Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Årsmötet för säsongen 2019/2020
2020-06-18 00:20
Det blev lite utspritt på dagens möte. Det gäller att hålla avståndet i dessa Corona tider.
Årsmötet för 2019/2020 är avklarat.
Åter så levererade föreningen ett positivt resultat. Ordförande Lennart Hultberg låter meddela att i Styrelsen har vi jobbat hårt med den finansiella biten under säsongen och genom hårt arbete så har föreningen åter lyckats. Ja vi har verkligen jobbat på den biten säger kassören Ulrika Svanberg.
På den sportsliga sidan är vi också nöjda då samtliga seniorlag har lyckats ligga kvar i sina serier. Värt att nämna är att Herrarna gjorde sin bästa säsong någonsin tillägger senioransvarig Ola Svensson Rolf. Även på ungdomssidan så har vi skördat framgångar fortsätter Fredrik Udd. Vi har en fantastisk ungdomssektion med duktiga spelare på både flick- och pojksidan till detta en massa duktiga ungdomsledare.
På Marknadssidan så har det funkat bra för oss säger Niclas Olsson som har dragit in flera nya sponsorer. Tobias Axelsson säger att det finns en risk för en uppförsbacke i dessa Corona tider men är ändå positiv inför nästa säsong. Vi ska göra vad vi kan för att få in ännu flera samarbetspartners.
Berit Camper rapporterar att kiosken har gått bra under säsongen och att kioskpersonalen i lagen har gjort ett bra jobb.
Peter Tibemo, Materialansvarig är nöjd med säsongen och jobbar just nu med att få till en bra Kickoff. Det mycket som ska fixas med inför den kommande säsongen men det kommer att vara på plats till säsongsstarten lovar Peter.
Sekreterare och IT Ansvarig Bonny Lindberg är nöjd med säsongen. IT biten har funkat bra, de flesta lagen använder Sportadmin på ett effektivt sätt. Vi kommer dock att titta på att piffa till hemsidan inför nästa säsong. Håll ögonen öppna!
Avslutningsvis sticker Anders "Nilon" Nilsson in att vi har gjort ett fantastiskt uppsving på lotteribiten med en rejäl ökning på försäljningen av Bingolotter. Detta hoppas vi att vi kan lyckas med under den kommande säsongen också.

Det blev inga förändringar i styrelsens bemanning så samtliga har valt att stanna kvar.
Direkt efter årsmötet så hade Styrelsen ett konstituerande styrelsemöte och ansvaret i styrelsen fördelades enligt följande:

Lennart Hultberg  Ordförande, Stipendieansvarig
Ulrika Svanberg    Kassör   
Bonny Lindberg    Sekreterare, IT Ansvarig, Ledartillsättare och uppstart av nya lag
Anders Nilsson     Ungdomsansvarig, Domare, Lotteri                            
Niclas Olsson       Marknad/Nätverksansvarig
Tobias Axelsson   Marknad/Nätverksansvarig
Peter Tibemo       Materialansvarig
Berit Camper        Kioskansvarig
Ola Svensson Rolf Senioransvarig 
Fredrik Udd         Tävlingsansvarig, Vice Ordförande
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort