Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
11 - 0
IBS Svedala P07
Åstorp/Kvidinge IBS P07/0811 - 0IBS Svedala P07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 08 februari, 20:20
Plats:Arena Åstorp
Serie:Pantamera Pojkar A (P07) Svår   Tabell >>
Samling:19:20
Komfortabel seger mot Svedala
2024-02-09 15:43

Fler bilder (+4) >>

Då var det dags för matchen mot Svedala som hastigt blev flyttad för någon vecka sedan pga sjukdomar i Svedala.

Det är vi som för matchen från start och har 90% bollinnehav. Vid

6:28 gör vi 1-0 när bollen kommer upp till Noah i slottet och han drar den stenhårt ribba in med två studsar i golvet in målet innan bollen somnar in i kassen. 2-0 är en läckerbit med ett snabbt anfall som börjar på backplats när Elof spelar upp bollen till Friberg på högerkanten som med en direktpass skickar bollen till Elias framför kassen som stänker in bollen lågt till vänster om målvakten, tid 10:32. Vid 11:54 åker Isac ut 2min för felaktigt avstånd. Vi håller tätt i boxen och har fler avslut på mål än Svedala. I slutet av perioden så stukar Henri foten och får kliva av. Jojje lindade direkt så vi får hoppas att det lägger sig tills nästa match.

 

Med bara 22 sekunder in i andra perioden så gör vi 3-0. Det är Albin som slår upp på kanten till Isac som passar in till Elias framför kassen som stänker in bollen. Vid 1:04 utökar vi till 4-0 när Fribergdrar ett skott på mål och Isac sätter returen. Klockan står på 6:41 när vi gör 5-0. Det är Matte som passar bollen in till Friberg framför kassen som stänker in bollen. Vi hinner även med 6-0 innan andra perioden tar slut. Isac knycker bollen i höga slottet och sätter ett dragskott lågt till höger om målvakten, tid 14:09.

 

3:55 in i tredje perioden gör vi 7-0. Erik bryter bollen bakom kassen och petar fram till Melker som stänker in den till höger om målvakten. Vid 7:29 kommer 8-0. Matte bryter boll i fickan och bollen går in till Zachris i slottet som drar på ett distinkt slagskott som sitter hårt i högra krysset. 9-0 gör vi vid 9:58. Elias passar bak till Noah på backplats och Noah sätter ett stenhårt dragskott i mål. Vi hinner med tvåsiffrigt innan perioden är slut för vid 13:27 kommer 10-0. Erik passar in bollen från bakom kassen till Isac som sätter bollen i mål. Nu var frågan om vi skulle lyckas hjälpa Oskar att hålla nollan. Svadala får en kontring och kommer igenom vårt försvar och blir ensam med Oskar. Oskar slidar ut i en bra räddning och Svedala forwarden sätter bollen i burgaveln. Med bara 3 sekunder kvar på klockan så fastställer Hugo slutresultatet 11-0. Det är Isac som spelar bollen bak till Hugo på backplats som vispar in ett dragskott mitt i målet då målvakten inte hinner tillbaka i sin rörelse.

 

Summering:

Vi gör en helt ok match. Killarna ska ha kredit för att de behåller fokus genom hela matchen. Det är svårt att spela när motståndet blir lite för enkelt men killarna gör det bra. Vi har bra spridning på mål och assist över samtliga spelare. Nu laddar vi om för fredagsmatch mot FBC Engelholm.

 

Fair play gick till #34 Erik Jönsson i Å/K IBS och #16 Oliver Jensen och båda belönades med varsin MAX Lyxshake från Max i Hyllinge.

 

Poängfördelning:

Isac: 3+2

Elias: 2+2

Oskar: 1+2

Noah: 2+0

Mathias: 0+2

Zachris: 1+0

Hugo: 1+0

Malker: 1+0

Erik: 0+1

 

Highlights: Klicka här!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort