Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08
3 - 5
FBC Engelholm P07/08
Åstorp/Kvidinge IBS P 07/083 - 5FBC Engelholm P07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 mars, 10:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Pojkar B (P07) Svår   Tabell >>
Samling:09:00
Trupp:#1 Oskar Rasmusson
#3 Zachris Lindberg
#10 Henri Andersson
#11 Oskar Friberg
#12 Hugo Rundbäck
#17 Hugo Olsson
#21 Albin Brendheden
#23 Jakob Notelius
#33 Harry Staaf
#53 Noah Ahlin
#60 Kalle Jönsson
#70 Melker Camper
#78 Viggo Jönsson
#83 Elias Schüler
#99 Elof Bladh
Tung förlust mot FBC Engelholm
2023-03-10 17:31

Fler bilder (+8) >>

Idag var det nostalgimatch i den gamla sporthallen mot FBC Engelholm. Engelholm har haft en tuff start och ligger på en sista plats i tabellen. De har ett bra lag och ska inte underskattas.

Vi får en bra start på matchen och tar ledningen med 1-0 efter 4:43. Vi får ett frislag ute till höger och Melker smäcker till ett rappt handledsskott som går rakt i mål. Engelholm kvitterar till 1-1 vid 7:52. De kommer i ett anfall på vänsterkanten och slår en pass in i slottet forwarden får en halvträff som lurar Oskar i kassen och bollen sakta går i mål. Engelholm tar även ledningen med 1-2 vid 9:33. Bollen kommer från vårt högra hörn upp i mitten och deras back lägger skottet direkt i mål. Vi sätter den viktiga 2-2 kvitteringen vid 14:19 lagom till periodvila. Det är Kalle som passar Friberg som sätter ett back skott ala Frippe, dvs stenhårt i kassen på ett dragskott. Vid 14:59 åker FBC Engelholm ut slag 2 min för slag.

 

Vi börjar andra perioden med PP men får inte in bollen då Engelholm stänger bra i sin box. Vid 4:14 åker Zachris ut 2 min för slag. Vi kämpar och sliter i boxen och håller även vi tätt. Vid 7:54 tar vi ledningen med 3-2. Det är Elof som spelar hem bollen till Friberg som kliver upp och sätter ett ruskigt dragskott från mitten. Kablang! Vi spelar bra och har kontroll på matchen.

 

Engelholm chocköppnar tredje perioden genom att redan efter 1:48 kvittera till 3-3 på en passning från vänsterkanten över till fri spelare på högerkanten som tar direktskott. Vid 6:30 åker Noah ut 2min för upprepade slag. Åter spikar vi igen i boxen! Vid 12:17 tar Engelholm ledningen med 3-4. De har ett frislag i vänsterhörnet. Passningen går  upp till deras back som tar ett löp in mot slottet och vår forward tappar markeringen och backen sätter den i krysset. Vi tar time-out med ca 3 min kvar av perioden och snackar ihop oss. När vi får kontroll på bollen så plockar vi ut målvakten. Vi har ett par vassa chanser men får inte in kvitteringen. En misslyckad passning och en snabb brytning så kommer Engelholms forward fri och kan lyfta in bollen i tom bur vid 14:28 och fastställer slutresultatet till 3-5.

 

Summering:

Det är en bra match där Engelholm kämpar och sliter sig till en seger. Vi sätter inte våra chanser och även om vi nollar våra två boxplay så tappar vi moment och kommer inte riktigt igång. Vårt 9 matcher långa segertåg fick ta en paus.

 

Vi tappade nu serieledningen till FCH som vi möter på lördag i en seriefinal.

 

Det är bara att bryta ihop och komma igen!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik och Kalle


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort