Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar 07

Åstorp/Kvidinge IBS P08
10 - 0
Malmö FBC P08
Åstorp/Kvidinge IBS P0810 - 0Malmö FBC P08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 april, 16:45
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Skånemästerskapen Pojkar D Slutspel A   Tabell >>
Samling:16:15
Tvåsiffrigt för P08 i Semifinalen!
2022-04-04 11:50

Semifinalen stod mot Malmö FBC. Killarna var taggade från start och skulle bjuda oss på en ordentlig urladdning!

Vi gör 1-0 redan efter 38 sekunder och det Elias som spelar fram bollen till Melker som sätter den i kassen. Vid 1:09 så åker Noah ut 2 min för liggande spel. Vi håller tätt i boxen. Vid 4:12 så gör Hugo O 2-0 efter en passning från Harry. 3-0 kommer vid 5:33 då Albin spelar till Noah som inte gör något misstag. Vid 8:07 så utökar vi till 4-0. Melker spelar in bollen till Zachris som med ett slagskott från tre meter stänker in bollen stenhårt i krysset. De gör ner Melker i anfallet och vi får avvaktande utvisning. Vi håller bollen och Melker spelar ut den till Elias som stänker in bollen resolut och vi har 5-0 på tavlan efter 10:21. 6-0 kommer vid 11:17 och det är en läckerbit. Vi får frislag i högra hörnet och Melker spelar in bollen till Hugo O som kommer med fart från båset och är helt omarkerad, han får slå in bollen i tom bur. Vid 12:59 så åker Noah ut 2 min pga fördröjande av spel. De försöker sätta press men Zachris bryter deras uppspel och spelar ut till Melker som inte gör något misstag utan sätter 7-0 i numerärt underläge vid 13:39.

 

Andra perioden rullar på i samma tempo och vi gör 8-0 vid 4:29. Vi har ett frislag från hörnet, Melker passar Elias till höger om målet som stänker in bollen. Vid 8:31 så åker FBC ut 2 min för hårt spel. Det är en Malmö spelare som trycker Melker genom sargen. De håller tätt i boxen men kort efter så sitter bollen igen. Det blir alltså 9-0 vid 11:37. Harry spelar in bollen till Hugo O som stänker in bollen med ett direktskott. Vi lyckades få till ett tvåsiffrigt resultat. 10-0 är en riktigt läckerbit. Elof spelar ut till Melker på vänsterkanten som spelar in till Kalle framför mål som styr in bollen i tom bur kyligt och fastställer slutresultatet.

 

Summering av matchen:

Killarna spelar bländande innebandy och Malmö har inget att hämta. Vi är först på nästa alla bollar och vi spelar med huvudet och låter bollen göra jobbet. Vi sprider våra mål på 6 olika målskyttar och det tyder på en fantastisk bredd! Försvaret var helt tätt och Alias höll nollan!

 

Guldbollen gick till Viggo Jönsson

 

Nu väntade en FINAL i Skånemästerskapen!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Henrik, Daniel & Oskar F.

 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort