Herrar Div 3

Förlust för H3
2016-11-20 17:54
Hemmamatch och H3 har hittills inte varit en vidare kombo. Eslöv blev för tuffa denna lördag..

Toppmatch faktiskt. Bakom seriesuveränerna Engelholm är det riktigt jämnt och vi parkerade inför denna omgång på en fin andra plats i serien och Eslöv på en tredje.

Första perioden, ja va hände, inte ofta man står och diskuterar timeout efter 12 minuter men efter följande inledning gjorde vi faktiskt det.  0-1 6:47, 0-2 8:53, 0-3 9:27 och 0-4 11:09. Vi resonerade att vi ville inte ta den så tidigt. En match ändrar i karraktär så många gånger så i den mån det gick försökte vi förmedla under spelets gång. som väl är får vi in en reducering efter 11:34. Det är Viktor Fredriksson som gör målet på pass från Anton Gnebner. Det känns som vi får stopp på Eslövs momentum där och spelet jämnar ut sig, vi tuggar oss in i matchen och efter 16:05 hittar för dagen mycket duktige Sebastian Olofsson ett snabbt frislag från hörn till också mycket duktige Eddie Ikkonen som stänker dit 2-4. Vi är på gång.
Skotten 4-9

Andra perioden är en jämn historia, det känns som vi nu har bra koll på Eslöv som inte tillåts att komma in på kassen som i början. Vi reducerar efter 12:47 genom Sebastian Olofsson, passen står William Göransson för. Med ett par minuter kvar av perioden har Viktor Fredriksson en rykande volley som deras keeper gör en kanonräddning på. Så hönder tyvärr det vi inte ville, i ett av sin tre avslut på mål denna period så gör Eslöv 3-5 med bara 21 sekunder kvar av perioden. Tungt mål att få emot sig i detta läge då det känns som att vi tuggat oss in riktigt bra i detta.
Skott 5-3

Vi får en fin start på sista perioden. En utvisning på Eslöv och vi behöver endast 16 sekunder i powerplay innan William Göransson stänker in 4-5, pass Rasmus Samuelsson. Tyvärr endast 2 minuter senare kommer 4-6, en felträff av en Eslövsspelare blir en perfekt passning in i slott. Inte mycket att göra. Vi äger mycket boll denna period men har svårt att komma till riktigt bra lägen då eslöv gör det bra. Med 2,5 minut kvar tar vi timeout och satsar på att ta ut Eddie. mycket bollinnehav men vi lägger alldeles för lite på kassen. Tiden rinner ut och tyvärr ännu en förlust på hemmaplan. Som väl är har vi tre raka bortamatcher nu.
Tyvärr får vi nästa vecka mot Engelholm klara oss utan alla våra duktiga 00 spelare, även Anton Gnebner saknas.
Skotten 9-9 Totalt 18-22

Jag vill ge lite extra plus idag till Eddie Nilsson som gör en strålande insats i målet. Inget av målen finns något att göra åt från hans sida. Många fina räddningar i viktiga lägen gjorde att vi var med och tävlade om poängen ända tills slutet denna match. Sebastian Olofsson gör sin bästa match för säsongen.
Jag vill också passa på att plussa för domarna Björn Grahn och Jurgen Neuenhofen. Vi har haft dessa vid ett par tillfällen i år och det är riktigt skönt att gå in till match då. De har full kontroll och en bra dialog med spelarna. Toppbetyg.

Guldbollen delades vidare från Wille till Eddie.

Viktiga datum!2019-07-19 10:22
Träningsmatch 15/9 2019-06-23 11:17
Inför Engelholm2019-01-30 10:11
H2 klättrar i tabellen2019-01-26 19:44
Tredje raka för H22018-12-17 21:41
Derby på fredag för H22018-12-12 22:38
Äntligen seger för H22018-12-03 22:21
Bortamatch mot Lönsboda2018-11-22 22:14