Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 05/06

Åstorp/Kvidinge IBS F05
7 - 0
Häljarps SK F06
Åstorp/Kvidinge IBS F057 - 0Häljarps SK F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 februari, 14:30
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:13:15, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Kiosk: Moa M och Eve
Sek: Natha och Maja E
Kiosk och sarg bör vara uppe (P07 spelar 12.00-13.00. Däremot får vi stänga kiosk och riva sarg efter matchen.
Minst 3:e plats säkrad i Flickor C efter 7-0 mot Häljarp
2020-02-16 16:08
Handklapp efter dagens första av sju mål
Match såväl på fredagskvällen såväl som under lördagen i Flickor C ger totalt 11-1, 6p och säkrad minst tredjeplats i Flickor C med fyra matcher kvar att spela!
Efter fredagens lite tveksamma match är det inte så konstigt att vi även inleder lördagens hemmamatch mot Häljarp lite tveksamt och den första perioden blir rätt så jämn. Filippa ger oss dock ledningen efter halva perioden då hon från vänsterkanten skjuter ett otagbart skott till 1-0.
Bra snack i periodpausen och det känns direkt att tjejerna nu skakat av sig fredagsmatchen och nu pratar om att gå för det.
Fem minuter in i perioden hittar Amanda rätt från vänsterkanten. 2-0. Dryga minuten senare tar sig Julia till ett bra läge i mitten och skottar in 3-0. Halvminuten senare gör Alva inget misstag till 4-0. 5-0 fixar Elsa på egen hand i Box Play (för övrigt fick vi till två bra Box Play i dag) då hon kontrar och handledar in 5-0 i krysset.
I tredje gör så Alva 6-0 på en retur innan hon som inledde dagens målskytte, Filippa, med att fastställa slutresultatet till 7-0.
Bra målvaktsspel innebär välförtjänt hållen nolla för Wilma.
Även bra målvaktsspel i Häljarp som fick kämpa med 33 skott under matchen och alltså räddar 26 av dem. Många var dessutom klara målchanser.
Segern innebär även att vi med fyra matcher kvar säkrat minst en tredjeplats i Flickor C. Mycket bra då alla andra lag, förutom Engelholm och Häljarp, spelar med minst 04:or i laget.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort