Åstorp/Kvidinge IBS F052 - 1Bjärreds IBK F04/05 Svart

Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:15:30
Aktivitetsinfo: Kiosk: Moa M och Wilma J
Sek: Maja E och Jolle
Sarg och kiosk är uppe (P04 spelar precis innan oss). Sargen kan vara kvar, men kiosken behöver stängas efter matchen.
Fin vändning i tredje gav 3p i Flickor C
2020-02-02 15:29
Underläge 0-1 vändes i sista perioden till seger 2-1 och ännu en trea inspelat i Flickor C.
Sen lördagsmatch som till slut inte startade förrän ca 17.00 mellan ett lite äldre Bjärredslag med bla en 03:a och Åstorp/Kvidinges F05/06 (med 4st 06:or för dagen). Bjärred kommer till spel med ett bra lag med två femmor.
Första perioden är väldigt jämn, skott 6-7 i bortalagets favör som kanske är snäppet hungrigare.
Den andra perioden är även den jämn, men nu börjar vi få lite grepp om dem, så därför är deras 0-1 med fyra minuter kvar lite missvisande, men ett bra snack i periodpausen där alla tjejerna är extremt eniga om att detta vänder vi.
Efter drygt en minut tar Natha själva hand om bollen och på ren vilja trycker hon till slut in kvitteringen. Lite mer övertag för vår del sedan och efter drygt sju minuter hittar Maja F Jolle med en bra diagonalare. Jolle vänder bort sin försvarare och drar till. 1-2.
Bjärred tar direkt en time-out och försöker trycka på lite, men Wilma i målet är säker, trots att hon fått ta emot flera slag och blöder igenom båda handskarna.
Bjärredpressen minskar drastigt med minuten kvar när deras nr 4 drar på sig sin andra utvisning för dagen och vi kan lugnt och tryggt spela av matchen.
Bra jobb av samtliga i dag och mycket bra moral att kunna vända underläge i den sista perioden!