Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS
2 - 5
IBK Genarp
Åstorp/Kvidinge IBS2 - 5IBK Genarp

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 februari, 09:00
Plats:Arena Åstorp
Serie:USM P16 Region Grupp H   Tabell >>
Samling:08:30
USM: Tung förlust mot Genarp
2024-02-04 10:45

Fler bilder (+4) >>

Nu var det dags för Regional utspel i USM. Det var go stämning i omklädningsrummet och man kände att det var en bra laddning på spelarna.

Vi har bra spel från start och det är vi som för spelet. Att vi gör 1-0 vid 5:39 är inte oförtjänt. Det är Elias som spelar in bollen från hörnet till Henri framför som stänker upp den i nättaket. Genarp kvitterar till 1-1 vid 14:28. De vinner bollen när vi försöker slå upp den i anfallet och deras forward får gå genom vårt försvar och slår slutligen en lurig passning förbi vår center till en fri forward som kan enkelt slå in bollen. Ingen bra avslutning på första perioden.

 

I andra perioden så tar vi led ingen med 2-1 tid 7:40. Felix spelar hem bollen från fickan till Friberg på back som drar ett backskott i målet från mittlinjen. Vi för andra perioden och har flertalet chanser men får inte in bollen.

 

Vi får en smakstart på tredje när 2:14 Genarp drar på sig 2 min för protest mot domslut. Vi har ett hyfsat PP men det slutar illa när Genarp kvitterar till 2-2 vid

4:06. De vinner boll på vår planhalva och spelar in bollen i slottet och deras forward drar ett snabbt handledskott lågt i mål. Kort efter vid 4:25 så kommer Genarp i en kontring och de spelar in bollen till en fri forward I mitten som går mot mål och sätter bollen i mål till höger om Oskar. I mitten av perioden så har

Henri ett skott som går stolpe ut.  Men vid 10:56 utökar Genarp till 2-4 när deras forward kommer fri i mitten och sätter bollen i vänstra gubbhörnet. Med 2 sekunder kvar så gör de även 2-5 på ett frislag i hörnet och de passar upp i fickan och skickar in bollen lågt. Vi är inte med alls. Slarvigt!

 

Summering:

Vi spelar riktigt bra i 30 minuter och för matchen men i sista så tappar vi och gör ett par misstag som Genarp utnyttjar kliniskt. Nu ör det bara att bryta ihop och ladda om för matchen mot Warberg.

 

Poängfördelning:

Henri: 1+0

Oskar: 1+0

Elias: 0+1

Felix: 0+1

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel och Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort