Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
3 - 2
Röke IBK P07-08
Åstorp/Kvidinge IBS P07/083 - 2Röke IBK P07-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 april, 14:30
Plats:FORUM Örkelljunga
Serie:Skånemästerskapen Pojkar B Grupp C   Tabell >>
Samling:14:00
Pojkar 07/08
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS P07/08 - Röke IBK P07-08
En seger mot Röke som blev onödigt spännande på slutet
2023-04-18 01:10, Pojkar 07/08

Sista matchen i gruppspelet var en gruppfinal mot Röke IBK. Seger innebar A slutspel och sovmorgon så killarna hade verkligen något att spela för.

 

Nu var det vår tur att få en bra start och redan efter 1:40 så gör vi 1-0. Det är Noah som lastar bollen på mål, målvakten räddar och bollen går ner till Henri bakom mål som passar Gustav som tar den köksvägen. Vid 6:42 utökar vi till 2-0. Det är Viggo som passar bollen ut till Hugo R som lägger ett klassiskt backskott i mål ala Hugo R.

 

Andra perioden så är det Röke som får en smakstart på  genom att reducera till 1-2 redan efter 1:18. Vi tappar boll i anfallet och de vänder spelet och sätter hård press på oss och sätter slutligen bollen i mål. Inte riktigt vad vi vill ha så tidigt. Vi jobbar oss tillbaka in i matchen och vid 5:06 kommer 3-1. Felix skjuter utanför och bollen går i sargen ut till Isac på andra sidan målet och stänker in bollen i mål. Lite tur får man ha även om Felix hävdar att det var avsiktligt. Vi har bra kontroll på matchen och håller mycket boll inom laget. Vi behöver inte göra flera mål så det är gröna passningar på planen och vi spelar för att inte öppna upp oss. Vid 14:40 så åker Henri ut 2 min för felaktigt byte. Kanske lite väl petigt av domaren att ta den i detta skedet på matchen. Vi ska bara stänga i 20 sekunder till men redan efter 8 sekunder in på deras power play så gör de 3-2. Deras forward skjuter ett skott som går via en täckande Felix och studsar i golvet upp i en båge och in i mål. Från att allt varit lugnt och komfortabelt till denna kalldusch! Klockan står nu på 14:48 och det är åter nerver i matchen som vi har ägt tämligen kontrollerat genom hela matchen. De sista sekunderna sliter killarna uppoffrande för varandra och även om sekunderna tickar sakta så plockar vi hem matchen.

 

Summering:

Det var en match som vi kontrollerade från start men det blev onödigt spännande på slutet. Men killarna sliter för varandra och gör jobbet som krävs för att stänga matchen. Eftersom att vi var 5 lag i vår grupp så slipper vi kvartsfinal utan går direkt till semifinal. Vem vi skulle möta fick vi vänta på tills kvartsfinalen var färdigspelad på söndagen. Oavsett så är vi nu i A-slutspel!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle.

 

 

 

 

Med vänlig hälsning, Bonny


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort