Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

FBC Engelholm P08
4 - 3
Åstorp/Kvidinge IBS P08/09
FBC Engelholm P084 - 3Åstorp/Kvidinge IBS P08/09

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 april, 09:00
Plats:Arena Åstorp
Serie:Skånemästerskapen Pojkar B Grupp B   Tabell >>
Samling:08:30
Pojkar 08/09
Referat: FBC Engelholm P08 - Åstorp/Kvidinge IBS P08/09
DM: Tung start
2024-04-20 10:59, Pojkar 08/09

Då var det dags för Skånemästerskapen i Pojkar B i hemmaborgen! Först ut var Ängelholm ett lag som vi har slagit i serien men nu var det upp till bevis.

Henri kliver in framför kassen och lyfter bollen precis över. Vi har flera chanser men får inte i bollen. Vid 11:19 gör Ängelholm 1-0. De har ett skott på mål och Emil släpper en retur som de slår in i mål. Vid 13:10 kvitterar vi till 1-1. Melker bryter boll på mitten och kliver fram och stänker upp den i högra krysset. Vid 13:25 tar Ängelholm ledningen med 2-1 de kommer fri på mitten och deras forward sätter bollen i högra krysset.

 

 

0:10 in i andra perioden gör Ängelholm 3-1 när vi tappar boll i vänsterhörnet och de spelar upp bollen i fickan och deras forward vispar in bollen till höger om Emil i kassen. Redan vid 1:15 utökar de till 4-1. Bollen går ner i vårt vänstra hörn och vår back går efter och de slår en studsboll in i mitten som går förbi vår andra back och deras forward får slå in bollen i tom bur. Kort efter har Henri har ett skott i kryssribban. Men det är uppförsbacke nu. 3:45 reducerar vi till 4-2. Zachris spelar in bollen från vänsterhörnet upp till Henri framför kassen som slår in bollen. 9:53 reducerar vi igen och nu till 4-3. Melker skjuter utanför och sargstudsen sätter Henri i mål. De spelar över oss fullständig och de har bara att sätta bollen i tom kasse men de träffar stolpen. 10:24 så åker Ängelholm ut 2min för slag. Vi har ett bra powerplay men får inte in bollen. Vi tar Time-out och formersr om våra styrkor. Vi sliter in i det sista men får inte in bollen.

 

Summering:

Vi kommer inte eine I matchen och killarna har inte den gnistan som behövs. Ängelholm gör det bra i sin höga press och vi har svårt att ta oss förbi den. Nu tar vi nya tag inför nästa match.

 

Poängfördelning:

Henri: 2+0

Melker : 1+1

Zachris : 0+1

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian och Daniel.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort