Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

FBC Engelholm P07/08
1 - 4
Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
FBC Engelholm P07/081 - 4Åstorp/Kvidinge IBS P07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 09 februari, 20:00
Plats:Kungsgårdshallen
Serie:Pantamera Pojkar A (P07) Svår   Tabell >>
Samling:19:00
Derbyseger mot FBC Engelholm
2024-02-09 23:59

Fler bilder (+4) >>

Fredagsmatch mot FBC Engelholm är en bra start på helgen. Matchen gick i Kungsgårdshallen och vi hade många tillresta i publiken.

Vi får en perfekt start när Matte tar bollen på egen planhalva och går hela vägen upp och tar avslut och sätter sin egen retur, tid 1:21. Vi har bra kontroll på matchen och det känns lite oförtjänt när Engelholm kvitterar till 1-1 vid 8:10. De får ett frislag framför mål. De tar ett skott som går igenom vår mur när vi rusar fram efter petningen.

 

Vid 3:41 in i andra perioden åker Matte ut 2min för fördröjande av spel. Vi spikar igen boxen och Engelholm får inget riktigt läge. Vid 7:17 så tar vi ledningen med 1-2. Hugo slår bollen upp i anfallet och bollen rinner genom hela anfallet upp till deras back framför målet. Har tar emot bollen och tappar ut den till Zachris som snappar upp och vispar in den i målet. Tack för den assisten säger vi! Vi har en boll som går på mål och den dansar på mållinjen innan målvakten lyckas ta den. Vid 15:00 blir det 2min för upprepade förseelser på Engelholm.

 

Med 1:00 på klockan in i tredje så gör vi 1-3 i powerplay. Melker passar till Friberg som kliver fram från pointposition och drar ett dragskott i mål. Vid 7:12 så utökar vi ledningen till 1-4. Det är Melker som passar ut till Zachris på högerkanten framför kassen och han stänker in bollen via målvakten in i målet. Efter målet så tar Engelholm time-out. Vid 13:25 åker Engelholm ut 2min för lyftning av klubba. Vi har ett riktigt bra powerplay med att par bra kombinationer och på en av dem så gör Engelholms målvakt en ruskit räddning när Hugo skjuter bollen på mål.

 

Summering:

Första två perioderna är vi inte riktigt på topp utan vi har fokus på fel saker. Men i tredje så lirar vi på riktigt bra och kan slutligen kvittera ut tre friska pinnar helt välförtjänt.

 

Poängfördelning:

Zachris: 2+0

Melker: 0+2

Mathias: 1+0

Oskar: 1+0

 

Highlights: Klicka här!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Henrik, Daniel & Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort