Samling:14:30, Vinbergs Idrottshall, Apelsinvägen 9
Aktivitetsinfo: Ha med både vit och svart matchtröja och samma med strumporna.
Jonathan Rosengren gjorde hela fem mål

Åstorp/Kvidinge tog revansch ifrån premiären och tog en storseger mot Vinberg.

På söndag eftermiddag anlände Å/K till en mysig och gemytlig Vinbergs Idrottshall. Laget kändes taggat och uppvärmningen kändes koncentrerad och bra fokus. Vi ställde upp med två backpar och tre kedjor.

Saknades gjorde Erik Wennerlund, Pontus Sjöberg, Niko Moberg, Viggo Wallin och Livio Blixt.

Men Jonathan Rosengren var tillbaka efter att ha missat premiären pga skada och som han var tillbaka! Efter första perioden leder vi med 4-1 och då har han gjort alla fyra målen! Snacka om succé i comebacken!

Matchen rullar på och vi har 8-2 på tavlan efter två perioder. Hemmalaget kämpar på hela vägen och visar en bra moral och livligt påhejade av sin hemmapublik.

Slutresultatet blir 10-5.

Conny kommenterar:

-En stark seger utan att vi gör en toppmatch. Tappar fortfarande för mycket boll i anfallsspelet. Tycker vi spelar ett aggressivt och bra försvarsspel. Gör mål i bägge våra powerplay och klarar två av tre boxplay. Självklart är det gott att ha Jonte tillbaka! Helst när han visar vägen på detta sättet..