Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Bjärreds IBK
1 - 8
Åstorp/Kvidinge IBS
Bjärreds IBK1 - 8Åstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 november, 17:30
Plats:Munkahallen
Serie:USM Pojkar 16 Grupp 30   Tabell >>
Samling:16:30
USM: Stabil seger mot Bjärred!
2023-11-13 00:30

Dagens sista match mot Bjärred var också en måstematch. Seger var ett måste för att ha en chans att gå vidare i USM!

Vi får en kanonstart och ter ledningen med 0-1 redan efter 1:34. Henri spelar Zachris bakom mål som tunnlar backen med enn passning in till Melker framför kassen som stänker in bollen högt i målet. Perfekt start och nu var det bara att ta det vidare i hamn. Bjärred var av annan uppfattning. Vid 2:10 på klockan så har de kvitterat till 1-1. Vår forward tappar bollen på mitten och de kliver fram och får på ett skott som går via Oskar in i målet. Nu blir det lite osäkert spel och Bjärred har ett par chanser.När tiden stannar på 15:10 har vi gjort 1-2. Noah kommer på högerkanten och spelar till Felix i slottet som spelar ner till Elias i högra fickan som stänker in bollen i nättaket. Gött! Vi har med oss 1-2 till periodpausen med mersmak.

 

4:31 in i andraperioden så utökar vi till 1-3. Naoh spelar Harry på högerkanten. Han bågar in från fickan och vispar in ett dragskott till höger om målvakten i perfekt höjd mellan armen och benet på målvakten. Nu känns det lite tryggare på planen och killarna spelar med enormt självförtroende. 10:55 in i andra gör vi 1-4. Nu blir det klapp klapp inom laget. Elof passar till Gustav på högerkanten som passar vidare till Melker på högerkanten som slår en perfekt krosspassning till Henri på högerkanten som stänker in bollen från noll vinken i kassen. Kort efter vid 11:52 gör vi även 1-5. Elias drar ett skott på mål och Isac är snabbt framme och slår in returen. Vid 16:32 gör vi 1-6. Felix snurrar upp hela Björred och ska lägga in i tom bur men målvakten tar den. och bollen går ner i hörnet till Isac gör om samma sak men rullar in bollen efter att ha överlista hela försvaret. Läckert! Vid 18:33 gör vi 1-7 när Melker snurrar upp försvaret och slår en pass som Bjärred halvbryter men Henri stänker in bollen i mål. Spiken i kistan kommer 19:41 när vi gör 1-8. Noah kommer på högerkanten passar över till Isac på vänsterkanten som passar över till Felix i högra fickan som stänker in bollen i kassen!

 

Summering:

Efter en lite trevande förstaperiod så blir det ketchupeffekten i andra där vi målar i god tackt genom hela perioden. En stabil seger där killarna fick visa upp sina fina innebandykunskaper. Nu hade vi gjort vad vi kunde och inväntade bara resultatet mellan FCH och Munka. Seger för FCH med mindre än 7 bollar innebär att vi gick vidare!

 

Highlights: Klicka här!

 

Poängfördelning:

Isac: 2+1

Melker: 1+2

Henri: 2+0

Elias: 1+1

Felix: 1+1

Harry: 1+0

Zachris: 0+1

Noah: 0+1

 

Ruskigt bra spelat killar!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort