Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Herrar Division 1

Munka-Ljungby IBK
vs
Åstorp/Kvidinge IBS
Munka-Ljungby IBKvsÅstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 23 november, 19:30
Plats:Munkahallen
Samling:18:15, Munkahallen
Aktivitetsinfo: Ha med både svarta och vita kläderna
Trupp:#7 Nikolaus Moberg
#13 Pontus Sjöberg
#14 Andreas Bremer
#16 Mattias Bremer
#29 Fabian Hansson
#69 Adam Hultberg
Albin Karlsson
Calle Zachrisson
Erik Wennerlund
Joachim Rosengren
Jonathan Rosengren
Linus Senniksen
Livio Blixt
Max Lundqvist
Oliver Bellman
Rikard Göransson
Victor Jensen
Storseger i derbyt
2022-11-24 10:10
Tvåmålsskytten Fabian Hansson

På onsdagskvällen var det derby ute i Munkahallen.

Åstorp/Kvidinge börjar matchen på ett riktigt bra sätt och tar tag i taktpinnen direkt. Spelar med bra rörelse och högt bolltempo. Knappt fyra minuter in i matchen kommer också ledningsmålet när Pontus Sjöberg går in och hotar och släpper ut till Fabian Hansson som stänker dit 1-0 till bortalaget. Å/K fortsätter spela bra och äga matchen. Man får också chansen i powerplay men här gör Munka det bra och spelet i numerärt underläge är lite omständigt och går inte tillräckligt snabbt för Åstorp. Efter det tappar bortalaget bort din rytm i ett par byte men när det återstår ca fem minuter av perioden så har Åstorp bra tryck i ett byte och får utdelning när Andreas Bremer hittar mycket snyggt igenom med en diagonalpass som Joachim Rosengren distinkt sätter dit och Å/K har dubblat sin ledning. Innan periodvilan så kommer även 3-0 när gästerna rullar upp Munka försvaret och nyförvärvet från FC Helsingborg Oliver Bellman skarvar/styr in bollen mellan benen på Munka målvakten Oskar Nielsen.

 

Andra perioden börjar med att Andreas Bremer åker ut för hands men Åstorp fredar sig bra i boxplay spelet. Några minuter senare efter det så kommer 4-0 när Linus Senniksen prickskjuter in bollen i mål framspelad av Rikard Göransson. Halvvägs in i matchen blir det utdelning igen för gästerna när Fabian Hansson trycker dit bollen framspelad av Jonathan Rosengren. Efter det rycks perioden sönder med utvisningar. Å/K åker på två och Munkas målvakt åker på en 2+10. Men inga mål görs mer i perioden och bortalaget går till pausvila med en betryggande 5-0 ledning.

 

Munka försöker få kontakt men Å/K ligger rätt i sina försvarspositioner och försvarar sig bra och det som slinker igenom tar Å/K målvakten Viktor Jensen hand om. Halvvägs in i perioden gör Åstorp 6-0 genom Andreas Bremer som hittar rätt med ett lågt skott vid första stolpen förbi duktige inhoppande målvakten Melvin Christensson. Med mindre än sju minuter kvar åker bortalaget ut för fjärde gången denna kväll och till slut hittar Munka rätt och spräcker Viktor Jensens nolla. Men Åstorp studsar tillbaka direkt och en halvminut senare sätter Niko Moberg 7-1 snyggt framspelad av Fabian Hansson. Innan kvällen är över utökar Å/K sin ledning när Linus Senniksen från närma håll sätter upp bollen i nättaket på en frislagsvariant. Framspelningen stod Oliver Bellman för. 8-1 på tavlan och matchen tar slut.

 

Conny kommenterar:

  • Klasskillnad idag! Jag tycker Munka är riktigt bleka och att vi är överlägsna. Vi ligger rätt i försvarsspelet både i fem-fem spelet men även i boxplay. Vi käkar mycket skott och visar upp en bra offervilja. Med en bättre skärpa i framförallt våra spelvändnigar så skulle vi gjort ett par kassar till. Men man ska absolut vara nöjd en sådan här kväll. Tycker Oliver Bellman var en gigant i matchen!

 

 

Munka Ljungby-Åstorp/Kvidinge 1-8

Å/Ks målskyttar: Fabian Hansson 2, Linus Senniksen 2, Oliver Bellman, Joachim Rosengren, Andreas Bremer och Niko Moberg.

 

 

 

Höjdpunkter från matchen:

Highlights


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort