Välkommen till P04/05

Hej!


Vad roligt att du har hittat vårt lag på hemsidan. Är du sugen på att spela innebandy med vårt gäng är du välkommen till våran träning.  Träningstiderna  för säsongen 17/18 är följande:


Måndagar i Kvidinge sporthall 17:00-18:15

Torsdagar i Sporthallen Åstorp 16:30-18:30


Vi startar träningen måndag den 28 augusti!


Vill du kontakta någon ledare hittar du kontaktuppgifterna under fliken kontakt.


Hjärtligt välkommen!!


Idag var vi inte riktigt med i matchen
2017-10-22 22:00
Så var hemma premiären gjord.
Redan vid samling idag så var det svårt att hitta fokus, detta gällde även uppvärmningen, men vi börjar ändå matchen ganska bra och får ett tidigt ledningsmål, ja vi spelar faktiskt ganska bra i första och ligger bara under med 1-2 efter första perioden. 

Sen tappar vi matchen totalt och det slutar med en förlust på 1-10, vi har en hel del spelare som även tappar humöret idag, detta behöver vi jobba med.

Idag var vi inte i närheten av att komma upp i den klassen som vi hade på vår match igår, så vi glömmer denna matchen och tar nya tag inför nästa helg.

Tack för idag
Ledarna
Förlust trots riktigt bra innebandy
2017-10-21 22:00
Underbara bilder från matchen mot Frosta! Tack Urban
Idag bar det av till Höör för att möta Frosta 
Ännu en match där motståndarna är både två och tre huvud längre än våra killar, men vilken match vi gör idag, även om vi inte får in bollen så spelar vi ut dem stundtals, Frosta vann idag på grund av sin storlek och ojusta spel, även om vi fick massor av frislag med oss så kunde det varit dubbelt upp med frislag.

Vi vilade förra helgen vilket har gjort att vi har haft fyra träningar att träna på våra förbättringsområde. Det märktes idag att alla tagit till sig saker som vi pratat om under dessa fyra träningarna, vi är med från starten idag även om Frosta gör ett väldigt tidigt turmål. Vi vågar vårda bollen och har rätt adress på våra passningar. 
Trots detta så förlorar vi med 3-0 idag

Saker som vi gör extra bra idag,
Om vi börjar där bak så gör Oskar en kanon match med flera riktigt fina räddningar där han klistra sten hårda skott, lägg till hans benparader där han ta hand om både boll och motståndare. 

Backarna håller i bollen och lugnar ner spelet vilket gör att vi kan kontrollera spelet riktigt bra och få till riktigt många fina uppspel. 

Forwards bra löpningar vilket gör det möjligt för backarna att göra dessa fina uppspel, även bra rörelse när vi har bollen runt deras mål.


Vandringspokalen gick idag vidare från Arvid till Oscar L med Arvids motivering, han täckte skott bra mm. 

Nu laddar vi om till hemma premiären imorgon. 

Tack för idag
Stolta ledare
Hemma premiär!
2017-10-17 19:11

På söndag är det dags för hemma premiär mot Lönsboda. Detta innebär att vi har kiosk och sek att sköta. Då det endast var en som hade anmält intresse för just denna matchen så har följande fått äran att ta hand om detta:


Kiosk:


Oskar Wickman

Loke G


Sek:


Melker T

Oscar Olsson


Väl mött till helgens innebandymatcher!


//LedarnaDubbla matcher till helgen
2017-10-16 20:00
Vi spelar både lördag och söndag denna helgen och alla kommer spela minst 1 av matcherna.
Kallelserna är skickade så svara på dessa så fort som möjligt.

Ledarna
Förlust i premiären
2017-10-08 21:00
Laddade killar

Vi samlade detta glade gäng för att åka till de djupa skogarna i norr och mötte jättarna från Osby.


Det var ett fokusera gäng idag det gick nästa att ta på stämningen i omklädningsrummet inför matchstart, vi började lite försiktigt och släppte in ett mål ganska tidigt, men spelade upp oss och lyckades kvittera efter 5 minuters spel, Philip bryter ett uppspel vid mittlinjen, han spelar fram den till en fri Viktor som kallt lyfter in den i bortre gaveln. Vi fortsätter att spela bra innebandy men 10 minuter in i matchen så tar Osby över spelet totalt och gör 2 snabba mål i slutet av perioden.


I pausen pratar vi mycket om att vi måste täcka skott bättre och gå in mer med kropp.


Killarna täcker skott på ett underbart sätt i resten av matchen, men vi har svårt att behålla lugnet i vårt spel och detta utnyttjar Osby och gör 2 tidiga mål i andra perioden, vi byter målvakt efter halva matchen som planerat, Tim har storspelat första halvan med flera fina räddningar, Oscar får ställa sig och hamnar direkt i hetluften med flera fina räddningar och han håller nollan perioden ut.


I pausen pratar vi om att vi måste vilja ha bollen inom laget och inte slå bort den så fort vi får den, lugna ner spelet och passa bollen inom laget.


Tredje perioden blir mycket jämnare och vi lyfter upp spelet, vi spelar stundtals riktigt bra innebandy tyvärr så räknas inte stolpe och ribbträffar för då hade vi vunnit matchen, Osby lyckas få gör 3 mål i sista perioden och vinner rättvist, sett över hela matchen så var de det bättre laget idag.


8-1(3-1,2-0,3-0)


Där finns en ”vandringspokal” i laget som idag delades ut av Erik, och den gick till Arvid med Eriks motivering att han täckte skott som ingen annan idag.


Jag vill lyfta fram vissa saker som vi gör väldigt bra idag, då pratar jag framförallt om sista perioden,

 

Backarna går inte bort sig en enda gång under matchen utan håller sin markeringar.


Centrarna Jobbar hem på ett bra sett och täcker skott i alla positioner


Forwards jobbar hårt i alla situationer även om motståndarna i vissa fall var 2 huvud längre.


Målvakterna gjorde flera fina räddningar sett över hela matchen.


Nu tar vi nya tag till nästa match, vi har 2 veckor på oss att träna på våra förbättrings område.


Tack för idag

Ledarna

Idrottsrabatten
2017-10-08 14:10
Vi har idag fått info om att dessa delas ut till oss ledare måndagen den 16 oktober. Jag hoppas kunna dela ut dessa på träningen på måndagen den 16:e.

//Camilla 
Info inför matchen i Osby
2017-10-07 14:01
Nu är det bara en dag kvar.......

Samling i sporthallen 14:30. 

Utrustning:

Svart och vit matchtröja ( båda tröjor skall med till varje match)
Svarta shorts
Långa innebandystrumpor
Vattenflaska, glasögon, klubba
Kläder för promenad innan match
Bra matchhumör

Tänk på att ladda med bra mat och vatten idag och imorgon.


//Ledarna

Äntligen serie premiär
2017-10-02 21:20

På söndag åker vi till Osby för att spela första seriematchen för säsongen.

Vi samlas 14:30 vid sporthallen i Åstorp, även ni som inte är uttagna denna gången, får gärna följa med.

Följande spelare har fått kallelse till matchen.

Arvid, Alfred, Carl-Philip, Casper, Eric, Johan, Karl, Loke, Melker, Måns, Oliver, Oscar O, Oskar L, Oskar W, Philip, Sebastian, Tim, Viktor

Ledarna

Vilken helg!
2017-10-01 21:00

Fler bilder (+21) >>
Några härliga bilder från helgen!

Vilken helg full med innebandy och en massa glada tillrop och skratt från våra underbara spelare. Här kommer ett lite summering av dag två.


Efter en natt med lite sömn för vissa och lite mer för andra började morgonen med en härlig frukost. Tanken var att efter frukost och packning skulle vi köra ett tredje teoripass. Men vi ledare beslutade att istället ta killarna på en härlig promenad vilket var behövligt. Klockan tio var det tid för en timmes träning för spelarna och föräldramöte för föräldrarna. Axel och Fredrik höll i träningen som var tänkt att hålla på en timme. Men efter en och en halv timme fick vi dra spelarna från plan. HÄRLIGT!!


Stort tack till er alla, spelare och föräldrar, för en trevlig helg. Tack Rickard för bilderna och filmerna. Nu ser vi fram emot säsongen med en massa rolig innebandy!!!


//Peter, Axel, Sofie, Fredrik och Camilla

Kick-off dag ett
2017-10-01 08:40

Då har vi kört dag ett av kick-offen. Vilken härlig dag. Vi startade kl 10 med samling och uppladdning inför matchen mot Viljan.

Lite kort om matchen. Vi ligger under med 1-3 och vänder detta underläge till vinst 4-3 fantastiskt bra jobbat alla. Med alla målchanser vi hade kunde det blivit en större marginal. Bäst av allt är att alla går in och gör ett bra jobb men framför allt vilken lagutveckling samt individuell utveckling ni alla killar har gjort.

Tyvärr blev det bara en träningsmatch då Lund drog sig ut sent på fredag kväll. Istället körde vi en internmatch.

Efter matcherna körde Peter, Axel och Fredrik ett teoripass innan det var dags för dammatch. På första teoripasset reflekterades det över matchen mot Viljan vad gjorde vi bra och vad kunde vi gjort bättre.  Vi gick igenom målen med säsongen både mjuka och hårda. Till sist gick vi igenom vilken roll kaptenen i laget har och killarna fick rösta fram två kaptener för säsongen. Passet avslutades med att alla fick en uppgift inför dammatchen. Uppgiften som killarna fick var bland annat att kolla uppspel från backarna.

 

Teoripass två körde vi direkt efter dammatchen. Första punkten på passet var att killarna fick redovisa deras uppgifter från dammatchen sedan fortsatte vi att prata om målen som vi hade satt upp för laget och hur vi skulle kunna uppnå dessa.


Äntligen var det dags för kvällsmat. Tacos stod på menyn vilket uppskattades av alla. Kvällen avslutades med teambildning med mycket kramar och klättrande men framför allt pratande.


Nu ser vi framemot dag 2. Väckning klockan sju. God Natt!


Ps: Det kommer bilder från dagen senare Ds

 


Nu kommer det mer info....
2017-09-28 19:56

Nu är kommer det ytterligare info inför helgen. Tyvärr så har vi inte fått vårt kompletta träningsset ännu. Så glöm inte svarta shorts och strumpor till helgen.


Nu laddar vi för en helg fullspäckad med innebandy och roliga aktiviteter.


//Ledarna

Mer info inför kick-offen
2017-09-25 21:27

Kick-offen närmar sig och nu har vi fått till en bemanning för kiosk och sek både när det gäller våra träningsmatcher och dammatchen. När det gäller dammatchen startar denna kl 16:00 men vi måste bemanna från 15:00.


Träningsmatch 1 kl 11:00:


Sek: Eric

       Oscar O


Kiosk: Oskar W

         Sebastian J

         Loke


Träningsmatch 2 kl 12:30:


Sek: Melker

       Oscar


Kiosk: Alfred

         Viktor

         Elias L


Dammatch kl 15:00


Kiosk: Melker

         Arvid

         Oskar L


Entré: Oscar O


Hoppas nu tiderna passar annars vill vi att ni hör av er till oss, Annika eller Camilla, snarast.


Givetvis hoppas vi på mycket publik på våra träningsmatcher och glada tillrop.


Föräldramötet på söndag den 1/10 drar igång kl 10:00 och där vill vi att varje spelare har minst en förälder representerad. Vi kommer gå igenom b la målet med säsongen, cup mm.


Info angående fredagens aktivitet kommer senare under veckan.


//Ledarna

Information inför kick-offen
2017-09-18 20:10

Nu närmar sig vår kick-off. Vi samlas i sporthallen lördagen den 30 september kl 10:00 och avslutar på söndagen den 1 oktober kl 12:00.


Schemat för helgen ser ut följande (i stora drag):


10:00 Samling

11:00 Träningsmatch 1

12:30 Träningsmatch 2

14:00 Fika

14:30 Teroi pass 1

16:00 Dammatch

18:00 Kvällsmat

18:30 Teori pass 2

19:30 Team buildning

21:30 Fika med ev. övningar

22:00 Bädda

23:00 Natti

07:00 Väckning

07:30 Frukost och städa planen

09:00 Teori pass 3

10:00 Träning och föräldramöte

11:30 Städa

12:00 Tack och hej!


Vi behöver säkert lite hjälp och är tacksamma för de som kan hjälpa till lite, framför allt med maten. Anmäl intresse till någon av oss om ni kan hjälpa till.


Utrustning för helgen:


Sovmadrass/sängkläder

Träningskläder

Matchtröja

Kläder till eftermiddagen och kvällen

Vattenflaska


//Ledarna
Ändrad träningstid 18/9
2017-09-17 20:24
OBS!!  På måndag den 18/9 tränar vi kl 17-18:45.

//Ledarna
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Åstorp/Kvidinge IBS, 14/10 11:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 03/10 11:50 
Åstorp/Kvidinge IBS, 07/09 17:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 31/08 10:32 
Åstorp/Kvidinge IBS, 19/05 09:19 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/04 17:10 
Åstorp/Kvidinge IBS, 04/04 15:00 
Åstorp/Kvidinge IBS, 02/04 18:22 
Åstorp/Kvidinge IBS, 24/03 19:48 
Åstorp/Kvidinge IBS, 10/03 09:17 
Åstorp/Kvidinge IBS, 06/03 18:46 
Åstorp/Kvidinge IBS, 26/01 07:44 
Åstorp/Kvidinge IBS, 15/01 10:33 
 
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Dirma
Gräsroten
Swish/Kontokort