Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Höllvikens IBF
1 - 5
Åstorp/Kvidinge IBS
Höllvikens IBF1 - 5Åstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 februari, 17:30
Plats:Arena Åstorp
Serie:USM P16 Region Grupp H   Tabell >>
Samling:17:00
USM: Stabil seger mot Höllviken
2024-02-04 19:27

Fler bilder (+13) >>

Dagens sista match var mot Höllviken. Det var en betydelselös match men äran stog på spel. Killarna ville inte hamna sist och de skulle ge allt i matchen.

Vi tar tag i matchen direkt och har ett bra driv. Vid 5:35 gör vi 0-1. Harry bryter upp i anfallet och spelar ut till Elias som sveper in bollen under målvakten. Vid 12:17 utökar vi till 0-2. Albin lyfter in bollen till Noah som klipper på halvvolley och den sitter stenhårt högt i målet. Kort efter så gör Oskar två ruskiga räddningar och ser till att vi bibehåller nollan.

 

3:33 in i andra perioden så utökar vi till 0-3. Zachris bryter bollen mellan backarna och kliver fram och stänker in bollen i vänstra gubbhörnet med tre Höllviken spelare på sig. De säger att det inte finns något svårare än att leda med 3-0 i Hockey. Frågan är om det även gäller innebandy? Vi har ett par chanser att få in bollen men börjar ta det lite lättsamt och passar den där extra passningen istället för att bara trycka in bollen. Vid 13:12 reducerar Höllviken till 1-3 när vi blir av med bollen på mitten och det blir en spelvändning där bollen går ner i vänsterhörnet och de spelar sedan upp den i slottet och skott i mål.

 

Vi tar ett snack om att nu får vi bruka allvar om vi ska vinna den här matchen. Killarna tar till sig av feedbacken och vid 1:21 så sätter vi 1-4. Henri spelar in bollen från kanten och Melker stänker in bollen. Vi har bra kontroll på matchen även om Höllviken har ett par vassa chanser men de tar Oskar hand om i kassen. Dagens sista mål kommer 14:40 När Noah bryter bollen på mitten och kliver upp i slottet och trycker upp den i vänstra krysset och därmed fastställer slutresultatet 1-5.

 

Summering:

Vi gör en bra match och har kontroll på spelet och kan komfortabelt vinna med 1-5. Det är en bra avslutning på dagen. Bra jobbar killar! (Det där med att det skulle vara svårt att leda med 3-0 gäller visst inte i innebandy...)

 

Vi i laget vill även tacka föreningen och alla som har ställt upp under dagen för ett fantastiskt arrangemang! Vi ger er 11 poäng på en skala 1 till 10!

 

Poängfördelning:

Noah: 2+0

Zachris: 1+0

Elias: 1+0

Melker: 1+0

Henri: 0+1

Albin: 0+1

Harry: 0+1

 

Stolta ledare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort