Herrar Div 3

En förlust och en vinst i Köpenhamn
2018-08-20 20:27
I helgen var H2 på ett Tränings/matchläger i Köpenhamn. På menyn stod två matcher mot Köpenhamn FC samt teoretisk träning och teambuilding. En kanonhelg där Nilon fick uppleva både bron och Burger King. Som han hade att berätta när han kom hem igen.
På fredagen spelades match ett mot Köpenhamn. Ett bra lag skulle det visa sig som förra året spelade kvartsfinal i Danska högsta serien. De var otroligt löpstarka och satte oss under hård press matchen igenom och vi hade framförallt i första perioden svårt att få till något vettigt framåt. Nu skapade inte heller de jättemycket, men periodens enda mål gör KBH. I andra perioden rinner de iväg till en 3-0 ledning innan vi efter ca 8 minuter börjar hitta lite linjer i vårt spel och det ser genast bättre ut. Vi reducerar också två gånger om och ställningen efter två perioder är 2-3. Tyvärr stukar Joel Huovila foten i slutet av andra perioden så vi får stuva om lite. I tredje perioden drar KBH åter ifrån till en 2-5 ledning, men vi repar oss och reducerar åter två gånger till 4-5. Vi orkar dock inte hålla ihop det riktigt och KBH gör matchens två sista mål, vilket ger slutresultatet 4-7. Skotten 20-14 till oss. Målskyttar i matchen var Fabbe, Joel, Danne och Jimmy. Glädjande att unge målvakten Henke Wenell stod för en assist.

Lördagen startade med en lättare teoretisk träning som avslutades med lite innebandytennis innan lunchen. Vi pratade genom fredagsmatchen och var ganska klara över vad som skulle rättas till.
Det är dock Köpenhamn som tar ledningen även denna match efter lite slarv i hemjobbet från vår sida. Efter en intjatad uppspelsvariant kan vi dock kvittera genom Bellman. Åter är det slarv som gör att vi släpper 1-2 då vi tappar boll i mitten. Även denna gång kvitterar vi med ett par sekunder kvar av perioden då Fabbe jobbar bra framför mål och slår in en retur.

Andra perioden är vår bästa den här helgen. Köpenhamn måste undra vad som hänt under natten för nu driver vi på riktigt bra och skapar mycket. En jättefin omställning gör att Jimmy kan slå in 3-2 i tom bur efter en diagonalpass. KBH lyckas kvittera när de lyfter in en boll från halva plan och Victor är skymd. Vi får sista ordet efter ännu en bra omställning och Danne gör 4-3.

Köpenhamn kvitterar i sista perioden till 4-4, men vi ville inte ha ännu en förlust denna helg. Först vinner Jonas boll och drar iväg på en egen utflykt och lägger kyligt in 5-4. Sedan är det Alexander som gör 6-4. Vi har bud på fler mål, men det är KBH som gör matchens sista så slutresultatet skrivs till 6-5. Skotten denna match 28-19 till oss.

Det här var en kanonhelg och vi tackar verkligen Köpenhamn FC för stor gästfrihet och trevligt bemötande. Närmast för vår del väntar på fredag Örkelljunga borta.

Viktiga datum!2019-07-19 10:22
Träningsmatch 15/9 2019-06-23 11:17
Inför Engelholm2019-01-30 10:11
H2 klättrar i tabellen2019-01-26 19:44
Tredje raka för H22018-12-17 21:41
Derby på fredag för H22018-12-12 22:38
Äntligen seger för H22018-12-03 22:21
Bortamatch mot Lönsboda2018-11-22 22:14