Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Damer Division 3

Bjärreds IBK
6 - 5
Åstorp/Kvidinge IBS B
Bjärreds IBK6 - 5Åstorp/Kvidinge IBS B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 05 februari, 19:30
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Damer Div 3 Skåne   Tabell >>
Samling:18:15
Uddamålsförlust mot Bjärred
2024-02-07 20:38

Fler bilder (+13) >>

Bortamatch mot Brärred en mörk måndagkväll. Det var god stämning i laget inför matchen i omklädningsrummet.

Det är Bjärred som öppnar starkast och gör 1-0 efter 5:43. Deras forward slår en passning upp till backen som kliver in i slottet och trycker upp den i högra krysset. Vid 10:00 utökar Bjärred till 2-0 när deras forward bryter in från kanten och skjuter in bollen vid sidan om Celina. Sedan ökar vi tempit och vi har flertalet farliga chanser när vi stormar runt Bjärreds mål men får ingen utdelning.

 

Utdelning skulle de bli för vid 0:10 in i andra perioden reducerar vi till 2-1. Det är Emma som passar Filippa i hörnet som passar tillbaka till Emma som bryter in mot mål och stänker in bollen i första krysset. Vi har bra press och det lönar sig för vid 1:52 kvitterar vi till 2-2, Evelina skjuter mot mål men bollen går utanför och kommer fram på andra sidan målet och där slår Flisan påpassligt in bollen. Tyvärr så blir lyckan kortvarig för 3-2 kommer vid 2:51 när deras forward går köksvägen och vi hinner inte stänga stolpen. Här går det undan och när klockan blir 4:08 så utökar Bjärred till 4-2. Deras forward kommer i mitten och vi går inte på så hon får skjuta in bollen. Flisan får en bra passning upp i mitten och skjuter bollen på målvaktens hjälm ut.

Vi fortsätter att ta mer plats på planen och det ger utdelning när Filippa bryter ett uppspel och vispar in 4-3 reduceringen vid 5:37. Nu har vi lite medvind och spelarna sliter på bra på planen och det ger utdelning vid

6:28. Alvina kommer på kanten tar bollen ner i hörnet och vänder upp i en båge in i slottet och passar över till Martina som kommer i en löpning från backplats och stänker in bollen till 4-4. Amanda gör en fräckis och lyckas nästan med att gå köksvägen med backhand. Det blir en spelvändning och

kontring där vi inte hinner med och vår back håller i och hänger som en ryggsäck på deras forward och domaren visar avvaktande utvisning men forwarden lyckas på någor märkligt sätt lägga in bollen i mål vid 19:44 till 5-4. Ingen bra avslutning på perioden.

 

Perioden hinner knappt börja förren Bjärred har ett skott ribba ut. Vid 4:20 åker Martina 2min otillåten trängning i en sargduell. Vi håller tätt i boxen men det blir en ribba för Bjärred igen. Vid 10:33 gör Bjärred 6-4. Bollen studsar runt i vårt försvar och vi duttar när vi försöker vinna bollen och slutligen kan deras forward skjuta in bollen i mål. Vid 12:44 tar vi time-out och strukturerar om i våra formationer och det ger resultat när vi vid 14:56 reducerar till 6-5. Martina passar Leah på kanten som passar tillbaka i mitten och Martina sätter ett direktskott i mål. Klapp klapp! Vid 16:04 åker Alvina 2min upprepade förseelser inom laget. Inte vad vi behövde just nu. Vi har en bra box och är stabila. Vi försöker i en sista kraftansträngning få till en kvittering men Bjärred håller undan och det blir en uddamålsförlust till på kontot.

 

Summering:

Tyvärr så lyckas Bjärred utnyttja våra misstag på bästa sätt. Vi gör en bra match och har ett riktigt bra anfall idag. Celina är grym i kassen och driver på uppspelen på ett bra sätt med sina snabba utkast. Även om vi förlorar så gör vi en riktigt bra match och tar med oss det possitiva.

 

Guldhjälmen lämnade Amilia över till Martina för hennes kämparinsattser på planen samt att och gjorde två mål!

 

Poängfördelning:

Martina: 2+0

Filippa: 1+1

Emma: 1+0

Felicia: 1+0

Alvina: 0+1

Leah: 0+1

Evelina: 0+1

 

Highlights: Klicka här!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Rolle & Niclas


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort