelidé, vi vill i vanliga fall ta skotten ganska högt upp i banan, men idag så ville vi ta skott så fort vi kom över mitten och sedan gå stenhårt på returerna.
Vi startar matchen lite avvaktande men tar över spelet mer och mer för varje minut som går, vi gör en riktig bra första period men får tyvärr inte in bollen, men vi har flera riktigt bra målchanser. 
Bakåt så har Tim ihop med backarna spelat riktigt bra vilket gör att FCH knappt fått några läge, och de som de fått har Tim plockat.

Andra period hinner knappt starta förrän vi gör vårt första mål 0:26 Felix har bollen vi mittlinjen då hans back kollega Arvid springer ifrån sin markering på bortre kanten och kallar på bollen, Felix slår en riktigt smörpass som Arvid tar emot och avlossar omgående ett skott i bortre gavlen som är otagbart för målvakten.

Efter 3:40 så var det dags igen Loke drar på ett skott från mittlinjen som går in sidan om en skymd målvakt, riktigt snyggt skott.

Vi får även spela ett boxplay i andra perioden vilket vi löser helt perfekt, där framförallt Gabbe kämpar som jag aldrig sett för, när han kommer in för byte så får han knappt luft, bra jobbat.

Andra perioden slutar 2-1 

Vi startar tredje lika bra och efter 1:06 så var det dags igen vi får ett frislag mitt på deras planhalva, innan FCH hinner reagera så har Casper lagt upp bollen och dra på ett av sina stenhårda skott, som går mellan benen på målvakten.

Sedan drar vi på oss två utvisningar där FCH gör mål på båda, även om vi gör bra boxplay. 

Det blir lite rörigt i vårt spel och FCH tar över spelet för ett tag, men vi kämpar på och svänger tillbaka matchen till vår fördel, vi får ett frislag på mitten invid sargen när det är 47 sekunder kvar av matchen, Felix lägger upp bollen, Johan står fri på bortre kanten han knackar klubban i golvet två gånger Felix hör detta och slår en perfekt passning och Johan drar på ett direktskott som går in sidan om målvakten som inte hinner flytta över.

Vinst med 4-3 idag bra jobbat killar.
Vi har gjort många bra perioder under säsongen men detta var första matchen vi håller hela vägen och gör tre riktigt bra perioder.

Vandringspokalen går idag vidare till Tim som gör en kanon match idag

Ledarna 
Tyvärr orkade vi inte hela vägen
2017-11-12 21:00
Lördag lunch så var det dags för hemma match mot Röke, idag var det bra fokus på samlingen och på uppvärmningen, detta tog vi med oss till match start och startar matchen riktigt bra.
Helt klart bästa perioden denna säsongen och vi går till paus med 1-1 på tavlan efter att Oskar L tagit skott presis utanför men skjuter man så hårt som Oskar så blir sarg studsen till en perfekt passning till Gabriel som lyfter in den bakom en liggande målvakt. 

Spelmässigt så gör vi en väldigt bra andra period också men tyvärr har vi väldigt många utvisningar, vilket gör att Röke leder med 4-2 efter andra, efter att Oskar L passar fram bollen till Arvid som snyggt placerar in den i bortre gavlen.

Tredje är vi med bra de första 8 minuterna, sen lyfter vi upp laget lite högre i banan men tyvärr så straffar sig detta och Röke gör hela 6 mål i slutet då vi inte orkar hela vägen. Även i tredje gör vi 1 mål, Viktor har boll vid sargen ungefär vid mittlinjen och spelar fram en riktig "smörpass" till Arvid mitt mellan deras backar, Arvid drar på ett stenhårt skott sidan om målvakten. 

Så om vi tar bort sista halvan i tredje och alla utvisningar i andra så gör vi en riktigt bra match idag.

Vandringspokalen gick idag vidare till Arvid, med motiveringen han kämpar som sören hela matchen.

Tack för idag, nu kör vi tre första perioder nästa helg.

LedarnaFörlust trots bra spel
2017-10-29 22:00
Idag bar det av till Ängelholm, det var ett taggat lag som ställde upp till match idag.
Vi spelade bra innebandy men Ängelholm var tyvärr lite bättre än oss idag och det gjorde att de vann rättvist, men jag tycker inte slut siffrorna speglar matchen riktigt. 

Vi startar med ett tidigt mål där Oskar W bryter ett uppspel i mitten, han går på skott som målvakten lämnar retur på och där är Måns framme och lyfter in bollen.
 
Sen blir det tyvärr inte fler mål för oss idag, vi kommer inte riktigt till de rätta lägena. 

Vad gör vi extra bra idag.
Vi vågar hålla bollen och rulla runt den, emellanåt riktigt bra passningsspel. 
Även om det blev stora siffror idag så håller vi humöret på topp hela matchen.

Vandringspokalen gick till Oskar O idag med motivering många fina räddningar. 

Tack för idag

Ledarna 
Idag var vi inte riktigt med i matchen
2017-10-22 22:00
Så var hemma premiären gjord.
Redan vid samling idag så var det svårt att hitta fokus, detta gällde även uppvärmningen, men vi börjar ändå matchen ganska bra och får ett tidigt ledningsmål, ja vi spelar faktiskt ganska bra i första och ligger bara under med 1-2 efter första perioden. 

Sen tappar vi matchen totalt och det slutar med en förlust på 1-10, vi har en hel del spelare som även tappar humöret idag, detta behöver vi jobba med.

Idag var vi inte i närheten av att komma upp i den klassen som vi hade på vår match igår, så vi glömmer denna matchen och tar nya tag inför nästa helg.

Tack för idag
Ledarna
Förlust trots riktigt bra innebandy
2017-10-21 22:00
Underbara bilder från matchen mot Frosta! Tack Urban
Idag bar det av till Höör för att möta Frosta 
Ännu en match där motståndarna är både två och tre huvud längre än våra killar, men vilken match vi gör idag, även om vi inte får in bollen så spelar vi ut dem stundtals, Frosta vann idag på grund av sin storlek och ojusta spel, även om vi fick massor av frislag med oss så kunde det varit dubbelt upp med frislag.

Vi vilade förra helgen vilket har gjort att vi har haft fyra träningar att träna på våra förbättringsområde. Det märktes idag att alla tagit till sig saker som vi pratat om under dessa fyra träningarna, vi är med från starten idag även om Frosta gör ett väldigt tidigt turmål. Vi vågar vårda bollen och har rätt adress på våra passningar. 
Trots detta så förlorar vi med 3-0 idag

Saker som vi gör extra bra idag,
Om vi börjar där bak så gör Oskar en kanon match med flera riktigt fina räddningar där han klistra sten hårda skott, lägg till hans benparader där han ta hand om både boll och motståndare. 

Backarna håller i bollen och lugnar ner spelet vilket gör att vi kan kontrollera spelet riktigt bra och få till riktigt många fina uppspel. 

Forwards bra löpningar vilket gör det möjligt för backarna att göra dessa fina uppspel, även bra rörelse när vi har bollen runt deras mål.


Vandringspokalen gick idag vidare från Arvid till Oscar L med Arvids motivering, han täckte skott bra mm. 

Nu laddar vi om till hemma premiären imorgon. 

Tack för idag
Stolta ledare
Hemma premiär!
2017-10-17 19:11

På söndag är det dags för hemma premiär mot Lönsboda. Detta innebär att vi har kiosk och sek att sköta. Då det endast var en som hade anmält intresse för just denna matchen så har följande fått äran att ta hand om detta:


Kiosk:


Oskar Wickman

Loke G


Sek:


Melker T

Oscar Olsson


Väl mött till helgens innebandymatcher!


//LedarnaDubbla matcher till helgen
2017-10-16 20:00
Vi spelar både lördag och söndag denna helgen och alla kommer spela minst 1 av matcherna.
Kallelserna är skickade så svara på dessa så fort som möjligt.

Ledarna
Förlust i premiären
2017-10-08 21:00
Laddade killar

Vi samlade detta glade gäng för att åka till de djupa skogarna i norr och mötte jättarna från Osby.


Det var ett fokusera gäng idag det gick nästa att ta på stämningen i omklädningsrummet inför matchstart, vi började lite försiktigt och släppte in ett mål ganska tidigt, men spelade upp oss och lyckades kvittera efter 5 minuters spel, Philip bryter ett uppspel vid mittlinjen, han spelar fram den till en fri Viktor som kallt lyfter in den i bortre gaveln. Vi fortsätter att spela bra innebandy men 10 minuter in i matchen så tar Osby över spelet totalt och gör 2 snabba mål i slutet av perioden.


I pausen pratar vi mycket om att vi måste täcka skott bättre och gå in mer med kropp.


Killarna täcker skott på ett underbart sätt i resten av matchen, men vi har svårt att behålla lugnet i vårt spel och detta utnyttjar Osby och gör 2 tidiga mål i andra perioden, vi byter målvakt efter halva matchen som planerat, Tim har storspelat första halvan med flera fina räddningar, Oscar får ställa sig och hamnar direkt i hetluften med flera fina räddningar och han håller nollan perioden ut.


I pausen pratar vi om att vi måste vilja ha bollen inom laget och inte slå bort den så fort vi får den, lugna ner spelet och passa bollen inom laget.


Tredje perioden blir mycket jämnare och vi lyfter upp spelet, vi spelar stundtals riktigt bra innebandy tyvärr så räknas inte stolpe och ribbträffar för då hade vi vunnit matchen, Osby lyckas få gör 3 mål i sista perioden och vinner rättvist, sett över hela matchen så var de det bättre laget idag.


8-1(3-1,2-0,3-0)


Där finns en ”vandringspokal” i laget som idag delades ut av Erik, och den gick till Arvid med Eriks motivering att han täckte skott som ingen annan idag.


Jag vill lyfta fram vissa saker som vi gör väldigt bra idag, då pratar jag framförallt om sista perioden,

 

Backarna går inte bort sig en enda gång under matchen utan håller sin markeringar.


Centrarna Jobbar hem på ett bra sett och täcker skott i alla positioner


Forwards jobbar hårt i alla situationer även om motståndarna i vissa fall var 2 huvud längre.


Målvakterna gjorde flera fina räddningar sett över hela matchen.


Nu tar vi nya tag till nästa match, vi har 2 veckor på oss att träna på våra förbättrings område.


Tack för idag

Ledarna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort