Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 04

Lomma FBC/Hofterups IBF F04
2 - 5
Åstorp/Kvidinge IBS F04
Lomma FBC/Hofterups IBF F042 - 5Åstorp/Kvidinge IBS F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 mars, 16:55
Plats:Slättängshallen
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:15:50, Slättängshallen, Industrigatan 1, Lomma
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Lomma/Hofterup. Vi kör med svarta tröjor, men ha alltid med båda.
Minst 3:e plats säkrad i Flickor B!
2020-03-01 22:01
Man förstår att Natha är glad efter det snygga 2-4 målet!
Efter en mycket fint genomförd match nere i Lomma mot Lomma/Hofterup och vinst med 2-5 betyder det att tjejerna i Å/K IBS F04/05 säkrat minst brons även i Flickor B!
Förra matchen mot Lomma/Hofterup var en jämn historia som slutade 1-0 så vi anade på förhand att även kvällens match skulle bli tuff och intensiv.
Den inleds också med ett supersnabbt mål (snabbast i serien denna säsongen?) när dagens tekningsvariant går in klockrent med bara tre sekunder gångna på matchklockan. Wilma N avslutar snyggt på halvvolley på pass av Jolle i en ovan backposition. Hemmalaget svarar dock snabbt så efter 40 sekunder står det 1-1, vilket också står sig perioden ut.
Period två blixtrar till med start 06.43 då Moa är först framme på ett inspel från Jolle. 40 sekunder senare är det återigen Jolle som assisterar. Denna gången vid ett frislag in till Wilma N som drar till med en backhand. Lomma/Hofterup sticker emellan med en kopia av deras första mål, ett frislag slagen som en lyra. Natha och Alva samarbetar sedan och ordnar ett av matchens snyggaste mål med ett fint långt pass från Alva till Natha som i princip har öppet mål.
I den sista perioden har vi rätt så bra kontroll över händelserna och Wilma N fastställer slutresultatet till 2-5. Även denna gång med en backhand på pass från Ida.
3p i kväll betyder även att, precis som i Flickor C, minst en bronspeng i Flickor B är säkrat!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort