Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 04

Häljarps SK F03
2 - 4
Åstorp/Kvidinge IBS F04
Häljarps SK F032 - 4Åstorp/Kvidinge IBS F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 oktober, 14:00
Plats:Häljarps Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:13:00, Häljarps Idrottshall, Sandvägen 11, Häljarp
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Häljarp. Vi kör troligen med svarta tröjor men ha alltid med båda.
Publikplatserna är jämnt fördelade, dvs vi får 25st platser. Man skriver upp namn och telefonnr på en lista som ligger i kiosken.
Seger borta mot Häljarp i Flickor A!
2020-10-24 20:36
Moa P har precis gjort 2-4
Tjejerna i Flickor A tog med sig alla poängen hem till Åstorp/Kvidinge från Häljarp under lördagseftermiddagen. Slutresultatet skrevs till 2-4 i vår favör.
Vi inleder matchen i ett rejält tempo och det är Wilma som på kontring inleder målgörandet när hon flyger förbi Häljarpsförsvaret. 0-2 genom Moa M på pass Hanna, innan Wilma i box play lägger in 0-3 bakom Häljarpsmålvakten.
I andra perioden åker vi på ytterligare ett box play och nu gör deras nr 5 mål på fint skott utifrån. Duktiga Sol i Häljarp reducerar sedan till 2-3 och vi blir lite stirriga.
Bra snack i pausen och det känns som om vi trots allt ska ha den här matchen. Det blir Moa P som med ett patenterat skott får avgöra och fastställa slutresultatet till 2-4.
En överlag väl genomförd match och vi tar jobbet när vi ska, samtidigt som vi genomför matchplanen på ett bra sätt. Bla så är det målet som Moa M gör helt enligt som just den kedjan med Moa M, Agge och Hanna hade pratat om innan matchen.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort