Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.


Derby på fredag för H2
2018-12-12 22:38
H2 hoppas på mycket publik på fredag
På fredag kommer Munka/Ljungby på besök. Munka parkerar på tiondeplats just före oss med 10 inspelade poäng mot våra 7. Vi har haft en fin form de senaste matcherna då vi plockat poäng i tre av de fyra sista matcherna. De två sista har dessutom gett full pott. Det känns därför lite jobbigt att redan nu konstatera att vi har en hel del tunga tapp på fredag. Rikard Göransson är fortfarande knäskadad, Fabian Enroth drog på sig en knäskada i förra matchen och kommer ej till spel. Emil Larsson är bortrest och formstarka Elias Björkman jobbar. Det kommer bli en hel del nya formationer men vi hoppas att vi trots tunga avbräck kan nyttja vår goa känsla vi byggt upp de senaste matcherna. Vi hälsar Munka välkomna och hoppas på årets bästa publiksiffra på fredag. Matchstart 19:45. Välkomna.
Referat: IBS Svedala H2 - Åstorp/Kvidinge IBS H2
Tre tunga poäng borta mot Svedala
2018-12-10 22:08
Linus gjorde hela fem mål mot Svedala
För första gången denna säsong så klev vi inte ut till match som seriejumbo. Det gjorde istället dagens hemmalag Svedala. Ett Svedala jag sett tidigare i år och gjorde vad jag kunde för att förbereda killarna för Svedalas sylvassa kontringar samt skarpa skytte. Det tog ett tag innan detta sjönk in. Detta var en riktig sexpoängsmatch så det var riktigt skönt att det skulle lossna rejält för Linus Senniksen samt att Viktor Jensens grymma form håller i sig.
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS H2 - Palmstaden IK H2
Äntligen seger för H2
2018-12-03 22:21
Elias har svarat för en rad bra matcher senaste tiden.
I säsongens nionde match så kom äntligen första trepoängaren för oss. Efter en tid med bra insatser så kändes vi värda detta. Vi gör inte vår bästa insats för säsongen, men en stabil insats och vi kunde äntligen jubla.
Palmstaden kommer på besök
2018-12-01 21:59
H2 jagar vidare
På söndag tar H2 emot Palmstaden från Trelleborg hemma i borgen. Palmstaden parkerar på en 8:e plats i tabellen och Å/K som bekant på tolfte och sista. Gästerna är ett svårslaget lag som på åtta matcher endast förlorat två stycken. Fem kryss har de blivit samt 1 seger. För oss gäller det att hitta harmonin och inte stirra oss blinda på en massa måsten. Vi lär oss och utvecklas varje match. Kom och stötta killarna på Söndag klockan 14:30-
Referat: Lönsboda IBK - Åstorp/Kvidinge IBS H2
Allt rasade sista 6 minutrarna
2018-11-26 21:50
Jimmy gjorde ett äkta hattrick
I fredags var H2 i Lönsboda för en tuff bortamatch. Allt såg helt okej ut i ca 54 minuter men de sista 6 vill vi helst glömma.
Bortamatch mot Lönsboda
2018-11-22 22:14
Får killarna jubla på fredag?
På fredagkväll beger sig H2 till en tuff bortamatch i Lönsboda som parkerar på en femteplats med 12 inspelade poäng på 7 matcher. Två gånger André, Bengtsson och Svensson har tillsammans tillverkat 29 poäng på sina 7 matcher. Detta kommer bli en väldigt tuff match och det kommer krävas att vi kommer upp i samma nivå som senast då vi tog vår första poäng. Å/K ställer upp med följande trupp.
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS H2 - Bjärreds IBK H2
Säsongsbästa gav första poängen
2018-11-18 19:57
Debuterande Axel var en av planens bästa spelare.
I torsdags tog vi emot obesegrade Bjärred hemma i sporthallen. Varför de ej förlorat hittills kunde man se. Detta var i mitt tycke ett av de absolut bästa lagen vi mött i år. Bra spelidé, bra rörelseschema och en del spets. Det visade sig att min "håll ett öga på varning" stämde ganska bra då gästernas Gustav Axelson smällde in gästernas samtliga mål. Med detta sagt var det ju bra att vi kunde förstärka laget till denna match med Mini Hansson. Micke Wiberg samt tre 02:or Gustav Zachrisson, Filip Bertilsson och Axel Göransson som samtliga fick speltid.
Obesegrade Bjärred på besök
2018-11-14 20:31
Vi hoppas på bra stöd
På torsdag kl 20:00 tar H2 emot hittills obesegrade Bjärred. Bjärred parkerar på en 4:e plats med 11 inspelade poäng på 5 matcher. Det kommer bli en tuff nöt att knäcka då de spelar med bra fart och entusiasm. Håll ett extra öga på Gustav Axelson som parkerar på 4:e plats i poängligan med 9 mål och 6 assist. 
För vår egen del så tog vi ett gemensamt beslut tillsammans med ungdomsavdelningen att tillsvidare träna tillsammans med 02 laget då vi som bekant inte haft speciellt flyt med skador och sjukdomar i år. Några av dessa kommer göra debut imorgon kväll. Bara det värt inträdet. Å/K mönstrar följande trupp.
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS H2 - Lomma FBC H2
Smärtsam upplevelse i jumbofinalen
2018-11-08 15:34
Viktor slet i målet
Spekulationer och rykten skapas snabbt så ett klargörande angående att jag satt på läktaren under matchen mot Lomma berodde helt enkelt på sjukdom och att vi ej har råd att få fler bortfall i truppen. Dock klarade jag ej att hålla mig hemma då detta var en enormt viktig match. Detta var tyvärr svårt att se från läktaren.
Grymt viktig match för H2
2018-11-06 14:01
Andy tillbaka i ÅK
Ikväll tar H2 emot Lomma. En enormt viktig match då Lomma parkerar precis ovanför nedflyttningsstrecket med tre inspelade poäng. Vi har en otursförföljd säsong vilket gör att vi återigen kommer till spel med lite folk. ÅK ställer upp med följande trupp.
Referat: IBK Höllviken H2 - Åstorp/Kvidinge IBS H2
11 tappra föll i Höllviken
2018-10-29 18:35
Johan Jönsson var en gigant
Just nu flyter det inte på för oss. Vi är hårt drabbade av skador och sjukdomar och på torsdagkvällen var endast 8 utespelare tillgängliga till fredagens match. Två man tillkom dock på fredagförmiddag så vi kunde åka ner med 10 utespelare och 1 målvakt. Det sistnämnda skulle visa sig väldigt avgörande men vi tar detta från början.
Förlust mot Engelholm
2018-10-20 15:07
Wille har gjort 3+3 på de två sista matcherna
I fredags var det dags för vår andra seriematch på hemmaplan. En tunn trupp skulle bli tunnare under matchens gång visade det sig. Vi startade denna kväll på två femmor när FBC Engelholm gästade. Engelholm parkerade på en tredjeplats medans vi håller till i botten av tabellen. Detta var inget jag tycker man kunde se då vi står upp bra denna match.
Hemmamatch mot FBC Engelholm
2018-10-18 21:04
Vi hoppas på bra publikstöd imorgon
På fredag tar H2 emot FBC Engelholm i hemmaborgen. Jakten på de första poängen i division 2 fortsätter. Sista träningen inför skvallrar om att det är något på gång så vi kommer sälja oss dyrt. Åk mönstrar följande trupp.
Referat: FBC Helsingborg - Åstorp/Kvidinge IBS H2
2 av 3 perioder räcker inte helt enkelt
2018-10-15 10:04
Ludde blev 2 målsskytt mot Helsingborg
Återigen fick vi på ett smärtsamt sätt reda på att en innebandy match består av minst 60 minuters speltid. Andra perioden är inte alls bra och där förlorar vi denna matchen även om vi gör ett försök i tredje perioden.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort