Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Åstorp/Kvidinge IBS P07
3 - 2
FBC Engelholm P07/08
Åstorp/Kvidinge IBS P073 - 2FBC Engelholm P07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 april, 13:15
Plats:Lerbäckshallen A
Serie:Skånemästerskapen Pojkar A Slutspel A   Tabell >>
Samling:12:15
Pojkar 07/08
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS P07 - FBC Engelholm P07/08
DM: Seger i förlängning i semifinalen
2024-04-14 14:36, Pojkar 07/08

Fler bilder (+9) >>

Semifinalen var mot FBC Engelholm ett lag som kan vara svårspelat. Vi har dock vunnit årets matcher mot dem. En spännande match var att vänta.

Första perioden drar igång och Noah har ett skott stolpe ut. Vi kommer i en 2 mot 1:a och Zachris spelar över til Isac men målvakten räddar. Friberg kommer fri och lägger den tätt utanför. Felix har ett skott som går tätt utanför. Vi skapar massor men får inte in bollen.

Vid 7:33 får vi äntligen in 1-0 målet. Men även detta satt långt inne. Felix kommer helt fri med målvakten men träffar stolpen. Harry kliver fram och slår in returen i tom bur. Vid 12:16 åker Engelholm ut 2 min för hårt spel. Vi har bra powerplay men får inte in bollen.

 

Andra perioden börjar och vi har mersmak. Zachris kommer fri med målvakten men skottet går via målvaktshjälmen  ut. Melker spelar ut till Henri som skjuter tätt utanför. 12:04 gör vi 2-0. Vi vinner boll på vår planhalva och Felix tar med bollen upp i anfallet på vänsterkanten och spelar bollen över till Zachris på högerkanten som sätter bollen i tom bur. Engelholm tar Time-out.

Direkt efter vid 12:13 reducerar Engelholm till 2-1 när vi tappar bollen i försvaret när Engelholm sätter hög press. Vid 13:26 åker Oskar ut 2 min otillåten trängning. Vi har en bra box och det känns som att har löst det men vid 14:51 kvitterar Engelholm till 2-2. Engelholm tar ut målvakten och sätter full press framåt. De har skott på mål och krigar in returen.

 

Matchen går till 20 min förlängning. Vi har majoriteten av bollinnehavet även om Engelholm kommer i omgångar i spelvändningar. Vid 6:43 sätter vi 3-2 bollen. Felix lastar skott på mål och Isac slår in bollen med backhand strax utanför målområdet med ryggen mot målet. VI ÄR I FINAL!

 

Summering:

Vi har bra kontroll på matchen och vid 2-0 så känns det som att vi är hemma. Engelholm vill annorlunda och visar att de inte har gett upp. De gör en grym insats och vi får kavla upp ärmarna och kan slutligen vinna.

 

Poängfördelning:

Felix: 0+3

Harry: 1+0

Zachris: 1+0

Isac: 1+0

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel och Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort