Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08
3 - 8
FC Helsingborg P07-1
Åstorp/Kvidinge IBS P 07/083 - 8FC Helsingborg P07-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 mars, 14:30
Plats:Arena Åstorp
Serie:Pantamera Pojkar B (P07) Svår   Tabell >>
Samling: Klubbrummet
Trupp:#1 Oskar Rasmusson
#3 Zachris Lindberg
#10 Henri Andersson
#11 Oskar Friberg
#12 Hugo Rundbäck
#17 Hugo Olsson
#21 Albin Brendheden
#23 Jakob Notelius
#33 Harry Staaf
#53 Noah Ahlin
#60 Kalle Jönsson
#70 Melker Camper
#78 Viggo Jönsson
#83 Elias Schüler
#99 Elof Bladh
Förlust i seriefinalen
2023-03-11 21:23

Fler bilder (+8) >>

Idag var det dags för seriefinal mot FCH. Det var viktigt att vi var med från start idag och att vi låg tätt på deras spelare och käka skott så mycket vi bara kunde.

Det blir ställningskrig från start där bollförande lag får ställa upp medan det andra laget backar hem. De båda lagen känner trevande på varandra. Vid 5:04 får FCH en kontring där de spelar igenom våra backar och deras forward zorrar in bollen som sista man och vi har 0-1. Vid 8:58 så åker Henri ut 2 min för slag. Vi nollar i boxen stabilt! 0-2 kommer vid 12:27 när FCH snabbt och effektivt spelar igenom vårt försvar och lägger bollen i tom bur. Ett vackert anfall där vi tittar för mycket boll. Vi svarar snabbt med att göra 1-2 vid 13:06. Friberg vinner boll på mitten och trocklar sig igenom försvaret och stänker upp den med backhand i bortre krysset.  Vi vinner teckningen direkt efter och Henri passar in till bollen till Melker i mitten som stänker in den lågt till höger om målvakten till 2-2 vid 13:15. En snabb vändning och vi är med i matchen igen. Tyvärr så gör FCH 2-3 vid 14:23. De passar upp bollen i mitten och vi ligger tätt på forwarden med han lyckas båga in och sätter ett skott som går in vid sidan om Oskar.

 

Andra perioden drar igång och vi har flertalet chanser som vi inte lyckas sätta. Hugo O lyckas bryta backarna uppspel två gånger och två gånger blir han fri och tar skott men målvakten spikar igen. Vi har chans med ett par direktskott men tvekar och vågar inte trycka till bollen direkt utan tar in den först och då passerar chanserna. FCH pressar högt och backarna har knäckt gåtan idag och spelar bollen tryggt bakom mål tills FCHs forward ger upp.

 

Matchen står och väger när vi går in i tredje perioden. Det är FCH som gör 2-4 vid 4:23. De spelar runt bollen och den kommer in i slottet där vi tappar en spelare som sätter ett snabbt handledsskott. De gör även 2-5 vid 7:14. FCH spelar upp på högerkanten spelar in i mitten och sedan skott direkt. Nu går luften ur oss lite och FCH får luft under vingarna. De sätter mera press på oss och vi vågar inte riktigt lyfta upp vårt spel. De gör 2-6 vid 10:54 när vi fittlar med bollen och vi får inte upp den i anfallet. Allt går FÖR FCH nu vilket syns när de för 2-7 vid 12:40. Det är ett skott som Oskar räddar men tappar och ser inte att bollen ligger vid sidan och bollen rullar ut till en fri forward till höger som kan lägga den i tom bur. Vi får lite utdelning när Henri gör 3-7 vid 12:48. Henri får bollen till höger efter en pass av Friberg och Henri stänker in den på ett direktskott. Vid 13:55 så blir det 2min för upprepande förseelser för FCH. Vi har ett bra PP men FCH får på en 2 mot 1:a. Deras forward

missar kassen grovt med sitt skott och bollen studsar ut via sargen till en helt fri FCH spelare på andra sidan som kan lägga bollen i tom bur till 3-8 vid 14:29.

 

Summering:

Vi gör en bra match på det hela taget även om det blev stora siffror som slutresultat som inte riktigt speglar matchen. Vi är helt med i matchen hela vägen in i tredje perioden. FCH får då ett par mål som gör att vi inte orkar resa oss igen. Det är starkt av killarna att stå upp så bra mot ett lag som består av majoritet 07:or där flertalet spelar i både HJ18 och JAS.

 

Vi tar detta med oss och laddar om inför morgondagens match mot Lund.

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Daniel, Kalle och Johan.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort