Åstorp/Kvidinge IBS F051 - 4FBC Engelholm F06

Aktivitetsinfo: Kiosk: Linnéa och Nellie
Sek: Maja F och Jolle
Såväl kiosk som sarg ska vara öppen/uppe då F07 spelar innan oss. Vi behöver heller inte riva sarg eller stänga kiosk efter då herrarna spelar efter oss.
Förlust i Flickor C mot bra Engelholm
2020-03-07 18:08
I dag räckte det inte hela vägen när Engelholm kom på besök i Sporthallen. Bra löpande Engelholmstjejer och en bra målvakt gjorde det svårt för oss, men vi fick fin hjälp från ett gäng inlånade tjejer från F07; Saga och Julia L i målet och Julia N, Liza och Leah som forwards. Bra jobbat mot tufft motstånd, tjejer!
Fyra minuter in i matchen tar Engelholm ledningen på ett skott från högerkanten. En ledning som står sig över hela perioden. Vi testar Engelholmsmålisen med några skott, men vi tar lite för enkla skott.
Efter drygt sex minuter i den andra perioden åker vi på en utvisning då Agge går in lite för tufft i en närkamp. Engelholm utnyttjar effektivt sitt Power Play. Strax efter får Agge revansch då hon ohotad i slottet skjuter ett otagbart skott. 1-2 och vi har kontakt igen, men glädjen blir kortvarig då Engelholm utökar ett par minuter senare.
Den tredje perioden hinner knappt starta innan Engelholm utökar igen och den uppförsbacken orkar vi inte hämta upp i dag.
Vi har inte riktigt marginalerna med oss, men vi tar iallafall med oss att fem inlånade tjejer från F07 gör en riktigt bra match. Dessutom med en match i benen då deras match i F07 spelades precis innan vår match! Vi tar även med oss att vi hade spelet och skapade ett gäng hyfsat bra målchanser.