Lagbygget fortsätter och vi kan stolt meddela att Elin Dahlberg Viebke är klar för nästa säsong 👏

2024-04-14

Välkommen tillbaka, Casandra Persson 👊

Efter två utmanande år borta från innebandyn, är Casandra äntligen redo att återvända!

Casandra, har varit saknad med sin snabbhet och riviga spelstil som hjälper laget och ställer många frågor till motståndarna 😍

Nu väntar vi med spänning vad nummer 20 kommer göra när hon är tillbaka på planen 💚🖤

2024-04-13 10:00

Lagbygget fortsätter och vi kan stolt meddela att Julia Pålsson är klar för nästa säsong 👏

2024-04-11

Lagbygget fortsätter och vi kan stolt meddela att Emilia Losell är klar för nästa säsong 👏

2024-04-09

Lagbygget fortsätter och vi kan stolt meddela att Tuva Linder är klar för nästa säsong 👏

2024-04-06
#4 Louise Losell

Bygget inför nästa säsong är igång och vi kan med glädje meddela att vår kapten är klar för 24/25

Inför Craftstaden
2024-04-01 11:02

I eftermiddag kl 15.00 i Arena Åstorp är det dags för damlagets hemmamatch i playoff 2 mot Craftstaden.

Inför Onsala
2024-03-15 11:24

Ikväll är det dags för första matchen i play off 1 kvalet till Allsvenskan. Onsala kommer på besök till Arena Åstorp och matchstart är kl 19.30. Detta är en matchserie i bäst av tre matcher.

Marcus Losell inför kvalet
2024-03-14 09:19

Hemsidan har haft ett snack med huvudtränaren Marcus Losell inför morgondagens Allsvenska kvalmatch mot Onsala.

Hemsidan tar ett snack med Felicia Karlsson
2024-03-13 09:11

Hemsidan har tagit pulsen på en av damlagets nyckelspelare Felicia Karlsson. Som har gjort en fantastisk säsong där hon vann seriens poängliga på 51 poäng fördelat på 33 mål och 18 assist. Hon blev också utsedda av Innebandymagazinet som den bästa spelaren i serien! En imponerande säsong!

Lördag eftermiddag i Lund

2-1 efter förlängning (0-0,1-1,0-0, 1-0)

Målskytt: Emilia Losell

Känns som man upprepar sig men detta var ännu en match där vi var kort med spelare, men vi gör ännu en bra genomförd match.

Vi vet att Lund är ett lag som spelar med mycket rörelse och högt tempo så det gällde att vara noggrann med försvarsspelet för att sedan kunna gå på våra spelvändningar när vi vinner boll.

Vi sätter försvarsspelet bra och under fulltid släpper vi inte in något mål i 5 mot 5 spel utan de får sitt mål i PP.

Ett PP som vi ledare får ta på oss då vi tog lite för lång tid på oss i pausen som gjorde att vi kom försent ut till periodstart vilket gjorde att vi fick en utvisning för ”fördröjande av spel”. Vi kom ut i tid efter den andra pausen i alla fall 😀

Efter full tid var det 1-1 på tavlan och vi bestämde oss för att gå för vinsten i förlängningen. Vi hade våra chanser men tack vare vi går för det så hinner vi inte riktigt med i försvaret när den klassiska passningen in i slottet kommer utan där hittar Lund ett avgörande.

Vi sätter försvarsspelet klockrent, vi jobbar hårt för varandra och är vassa framåt när vi går för det så det tar vi med oss!

Lagets lirare blev vår evighetsmaskin ”först upp och först hem” Felicia Karlsson, 👊 💪🏼

Nästa match är söndag 12 mars kl 15:00 mot FBC Engelholm, då hoppas jag att ni kommer och stöttar 👊💥

Skott 21-20 (7-2,4-9,10-9)

Nästa fullt lag till denna match så förhoppningen var stor på en bra match. Men om förra matchen var ett steg framåt så var denna match ett steg tillbaka.

Det saknades 100% energi både på plan och bänk, sen var effektiviteten som visades upp mot Stanstad i 3 perioden var borta. Så vi vinner skotten som vanligt men det är motståndarna som gör målen 😕

Sen ska vi inte ta bort Malmhaugs prestation, de är duktiga på att liga lågt och gå på omställning vilket straffar oss hårt och de vinner rättvist.

Vi bryter ihop och kommer igen 👊

Matchens lirare i Malmhaug #13 Marika Wärnehult och i hemmalaget #4 Emilia Losell som belönades med en bukett blommor från #kullabygdensshopab 💐

Lagets lirare blev Felicia Karlsson som jobbade och slet hela matchen 💪🏼

Nästa match är fredag 3 februari kl.20:00, hoppas på ert stöd då💥

#klubbhuset

💚🖤 SEGER 🖤💚
2023-01-16 19:10

3 - 7 (2-2,1-1,0-4)

Tuva Linder 2 mål, Julia Udd 1 mål, Elin Jönsson 1 mål, Emilia Losell 1 mål, Felicia Karlsson 1 mål och

Linnea Pfeiffer 1 mål.

Mycket bortfall på spelare till denna match då vårt JAS-lag hade match samtidigt, plus att det saknades spelare av andra anledningar. Men vi fick ihop 10 utespelare och en målvakt!

Sist vi mötte Stanstad hade vi spelövertag långa stunder, men svårt att göra mål trots många chanser. Detta fortsatte även denna match i de 2 första perioderna då vi producerade många fler heta målchanser, men bollen ville inte in.

Men i 3:e perioden lossnade det och vi förvaltade en hel del av de chanser vi hade och gick iväg till en betryggande ledning, som till slut gav en go seger.

Starkt jobbat av samtliga spelare idag som verkligen slet för varandra. En bra start på denna halvan av säsongen och nu ska vi bygga vidare på detta.

Matchens lirare med 5 poäng blev Tuva Linder!

Lagets lirare blev Elin Dahlberg Viebke med motivationen: En defensivt perfekt match med många viktiga brytningar.