Referat: Åstorp/Kvidinge IBS - Eslövs IBF
Storseger i skånederbyt
2022-10-03 13:20
Livio Blixt har precis gjort 1-0

På lördagseftermiddagen var det dags för skånederby mot Eslöv.

Åstorp tar tag i taktpinnen direkt och spelar riktigt bra. Trots ett stort spelövertag så står det bara 1-0 på tavlan efter första pausen. Målet görs tidigt i matchen av 16 åriga Livio Blixt.

I andra perioden får Å/K utdelning direkt genom Andreas Bremer. Eslöv reducerar men sedan är det hemmalaget för hela slanten. Perioden vinns med  5-2. Minuset är att Mattias Bremer drar på sig en skada och får utgå.

Tredje perioden blir en transportsträcka och den vinns med 6-0 och slutresultatet skrivs till 12-2

Conny kommenterar:

-Tycker vi gör en bra match rakt igenom. Bra anfallsspel, uppoffrande försvarsspel och stabilt målvaktsspel. Även bra i PP o box. Minuset är väl skadorna på Mattias Bremer och Albin Karlsson.