Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 06

Åstorp/Kvidinge IBS F06
2 - 7
IK Stanstad F05-07
Åstorp/Kvidinge IBS F062 - 7IK Stanstad F05-07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 januari, 12:00
Plats:Kvidinge Sporthall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:10:45
Trupp:Alvina Lindberg
Amanda Petersen
Amanda Tibemo
Elin Persson
Emily Camper
Felicia Friberg
Filippa Olsson
Ida Farken Ericsson
Jolina Camper
Leah Palmkvist
Maja Finnhult
Moa Back
Sara Pfeiffer
TildaLi Dahlberg Viebke
Kollaps i tredje
2023-01-14 21:27

Idag var det match mot IK Stanstad i Kvidinge. Hallen har fått ny matta så det var som att komma till en ny hall. Stanstad får en smakstart och kan göra 0-1 redan vid 1:22. Vår back slår ett uppspel mitt på en spelare som får gå fri mot målet och sätter den i nättaket. Men vi ger oss inte. Vid 3:42 kommer 1-1 kvitteringen. Mimmi tar ett backskott och vi har mycket trafik framför med Alvina och Sara så bollen går in bakom en skymd målvakt. Vid 10:14 kommer 1-2.  Vår forward tappar boll i anfallet och de kontrar. De tar ett skott som går via back in. 1-3 kommer vid 10:32 när vår back försöker göra ett uppspel som deras forward bryter. Hon går in mot mål och skjuter in bollen.

 

Andra perioden kommer vi igång bra i och vi har ett skott i ribban av Elin. Vid 12:52 kommer 1-4 på ett skott från vänsterkanten efter att forwarden har bågat in. Vid 13:57 reducerar vi till 2-4. Vi bryter ett uppspel och Leah får bollen och kan skjuta från vänstra delen av slottet. Nu har vi en bra känsla och går med gott mod inför tredje perioden.

 

I tredje får vi en mardrömsstart 2-5 kommer efter 53 sekunder då vi tappar helt i försvaret då vi går in halvhjärtat. Vid 1:16 kommer 2-6 när vi gör fel i ett uppspel och de kan vända till en kontring och forwarden får slå in bollen helt ohotad. Sedan vid 1:26 kommer även 2-7 när vår back tappar bollen vi mitten och de bryter och går in på mål och stänker in bollen. Så på 1:26 så tappade vi matchen. Vi krigar och kämpar resten av matchen men lyckas inte göra några mål.

 

Guldbollen går till Alvina för sin kämparglöd på planen!

 

Bra kämpat tjejer!

 

//Bonny, Peter, Elin och Niclas.

 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort