Åstorp/Kvidinge IBS F062 - 7IK Stanstad F05-07

Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:10:45
Kollaps i tredje
2023-01-14 21:27

Idag var det match mot IK Stanstad i Kvidinge. Hallen har fått ny matta så det var som att komma till en ny hall. Stanstad får en smakstart och kan göra 0-1 redan vid 1:22. Vår back slår ett uppspel mitt på en spelare som får gå fri mot målet och sätter den i nättaket. Men vi ger oss inte. Vid 3:42 kommer 1-1 kvitteringen. Mimmi tar ett backskott och vi har mycket trafik framför med Alvina och Sara så bollen går in bakom en skymd målvakt. Vid 10:14 kommer 1-2.  Vår forward tappar boll i anfallet och de kontrar. De tar ett skott som går via back in. 1-3 kommer vid 10:32 när vår back försöker göra ett uppspel som deras forward bryter. Hon går in mot mål och skjuter in bollen.

Andra perioden kommer vi igång bra i och vi har ett skott i ribban av Elin. Vid 12:52 kommer 1-4 på ett skott från vänsterkanten efter att forwarden har bågat in. Vid 13:57 reducerar vi till 2-4. Vi bryter ett uppspel och Leah får bollen och kan skjuta från vänstra delen av slottet. Nu har vi en bra känsla och går med gott mod inför tredje perioden.

I tredje får vi en mardrömsstart 2-5 kommer efter 53 sekunder då vi tappar helt i försvaret då vi går in halvhjärtat. Vid 1:16 kommer 2-6 när vi gör fel i ett uppspel och de kan vända till en kontring och forwarden får slå in bollen helt ohotad. Sedan vid 1:26 kommer även 2-7 när vår back tappar bollen vi mitten och de bryter och går in på mål och stänker in bollen. Så på 1:26 så tappade vi matchen. Vi krigar och kämpar resten av matchen men lyckas inte göra några mål.

Guldbollen går till Alvina för sin kämparglöd på planen!