Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Munka-Ljungby IBK
3 - 2
Åstorp/Kvidinge IBS
Munka-Ljungby IBK3 - 2Åstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 november, 10:30
Plats:Munkahallen
Serie:USM Pojkar 16 Grupp 30   Tabell >>
Samling:09:30
USM: Uddamålsförlust mot Munka
2023-11-12 23:50

Fler bilder (+4) >>

Första matchen i USM var mot arrangören Munka-Ljungby. Vi har en bra uppvärmning och det kändes som att vi var på G.

Det blir en stirrig inledning där vi inte kommer i ordning och av någon underlig anlednign så stressar vi i vårt spel från start. Vid 5:56 gör Munka 1-0. Vi missar ett backskott och de spelvänder och trycker ut på vänsterkanten och deras forward sätter den i högra krysset. Vi har ordning i laget och saker och ting fungerar inte. Vi gör allt vi kan för att lugna ner killarna och spela med tålamod.

 

Det blir bättre i andra men vid 10:25 kommer 2-0. De gör en snygg frislagsvariant pass pass och sedan kliniskt skott som sitter i bortre krysset. De gör även 3-0 vid 14:31. Deras forward kommer fri på högerkanten och slår in den mellan benen på Oskar med en backhand enarmssving. Det blri en väckarklocka att vi måste ta tag i matchen. Vid 15:50 reducerar vi till 3-1. Henri gör ett skott på mål och Melker slår in returen. Vid 17:26 gör vi även 3-2. Vi har ett fullt kontrollerat anfallspel och det avslutas med att Melker spelar ut till Henri stänker in bollen från högerkanten. Nu sätter vi en massiv press och radar upp chanser men det är för lite tid kvar och Munka plockar hem segern.

 

Summering:

Av okänd anledning så stirrar vi upp oss i början av matchen för att vi inte får utdelning och vi får aldrig riktig kontroll på matchen förrän tiden närmar sig sitt slut. Nu var vi helt pladsligt pressade att vinna resten av matcherna och förlita oss på andras resultat.

 

Highlights: Klicka här!

 

Poängfördelning:

Henri 2+0

Melker 0+2

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort