Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS
4 - 5
Warberg IBF
Åstorp/Kvidinge IBS4 - 5Warberg IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 februari, 14:00
Plats:Arena Åstorp
Serie:USM P16 Region Grupp H   Tabell >>
Samling:13:30
USM: Tung uddamålsförlust mot Warberg
2024-02-04 16:21

Fler bilder (+19) >>

Killarna laddar om för dagens viktigaste match. Seger och vi är med ännu, förlust och vi är ute. Det är sammanbitet och fokuserat i omklädningsrummet innan matchen.

Vi får en perfekt start då vi redan efter 0:58 gör 1-0. Det är Isac som slår en helt öppnande pass till Melker som kommer med fart i mitten och lyfter in en studsande boll i mål. Killar stormar in på planen av glädje. Vid 7:26 kvitterar Warberg till 1-1. Elias gör ett grymt hemjobb och jagar över hela planen men deras spelare lyckas slå en diagonalpass över på andra sidan till deras forward som stänker in den i tom bur då Oskar inte hinner med i sidoförflyttningen. Vid 9:27 gör vi 2-1 och återtar ledningen. Det är Melker som bryter bollen i fickan och Isac snappar upp den och slår en pass till Felix som är fri på andra sidan och han trycker till ett snabbt skott i mål. Kort efter bryter Henri bollen och kommer fri och har skott på mål och Melker är nära att sätta returen. Vid 13:24 kvitterar Warberg till 2-2. De har ett frislag i vårt högra hörn där deras forward bryter in mot mål och vi håller inte bort honom så han kan lägga in bollen till vänster om Oskar. Redan vid 13:37 så tar de ledningen med 2-3 på ett skott från halva plan. Ingen bra avslutning på andra perioden.

 

Tredje perioden börjar lika illa då Warberg gör 2-4 redan efter 0:33. Det är en pass ut på vänsterkanten där deras forward får gå fram och lägga ett enkelt skott i högra gubbhörnet. Vi har ett skott på mål som målvakten tappar och Albin slår in bollen men domaren dömer bort målet. Vid 6:33 åker Warberg ut 2min för upprepande slag. Vi förvaltar vårt powerplay på ett bra sätt och reducerar till 3-4 vid 6:58. Melker passar ut till Henri som klipper till direkt och den sitter hårt i kassen.

 

Tredje perioden börjar i ett glädjerus för vid 0:48 har vi kvitterat till 4-4. Isac vinner boll vid mitten och spelar upp till Melker som kliver in från vänsterkanten och skjuter upp den i vänstra krysset. Kort efter gör Oskar en grym räddning när Warberg spelar över oss och håller kvar oss i matchen. Friberg slår en grym pass över hela planen till Felix som blir helt fri och sånär slår in bollen. Iasc spelar in bollen framför mål och Henri slår bollen via målvakten ut. Vid 10:35 får vi 2min för hårt spel när en Warberg spelare springer på Erik när han vänder sig om. Vi blir alla lite förvånade. Warberg förvaltar sitt power play på bästa sätt och vid 11:54 gör de 4-5. De spelar ner bollen djupt till högerforwarden som stänker in bollen i första krysset. Vi försöker in i det sista men Warberg håller undan och vinner fajten.

 

Summering:

Vi gör en bra match från start till mål. Vi kämpar och sliter för varandra som ett lag. Vi rullar bollen och gör det bra men tyvärr räcker det inte hela vägen. Utvisningen blir direkt avgörande och efter den så orkar vi inte resa oss. Nu är vi tyvärr ute ur USM och nu har vi kvar en betydelselös match mot Höllviken. Men kampen gäller att undvika sistaplatsen. Så killarna får ladda om.

 

Poängfördelning:

Melker: 2+1

Isac: 0+3

Felix: 1+0

Henri: 1+0

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel och Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort