Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Joel Huovila återvänder till ÅK H2
2018-05-27 11:40
Joel Huovila återvänder efter ett år i Perstorp. Joel är en seriös, ödmjuk och hårt arbetande spelare som dessutom är användbar på flera positioner även om backen är hans naturliga plats. Vi hann knappt bli överens förrän oturen var framme dock. I torsdags bröt Joel armen så allvarligt att operation kommer krävas. Karensen kommer vara ca 3 månader så vi kommer ha Joel med innan seriestart alla fall. Vi tog ett snack med Joel.
Ännu en ny ledare till H2
2018-05-16 15:28
Niclas Björkman
Vi kan glädjande meddela att vi nu sitter med 4 väldigt kompetenta ledare i H2. Jonte kommer att ha inte mindre än 3 assisterande tränare säsongen som kommer. Detta gör det möjligt att pinpointa olika ansvarsområden och att ta den statistiska delen vidare upp ett snäpp. Då det glädjande visat sig att vårt jobb med de unga killarna lönat sig och en efter en flyttats upp i H1 så kommer det krävas en helt annan förberedelse till matcherna kommande säsong och med denna ledarskara så har vi gett oss möjligheten till just detta. Niclas kommer närmast från FCH:s div 2 lag. Vi ställde lite frågor till Niclas.
H2 förstärker ledarstaben
2018-05-10 21:56
Lasse Gunnarsson
H2 får ett vasst tillskott i båset kommande säsong. Rutinerade Lasse Gunnarsson sadlar om från allsvenska till H2 vilket vi naturligtvis är otroligt glada för. Lasse har spelat aktivt med både Jonte och Nilon tidigare och har de senare åren gått med Conny Camper i allsvenskan vid två tillfällen. I Lasse får vi en en klok och taktiskt duktig ledare. Vi ställde några frågor till Mr Gunnarsson.
Ludvig Leijon tillbaka i H2 efter utlåning.
2018-04-03 19:38
Ludvig Leijon
Efter utlåning till Åby andra halvan av säsongen återvänder den väldigt talangfulle Ludvig Leijon till H2. Ludde är en extremt talangfull och seriös kille som tar sin innebandy på allvar. Han är född 2001 vilket gör att även Jas kommer ha stor nytta av denna righspelare nästa säsong. Ludde är användbar både som forward och back. När det drog ihop sig var Ludde med på två femmor när Åby slog Eslöv på hemmaplan vilket säkrade seriesegern för oss. Hemsidan tog ett snack med Ludde.
Ännu en poängmaskin klar för H2
2018-03-28 21:42
Jimmy Nilsson
Lagbygget är i full gång och idag kan vi med glädje meddela att Jimmy Nilsson ansluter från Åby IBK. Jimmy är en pålitlig poängmakare och likt Alexander även han en rightare vilket alltid är välkommet. Med Jimmy och Alexander har vi runt 70 poäng in sett till säsongen som gick. Detta spetsar verkligen till konkurrensen och med sina 26 år kommer Jimmy vara en av de äldre. Att han spelat på denna nivå tidigare kommer vi ha stor nytta av. Hemsidan passade på att ställa lite frågor till Jimmy.
Nyförvärv till H2 Alexander Johansson
2018-03-26 19:54
Alexander Johansson
Glädjande att Alexander Johansson valt att ansluta till H2. Alexander är en rightskytt med extrem precision i sina avslut. En spelare som Jonte tidigt meddelade sportchefen att han var intresserad av. Alexander kommer bidra med en hel del poäng och hårt jobb. Han är användbar både som center och forward och det skall bli enormt intressant att se vad han kan bidra med i den svarta dressen. 18 mål och 12 assist och topp tio i division 3 poängligan blev det föregående säsong för Hjärnarp.
Nilon hänger med till Div 2
2018-03-25 18:00
Anders "Nilon" Nilsson
Anders "Nilon" Nilsson är en riktig trotjänare. Han har funnits i klubben sedan 1986 då han var 14 år. På den tiden innan sammanslagning hette det IBK Åstorp. Många år som spelare och med styrelseuppdrag har gjort denna mannen till en av klubbens absolut viktigaste personer. Nilon har efter Mats Fredrikssons avhopp funnits vid Jontes sida och tagit hand om precis allt runtomkring så Jonte fått möjlighet att koncentrera sig på innebandyn. Vi har ställt några frågor till Nilon.
Intervju med Daneborn Stålhammar
2018-03-24 20:19
Hemsidan kan stolt berätta att div 3 lagets tränare Jonte Daneborn Stålhammar har bestämt sig för att följa med laget upp i div 2 och klubben har knutit sig till Jonte på ett 2-års avtal. Här följer en intervju.
Målfest och serieseger
2018-03-11 20:31
Bye bye division tre, Hallå division 2. I helgen blev H3 till H2 istället så det var en betydelselös match som skulle spelas på lördagen mot Hjärnarp.
Bra sista period räddade H3
2018-03-05 09:21
Jag hade på förhand lite på känn att denna matchen skulle bli tuffare än de flesta trodde. Det är lätt att titta i tabellen och dra slutsatser utifrån det. Emmaljunga har tagit poäng av både Båstad och Örkelljunga samt varit nära mot Eslöv. Det är framförallt på hemmaplan de är giftiga.
Glimrande laginsats gav 3 poäng
2018-02-17 15:18
Det börjar dra ihop sig till avgörande för oss. Kanonläge med tre matcher kvar och tre poäng tillgodo på Eslöv samt 23 plusmål att gå på. Av dessa tre matcher spelas två hemma i vår borg. Den första av de tre var på fredagskvällen mot ett riktigt formstarkt Båstad som smugit upp som en utmanare till kvalplatsen. Båstad innehar en av seriens absolut bästa femmor om kanske inte till och med den allra bästa så det var en rejäl utmaning vi stod inför.
Utvisningskavalkad i Örkelljunga
2018-02-15 22:33
Toppmatch, 2 bra lag och seriens finaste hall. Det var dukat för bra innebandy i Örkelljunga på måndagkvällen.
Bortaseger på hemmaplan
2018-02-07 20:17
En något speciell match stod på schemat. Den uppskjutna matchen mot IBK Helsingborg på bortaplan spelades i vår hall. Det var bra vi kunde hitta en lösning tillsammans så vi fick spela om poängen till slut.

Highlights här
Hemmaseger igen
2018-02-03 00:27
På fredagskvällen tog vi emot Frosta hemma i sporthallen. På förhand ett varnande finger för ett lag som slåss för att hålla sig kvar i trean. Dessa lag brukar som regel kunna ställa till det när desperationen knackar på. 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort