- Efter avslutad match är det Matchvärd / Publikvärd som ansvarar för att samtliga dokument som redogör för vilka som deltagit i arrangemanget lämnas i brevlådan i klubbrummet.

Hemmapubliken skall gå in genom den högra entrén i Sporthallen och insläpp sker 15 min innan matchstart.
Spelare och ledare skall befinna sig i omklädningsrummen till dess att publikvärden/matchledaren meddelar att det är ledigt på planen.
Publiken måste lämna lokalen senast 10 min efter matchen är avslutad.
Alla personer i lokalen måste skrivas upp på listor för att underlätta smittspårning. Det finns en lista för bortapublik en för hemmapublik och en för funktionärer.
Hemmapremiär i Flickor A och vinst!
2020-10-11 16:20
Handklapp efter Moa P:s andra mål för dagen, vilket betydde 4-1
Äntligen hemmamatch efter två bortamatcher med 0p. Och då är det såklart extra skönt att äntligen även få utdelning, såväl i form av mål framåt som räddad straff och bra defensivt arbete. Och 3p.
Taggade och revanschsugna tjejer i klubbrummet innan match, men det är Skurup som inleder något bättre och får även 0-1 efter drygt tre minuter. Vi vet dock vilket misstag vi gör som leder fram till deras ledningsmål, vilket vi även pratat om innan matchen, och sedan under återstoden av matchen gör vi rätt saker defensivt.
Offensivt är det vi som för matchen och när klockan står på 09.30 kvitterar Wilma efter ett frislag. Två minuter senare skjuter Moa P ett hårt skott som landar i nätmaskorna och vi går till pausvila med 2-1.
Lite småsegt spel i andra men Wilma kan iallafall utöka till 3-1 ungefär i mitten av perioden.
Fokuserat snack i den andra periodpausen och bra fokus.
Efter drygt tre minuter in i den tredje perioden får Skurup straff. Det är deras duktiga nr 24 Moa Dybner som ställs mot vår Adi. Helt knäpptyst i hallen och till slut är det iskalla Adi som står som vinnare av den duellen!
Vi gör jobbet under resten av perioden och med drygt fem minuter kvar fastställer så Moa P slutresultatet till 4-1.