Åstorp/Kvidinge IBS F031 - 8IBK Lund F03/04

Samling:15:00
Bra insats mot ett mycket bra Lund
2020-01-26 16:07
Bra genomförd match av tjejerna i Flickor A i går mot ett, som vanligt, mycket bra Lund där några spelar i Lunds JAS-lag som är ett av de mest överlägsna JAS-lagen i Sverige.
Till stor del avgjordes matchen under några olyckliga minuter i den första perioden då vi dels gör ett dåligt byte vid ett frislag och där de får komma lite väl oattackerade i mitten ett par gånger.
Elin ordnar dagens enda mål då hon lugnt och säkert placerar in 1-4 bakom Lundamålisen.
I den andra perioden får vi till ett bra spel. Hyfsat stabil defensiv och även en hel del chanser framåt. En jämn period där vi nog är närmast mål, men vi är inte riktigt lika effektiva som Lundensiskorna.
I den tredje perioden visar de återigen upp effektiva avslut och till slut står det 1-8 på resultattavlan. Det känns rätt så mycket i överkant om man tittar till spel och chanser, 2-5 hade speglat matchen mer, men ändå helt odiskutabel seger för Lund.
Vi tar ändå med oss att vi gör en bra match och står upp bra sett över hela matchen.