Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS
4 - 0
FC Helsingborg
Åstorp/Kvidinge IBS4 - 0FC Helsingborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 november, 14:00
Plats:Munkahallen
Serie:USM Pojkar 16 Grupp 30   Tabell >>
Samling:13:00
USM: Krigarseger mot FCH
2023-11-13 00:20

Nu var det dags för match nummer två i USM och nu var det kniven på strupen och seger som enda allternativet om vi skulle ha en chans att gå vidare. Det var ett sammanbitet gäng som gick in på planen.

Vi får en perfekt start när vi tar ledningen med 1-0 redan efter 57 sekunder. Vi vinner boll på egen planhalva och spelar upp i mitten. Felix passar till Erik på högerkanten som sätter ett dragskott i bortre sidan till vänster lågt om målvakten. Vid 4:11 utökar vi till 2-0. Noah gör en brytning och bollen kommer studsande fram till Erik stänker in bollen distinkt på halvvolley. FCH sätter hård press på oss men vi sliter enormt för varandra och vi käkar skott hela tiden och get inte FCH någon chans att kommer igenom vårt försvar. Vid 12:31 sätter FCH en boll i mål men det döms bort helt korrekt då deras forward står i målgården när han slår in bollen. När klockan stannat på 12:51 så har vi utökat till 3-0. Det är Gustav stänker upp den i nättaket efter en passning från Henri i vänsterhörnet. Oskar gör flera vassa räddningar och håller tätt bakåt.

 

Med start på tredje perioden så leder vi med 3-0 och de säger att det finns inget svårare än att leda med just 3-0. FCH krigar och försöker komma igenom vårt försvar men vi bjuder inte till något. Vid 7:06 så begär FCH Time-out. Vid 12:20 så kommer 4-0. Vi har ett frislag i vänsterhörnet Zachris passar Henri som tar den med sig och och vänder tillbaka och spelar tillbaka bollen till Zachris som stänker upp den i bortre krysset ur närmast noll vinkel. Med 4-0 på tavlan så kunde vi spela med lite mera marginaler och säkra upp. FCH har mycket vilja men vi har mer och krigar oss genom matchen. Vid 19:38 så åker FCH ut 2min för otillåten trängning och där var segern klar. Vi rullar av det sista av matchen och plockar in tre friska pinnar på kontot.

 

Summering:

Det var ett helt annat lag som stod på banan denna matchen. Vilken inställning! Vi spelar en härlig intensiv innebandy där alla kämpar för varandra som ett lag! Det var kamp i varje närkamp och vi vek oss inte en tum. Vi var först på alla bollar och hade en härlig intensitet. Att Oskar håller nollan i kassen gör inte saken sämre! Nu såg det ljusare ut. Seger mot Bjärred i sista matchen och det fanns en chans att gå vidare.

 

Highlights: Klicka här!

 

Poängfördelning:

Erik 2+0

Henri: 0+2

Gustav: 1+0

Zachris: 1+0

Felix 0+1

Noah: 0+1

 

Grymt jobbar killar!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort