Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar B Svår

Båstads GIF P08-09
2 - 3
Åstorp/Kvidinge IBS P08/09
Båstads GIF P08-092 - 3Åstorp/Kvidinge IBS P08/09

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 november, 09:30
Plats:Strandängsskolan
Serie:Pantamera Pojkar B (P08) Norra   Tabell >>
Samling:08:30
Viljeseger i en tidig morgonmatch!
2023-11-19 14:05

Fler bilder (+5) >>

Morgonmatch i Båstad med matchstart 09:30 är inte ett favoritsetup för killarna. Vi hade flera gäspningar i omklädningsrummet innan matchen. Det blev för killarna att ta en uppfriskande promenad i det friska vädret.

Matchen börjar bra och Hjalmar har ett skott som går via målvakten och ribba ut. Efter 12:30 så har även Noah ett skott i ribban. Vid 12:54 så tar Båstad ledningen med 1-0. Båstads center bryter ett uppspel och spelar upp på en löpande forward som sätter den i vänstra krysset.

 

Andra perioden radar vi upp flera chanser och har et par öppna lägen men vi får inte in bollen. Vi för matchen meb får ej in bollen. Vid 7:04 åker Harry ut 2min för hårt spel i en sargduell. Vi stänger ner dem i boxen och de skott som går igenom plockar Emil stabilt i kassen. Zachris har ett bra friläge när har går förbi backarna men målvakten tar skottet.

 

Inför tredje perioden så säger vi till killarna att köra på och checka högt uppe i banan. Det ger utdelning för vi kvitterar till 1-1 vid 2:58. Melwin passar bollen från hörnet till Hjalmar kliver in framför målet krigar in bollen. Kort efter vid 3:30 tar åter Båstad ledningen. De spelar upp bollen i slottet och deras forward får skjuta in bollen mellan benen på vår back och i målet. Kort därefter så har åter Noah ett skott som går via en back och sedan i kryssribban. Skulle det bli en sådan dag när inget lyckas? Men vid 5:21 så kvitterar vi till 2-2. Der är Noah spelar upp till Zachris som kommer fri med målvakten och drar skott på mål returen går till Henri som sätter bollen i målet från vänstersidan om målet. Vid 7:12 tar vi ledningen med 2-3. Det är Noah som snurrar upp större delen av Båstad från mitten och bryter in mot kassen och stänker upp den i nättaket. En härligt prestation! I slutet av matchen så tar Båstad time-out för att få in en sista boll och sätter full press framåt. 13:55 åker vi på 2min för felaktigt avstånd på Harry i en tveksam situation där killarna frågar domaren om det är ok och ändå åker på en utvisning. Vi håller tätt i boxen och spelar runt bollen uppe på deras planhalva. De har några chanser men Emil spikar igen kassen.

 

Summering:

Det var en match med mycket slag så det blev svårt för oss att komma till avslut. Dock så är det starkt att vända underläge två gånger för att sedan plocka hem matchen på en go vilja! Snyggt jobbat killar!

 

Highlights: Klicka här!

 

Poängfördelning:

Hjalmar 1+0

Henri: 1+0

Noah: 1+0

Melwin: 0+1

Zachris: 0+1

 

Dagens Fair play lirare blev #60 Kalle Jönsson i Å/K IBS och #77 Theodor Nylén i Båstad GIF.

 

Stolta tränare

 

//Bonny & Henrik


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort